Skip to main content
  • Dyrlægegården Hundested – Vetgruppen

Akut brug for hjælp?

Din lokale dyreklinik i Hundested

Er dit kæledyr blevet syg eller kommet til skade, eller bare trænger til den årlige sundhedsundersøgelse, så kontakt din lokale dyrlæge i Hundested.

Vi behandler både katte, hunde, kaniner og gnavere, og vi gør alt hvad vi kan for at du og dit dyr er tryg ved at komme ved os.

Spar penge på din dyrlægeregning

Hør mere om vores sundhedsprogram til hund og kat

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

Vi passer på dit kæledyr

Mød personalet

Mette Krogh
Dyrlæge & klinikleder

Katryn Sidenius
Dyrlæge

Jannie Viking
Veterinærsygeplejerske

Hvordan hjælper dyrlægen dig?

Som professionel dyrlæge tager vi hånd om dig og dit kæledyr. Det er naturligt og godt at bekymre sig om sit kæledyrs ve og vel. Vi forstår, hvor meget dit kæledyr betyder, og derfor sørger vi altid for at hjælpe dig trygt gennem behandlingen af dit kæledyr. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål!

Hold dit kæledyr sundt – husk sundhedstjek!

En vigtig del af at eje et kæledyr er at tage det regelmæssigt til en sundhedsundersøgelse. Til sundhedsundersøgelsen tjekker vi dyrets generelle helbredstilstand. Utøj, som flåter, sætter sig ofte på kæledyr. Ligeledes er udslæt og eksem et af de hyppigste sygdomsproblemer, som hunde og katte løber ind i.

Prisen for dyrlæge og behandling af kæledyr

Prisen på behandling kan variere meget ud fra, hvilken behandling dit kæledyr kræver.

Vi har derfor samlet en prisoversigt over vores standard behandlinger.

Du er altid velkommen til at ringe til os med forespørgsler på pris. 

Gode råd til nye hunde- og katteejere

Er du interesseret i at vide, hvordan du bedst plejer dit kæledyr?

Børst tænder på din hvalp

Har du hvalp? Så børst jævnligt tænder på den, da det forebygger tandsten og parodontose i din hunds tænder og derved færre tandlægebesøg hos os

Kæl med dine kæledyr

Fra naturens side er dyr ikke vant til at røre hinanden, da de ikke bruger hænderne, som vi mennesker gør. Sørg derfor for at røre dit kæledyr fra de er helt små, så de vender sig til kontakten med mennesker.

Har du spørgsmål til pleje af din hund eller kat?

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på telefon 47983435.

×
Menu
Ring op
Skriv
Online Booking