Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
+45 21 47 00 22
VELKOMMEN TIL KØRENDE DYRLÆGE

Vi passer på jeres dyr

VELKOMMEN TIL KØRENDE DYRLÆGE

Vi passer på jeres dyr

VELKOMMEN TIL KØRENDE DYRLÆGE

Vi passer på jeres dyr

Akut brug for hjælp?

Dyrlæge i Broager og Sønderborg

Velkommen til Kørende dyrlæge. Kørende dyrlæge er en udkørende praksis, som tilbyder behandling af dit dyr hjemme hos dig. Derudover har vi en klinik i Broager, hvor vi tilbyder operationer, røntgenundersøgelser, tandrensning mm. af din hund eller kat. Vi er tre dyrlæger og en veterinærsygeplejerske samt to klinikassistenter.

Vi glæder os til at tage imod dig. 

Læs mere

Udkørende praksis

Vi kører ud til heste, hunde og katte og er gerne fleksible med tidspunktet. I vores biler har vi det nødvendige udstyr og medicin til at kunne udføre de fleste undersøgelser og behandlinger af dine dyr. Vi har base på det skønne Broagerland, og vores praksisområde strækker sig fra hele Als til Rødekro, Padborg og Åbenrå.

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejersker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad enten der er tale om sundhedseftersyn af hund, tandtjek af kat eller handelsundersøgelse af hest. 

Bestil tid:

Mandag – fredag: 8:00 – 16.00

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 21 47 00 22 eller send en mail på kontakt.koerende@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Maks. filstørrelse: 50 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Menu
Ring op
Mail