Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
32 55 38 47
Velkommen til

Dyreklinikken Amagerbrogade

Din dyrlæge på Amager

Velkommen til Dyreklinikken Amagerbrogade! Vores dygtige og passionerede dyrlæger og veterinærsygeplejersker står klar til at hjælpe dig, hvis din hund eller Kat skal have sit årlige sundhedstjek,  eller hvis din kanin udviser tegn på sygdom. Hos Dyreklinikken Amagerbrogade er dit kæledyr i trygge hænder og vil, via vores netværk af eksperter og specialiserede dyrlæger fra hele landet, altid have adgang til den fornødne hjælp og behandling.

Hjælp os med at skabe gode oplevelser!  For os er det vigtigt, at vores patienter kan føle sig trygge og samle på gode oplevelser når de kommer på besøg hos os.

Dyrlægebesøget starter allerede hjemme hos jer! Hvis du på forhånd ved om din hund eller kat bliver bange eller stresset af skulle besøg på klinikken, så tag endelig fat i os, så vi kan hjælpe jer bedst muligt inden den aftalte tid. Vi mener at positive oplevelser er vejen frem til gladere og sundere dyr!

Åbningstider

Mandag

08.00 – 17.00

Tirsdag

08.00 – 17.00

Onsdag

08.00 – 18.00

Torsdag

08.00 – 17.00

Fredag

08.00 – 17.00

Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Priser

Dyreklinikken Amagerbrogade tilbyder en række behandlinger, hvor priserne er faste – som eksempelvis vaccination, tandrens og lign. Andre sygdoms- eller behandlingsforløb kan være uforudsigelige og derfor svære at prissætte. Find vores prisliste her og kontakt vores klinik, hvis du har spørgsmål til en behandling eller til dit kæledyrs sygdom.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, hvis du oplever en ændring i dit kæledyrs adfærd, eller hvis det udviser symptomer på sygdom eller skader.

Behandlinger

Hos Dyreklinikken Amagerbrogade tilbyder vi bl.a. følgende behandlinger:

  • Sundhedstjek

  • Vaccination

  • Ormekur

  • Kastration og sterilisation

  • Tandbehandlinger herunder tandrens, operationer m.m.

Hvad kan vi hjælpe med som din dyrlæge?

Vælger du at lade en dyrlæge fra vores dyreklinik behandle dit kæledyr, så kan du være sikker på, at den er i gode hænder. Vi tilbyder at hjælpe alt fra hunde og katte til gnavere med mange forskellige behandlinger, herunder sundhedsabonnement.

En dyrlæge fra denne dyreklinik udfører blandt andet sundhedsundersøgelser, vaccinationer, tandbehandlinger samt sterilisation og kastration og mange andre typer af opgaver. Kan vi ikke selv klare opgaven, så tøver vi ikke med at sende dig og dit kæledyr videre til en af vores kompetente dyrlæger, som vil varetage opgaven.​

Sundhedsabonnement til dit kæledyr

Hos Dyreklinikken Amgerbrogade går vi op i vores små firbenede klienters sundhed og deres tobenede ejers tryghed, hvorfor vi tilbyder VetPlan. VetPlan er et sundhedsabonnement, hvor de vigtigste undersøgelser, vaccinationer og forbyggende behandlinger indgår i et fast månedlig beløb. På den måde er du sikret regelmæssige og planlagte sundhedseftersyn, der giver dig øget viden omkring dit kæledyrs sundhed til en fast pris. 

Du kan vælge mellem forskellige sundhedsabonnementer, som passer til dig og dit kæledyrs behov. Som din dyrlæge tager vi gerne en snak med jer herom, så vi finder frem til den helt rigtige løsning for jer.

En dyrlæge du kan have tillid til

Hos Dyreklinikken Amagerbrogade er der i alt fire dyrlæger, som alle står klar til at hjælpe dig med at få behandlet dit kæledyr. Når du lader en dyrlæge fra vores dyreklinik behandle dit dyr, så er du sikker på, at dyret er i de bedste hænder. Vi vil altid tage hensyn til det givne dyr og dens ejer, og vi sørger for at både dyr og ejer er trygge ved behandlingen, der skal udføres.

Udover at udføre diverse behandlinger på vores dyreklinik, så tilbyder vi også salg af forskellige produkter til dit kæledyr.

Kontakt din lokale dyrlæge på Amager

Vil du vide mere om, hvad vores dyrlæge kan gøre for dig? Så tag kontakt til os allerede i dag. Bestil en tid til dit kæledyr ved at ringe til os på telefon 32 55 38 47.

×
Menu
Ring op