Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
+45 4879 4018

Helsing Dyreklinik

Familiens dyrlæge i Helsinge og Nordsjælland

Akut brug for hjælp?

På Helsinge Dyreklinik går vi særligt op i at skabe trygge rammer for både dig og dit kæledyr. Vi har særlig ekspertise inden for sygdomme hos hund og kat, og tilbyder alt fra rutinemæssige vaccinationer og sundhedseftersyn, til videre udredning med blodprøver, røntgen og ultralyd. 

Vi har specialkompetencer indenfor diagnostik og behandling af øjensygdomme og udredning af hunde og katte med medicinske sygdomme.

Vi står altid klar til at hjælpe dit kæledyr og tilbyder at du døgnet rundt kan komme i kontakt med en dyrlæge.

Vi glæder os til at møde Jer i klinikken.

Læs mere

Tryghed frem for alt

Vi råder over eget laboratorium og analyserer bl.a. blod, urin og celleprøver. Sammen med vores moderne røntgen og ultralyd og specialkompetencer giver dette mulighed for hurtige testresultater, så vi i løbet af få timer kan stille diagnose, og i samråd med dig lægge en behandlingplan for din hund eller kat.

Læs mere

Vores historie

Helsinge Dyreklinik blev etableret i 1976, hvor det gamle apotek i Helsinge blev ombygget til smådyrsklinik drevet af Birthe og Jens Bakkegaard.

I efteråret 2022 blev Helsinge Dyreklinik en del af VetGruppen, som er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. 

I sommeren 2023 skete der generationsskifte på Helsinge Dyreklinik og klinikken drives nu af nye kræfter. Rammerne bliver moderniseret, men Helsinge Dyreklinik forbliver en klinik med hjertet på det rette sted og familiens bedste ven i centrum.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 4879 4018 eller send en mail på kontakt.helsinge@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Maks. filstørrelse: 50 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Menu
Ring op
Mail