Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
98 42 55 60

 FREDERIKSHAVN DYREHOSPITAL

Dyrlæger for familiens kæledyr i Frederikhavn, Vendsyssel og Nordjylland

Akut brug for hjælp?

Vi vil det bedste for dit dyr

På Frederikshavn Dyrehospital investerer vi både i det bedste udstyr, trygge omgivelser og dygtige omsorgsfulde medarbejdere.

Alle os på Frederikshavn Dyrehospital insisterer på at yde en højt kvalificeret behandling i omgivelser, hvor syge, usikre og bange dyr falder til ro. Vi investerer løbende i det bedste udstyr og i videreuddannelse. Alt sammen i den hensigt, at du kan få dit kæledyr behandlet af professionelle og omsorgsfulde ansatte i trygge rammer.

Læs mere

Tryghed frem for alt

Dyrehospitalets holdning til pleje og behandling af kæledyr bygger på mange års erfaring. Hospitalet blev etableret i 1981 og senest udvidet og moderniseret i 2013 med lyse, funktionelle lokaler. Vi har separate venteværelser til hund og kat, store lyse konsultationsrum, operationsafdeling med moderne udstyr, indlæggelsesafdeling med varme i gulvet og veludstyret laboratorium. Senest har vi opbygget særlig tandklinik med alt moderne udstyr.

Frederikshavns Dyrehospital er i dag Vendsyssels største specialiserede hospital for kæledyr med fem dyrlæger, der udelukkende beskæftiger sig med kæledyr. Vi tilbyder idag en bred vifte af behandlinger og operationer, altid med dit kæledyr i centrum.

Læs mere

Dyreklinik med god service

På dyreklinikken forsøger vi altid at give 100% service i form af en god kommunikation. ​Vi ønsker at klienten aldrig er i tvivl om hvad der sker eller skal ske med deres kæledyr

Hils på vores personale
 

Det er os, du møder både i klinik og butik
 

Mads Bomholt
Dyrlæge 2000, klinikleder

Mogens Højlund
Dyrlæge 1985

Søren Kiil Nielsen
Dyrlæge

Zascha Irving Pedersen
Dyrlæge 2014

Michaela Lungu-Tranole
Dyrlæge 2007

Tina Olsen
Autoriseret Veterinærsygeplejerske 1996

Kristine Schoubye
Autoriseret Veterinærsygeplejerske 2009

Louise Vegeberg
Autoriseret Veterinærsygeplejerske 2023

Helle Jensen
Klinikassistent

Malene Nattestad 
Veterinærsygeplejerskeelev

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om sundhedseftersyn af hund, tandtjek af kat eller handelsundersøgelse af hest. 

Bestil tid:

Mandag – fredag: 8:00 – 17.00

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 98 42 55 60 eller send en mail på kontakt.frederikshavn@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Maks. filstørrelse: 50 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Menu
Ring op
Mail