Om vores behandlinger

Hvad kan dyrlægen behandle

Dyrlæger og veterinærsygeplejersker ved Dyrlægegården behandler hunde, katte og andre mindre kæledyr som kaniner, marsvin mv.

Vi tager os af alt fra sundhedseftersyn og vaccinationer til operationer.

Lider dit kæledyr af allergi? Vi foretager også allergiundersøgelser, ligesom vi selv klarer det diagnotiske arbejde ved celle- og hudskrab.

Vi råder over digitalt røntgenudstyr, tandrøntgen samt masser af laboratorieudstyr, så du hurtigt kan få svar på dine blodprøver m.m.

Hjælpen er lige om hjørnet i Hundested

Hvis din hund eller kat er syg, forstår vi, at du ønsker, at dit kæledyr får hjælp så hurtigt som muligt.

Når du ringer til os, sørger vi for, at du får en tid hurtigst muligt.

Vores ekspertise inden for sundhedsundersøgelser, behandling og operationer af dit kæledyr betyder, at vi hurtigt kan tilbyde dit kæledyr den rette behandling, uden du behøver at skulle rejse langt.

Vi følger dit familiedyr tæt gennem hele forløbet

Vi arbejder med genoptræning og udfører i denne forbindelse akupunktur f.eks. guldakupunktur til lindring af hofteledsdysplasi og laserbehandling og massage ved muskel og ledproblemer.

Det er vigtigt for os, at dit dyr altid får den bedste behandling, og derfor samarbejder vi med specialister, som har særlig viden og udstyr f.eks. ultralyd, MRI og CT scanning, når der er behov for dette.

DYRLÆGEGÅRDEN HUNDESTED
Nørregade 75
3390 Hundested

Tlf: 70 87 69 92 
kontakt.hundested@vetgruppen.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv
Online Booking