Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
98 42 55 60

MUND & TÆNDER

Dyrlæger for familiens kæledyr i Frederikhavn, Vendsyssel og Nordjylland

MIN HUND HAR DÅRLIG ÅNDE

Tandkødsbetændelse kræver behandling. Få din hunds tænder tjekket og sikret mod alvorligere sygdomme på vor professionelt udstyrede tandklinik.

Lugter din hund ud af munden, savler den unormalt, vil den ikke tygge i hårde ting, kan det være tegn på tandproblemer, ofte paradentose eller tandkødsbetændelse, der kræver behandling.

Gratis tandkontrol
Er du i tvivl, så kom. Vi giver din hund et gratis tandtjek af vores særligt efteruddannede personale

Tandsten og betændelse
Hunde får dårlige tænder. De danner som mennesker tandsten. Det kan forårsage tandkødsbetændelse, inde bag tandstenen i værste fald paradentose og rådne tænder. På vor tandklinik foretager specialuddannet personale en grundig undersøgelse. Er der tandsten, fjernes det. Er der paradentose, behandles det, efterfølgende med hyppige tandrensninger.  Løse tænder, rådne tænder eller knækkede tænder trækkes i de fleste tilfælde ud. Ved hurtig behandling er det muligt at redde tanden med rodbehandling.

Tryghed og sikkerhed
Det meste tandarbejde foregår af hensyn til hunden i fuld narkose. For at det kan ske trygt og sikker er klinikken udstyret med moderne narkoseudstyr og udstyr, der overvåger hunden, mens den er i bedøvelse. Der er desuden et særligt apparat til tandrøntgen og en effektiv tandunit med tandrenser, sug, skyl og bor. En sikkerhed for hurtig og effektiv behandling.

×
Menu
Ring op
Mail