Skip to main content
Tilbage til www.vetgruppen.dk
+45 53 56 80 58

KONTAKT OS HER

Vores behandlinger

Alle behandlinger

Hos os er der fokus på omsorg, tryghed og nærvær – dit kæledyr er et medlem af familien og skal selvfølgelig behandles derefter.

BESTIL TID

For at du skal undgå ventetid foregår alt vores behandling efter tidsbestilling.
Du bestiller tid på tlf. 53 56 80 58 i vores åbningstid eller online.

HVORFOR VÆLGE OS?

Vi lægger stor vægt på, at du som kæledyrsejer føler, at du får ordentlig information og orientering om dit dyrs behandling, samt en god og personlig service af vores professionelle medarbejdere. Det skal være en god oplevelse for både kæledyr og ejer at besøge vores klinik.

VetCare til dit kæledyr

Ved Dyrlæge Mikkelsen ønsker vi et langt og sundt liv for dit kæledyr. Vi tror på, at sundhed bevares bedst gennem rådgivning og forebyggelse. Derfor har vi udviklet VetCare. En sundhedspakke som giver dig vished for, at vi sammen gør det bedste for dit kæledyr. VetCare indeholder alle de forebyggende undersøgelser og rådgivningen, du har behov for til dit raske kæledyr. Med en månedlig ydelse fra 129 kr, kan du sove trygt om natten med vished om at vi er der for dig og dit kæledyr.

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om sundhedseftersyn af hund, tandtjek af kat eller vaccination af marsvin.

Klient anmeldelser5,0 stjerner

Sune Lund S
Vi fik vores hund steriliseret igår. Alt i alt en meget god oplevelse. Dyrlægen var meget grundig, i sin fortælling, om hvad der skulle ske, da jeg afleverede Molly. Også en meget afslappet, hyggelig og professionel fortælling, af en anden end den dyrlæge jeg afleverede Molly til om morgenen, om hvad der skal ske efter sådan et indgreb. Altsammen så fint😊😊 Og så troede, og forventede jeg, at dyrlægen var ude af billedet herfra. Men næ nej😊 Jeg har lige fået en meget venlig opringning derinde fra om, hvordan det så gik med Molly nu😊 Det er da verdensklasse behandling👍💪😊 TAK for dyrlæge Mikkelsen

5,0 stjerner

Martin Lund
Stedet hvor man får en helt igennem fantastisk behandling af sine kæledyr. Også selvom venteværelset er fuldt af kunder der venter på at komme til. Så er der altid god tid til at lytte og undersøge patienten uden nogen tegn på stress. Hvilket jo også gør at man ikke selv har noget imod lidt ventetid. De har nu været min faste dyrlæge igennem snart fire år og jeg har kun oplevet en yderst kompetent behandling af både mine dyr og jeg selv hvert eneste besøg. Kan kun anbefales på det varmeste.

5,0 stjerner

Renee Agnes Mariboe
Herning bedste dyrlæger! Har brugt dem igennem 11 år til min hund Santos (og to marsvin) og man bliver altid mødt at søde og dygtige medarbejdere. Da Santos skulle over regnbuebroen, var de utrolig hjælpsomme og forstående overfor situationen. Det foregik i eget hjem og med trygge rammer. Kan kun anbefale Dyrlæge Mikkelsen 🙏🏻

 

 

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

Find vej

Gratis parkering foran klinik

Bus nr. 13, 53, S9 og 9A kører til klinikken (150m dertil)

Find vej med Rejseplanen

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online