Tilbage til vetgruppen.dk
32 55 38 47

Dygtig dyrlæge til vaccination af hund og kat

Hos dyreklinikken Amagerbrogade på Amager kan dit kæledyr få vaccinationer, som er med til at forebygge fremtidige sygdomme. Vaccination af hunde og katte er dog de vaccinationer vi udføre oftest på klinikken.

Nænsom vaccination af kat

Vedrørende vaccinationer af katte bør killinger blive basisvaccineret mod kattesyge og katteinfluenza, når de er mellem 10-12 uger gamle. Denne skal gentages efter 4 uger. Er der tale om killinger – som skal være udekatte – anbefaler vi desuden, at de vaccineres mod katteleukæmi, da der her er en øget risiko for udviklingen af sygdomme.

Udover basisvaccinationen er det anbefalelsesværdigt at få din kat vaccineret ved det årlige sundhedstjek.

Forskellig vaccination af hund

Ligesom killinger er det også vigtigt for hundehvalpe at blive introduceret til vaccinationer tidligt. Første vaccination af hund finder sted allerede ved 8-ugers alderen, hvor hunde vaccineres mod hundesyge, leverbetændelse, parvovirus og kennelhoste. Denne skal gentages efter 4 uger, og igen ved 16 ugers alderen.

Ligeledes anbefaler vi også for hunde, der optræder meget I naturen – for eksempel jagthunde – at få en hundevaccination mod leptospirose.

Ved rejser skal hunden modtage vaccination mod rabies samt have udstedt et dyrepas.

Kontakt dyreklinikken Amagerbrogade I København

For yderligere information om vaccination af hund eller kat er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 32 55 38 47.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi kan lide glade klienter


 • Det er virkelig et dejligt personale. Fremover tager jeg altid mine dyr ned til dem fordi jeg ved at de vil behandle dem ordentligt og med respekt. Ingen sure miner herfra! Hilsen en meget glad kunde og hendes lille chichi

  Sarah Williams
  Anmeldelse fra Facebook

 • For ikke så lang tid siden var vi nede med vores 6 skønne King Charles cavalier hvalpe da de skulle have chip og var imponeret over hvordan de taklet vores hvalpe og deres mor, de var både profesionelle og så kunne man mærke deres kærlighed til dyr som vi sætter stor pris på.

  Tine Kjær
  Anmeldelse fra Facebook

 • Mine to Russian Blue katte og mig er super tilfreds med den gode og profesionelle behandling. Dygtige – Søde og imødekommende personale.

  Janniche Reinsborg
  Anmeldelse fra Facebook

 • Har været der alle årene med min kat Mussi. De er professionelle og har altid taget sig tid til og forklare og hjælpe hvis min kat har været syg. De var der helt til det sidste. Tak

  Jannie Nikolajsen
  Anmeldelse fra Facebook

 • Har været kunde siden klinikken åbnede i 1984. Har altid været fuld tilfreds.

  Lise Larsen
  Anmeldelse fra Facebook

 • Har kun fået rigtig god behandling i de 14 år jeg er kommet hos dyreklinikken, og personalet er altid søde og imødekommende og man kan mærke de brænder for deres job.

  Ann Christiansen
  Anmeldelse fra Facebook

Dyreklinikken Amagerbrogade

Amgerbrogade 174
2300 København S

Tlf.: +45 32 55 38 47

ÅBNINGSTIDER

Mandag 09.00 – 17.00
Tirsdag  09.00 – 17.00
Onsdag  09.00 – 18.00
Torsdag 09.00 – 17.00
Fredag   09.00 – 17.00
Lørdag   Lukket
Søndag  Lukket

Telefontider:
Dyrlæger træffes mellem kl. 08.00 - 09.00 og 13.00 - 14.00
Øvrige personale træffes i hele åbningstiden.

FIND VEJ

© 2022 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Mail