Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
32 55 38 47

Vaccination af hund og kat

Hos dyreklinikken Amagerbrogade på Amager kan dit kæledyr få vaccinationer, som er med til at forebygge fremtidige sygdomme. Vaccination af hunde og katte er dog de vaccinationer vi udføre oftest på klinikken.

Nænsom vaccination af hund og kat på Amager

Nænsom vaccination af kat

Vedrørende vaccinationer af katte bør killinger blive basisvaccineret mod kattesyge og katteinfluenza, når de er mellem 10-12 uger gamle. Denne skal gentages efter 4 uger. Er der tale om killinger – som skal være udekatte – anbefaler vi desuden, at de vaccineres mod katteleukæmi, da der her er en øget risiko for udviklingen af sygdomme.

Udover basisvaccinationen er det anbefalelsesværdigt at få din kat vaccineret ved det årlige sundhedstjek.

Forskellig vaccination af hund

Ligesom killinger er det også vigtigt for hundehvalpe at blive introduceret til vaccinationer tidligt. Første vaccination af hund finder sted allerede ved 8-ugers alderen, hvor hunde vaccineres mod hundesyge, leverbetændelse, parvovirus og kennelhoste. Denne skal gentages efter 4 uger, og igen ved 16 ugers alderen.

Ligeledes anbefaler vi også for hunde, der optræder meget I naturen – for eksempel jagthunde – at få en hundevaccination mod leptospirose.

Ved rejser skal hunden modtage vaccination mod rabies samt have udstedt et dyrepas.

Kontakt os på

32 55 38 47
×
Menu
Ring op