Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
32 55 38 47

Sundhedsabonnement til kæledyr

På Dyreklinikken Amagerbrogade har vores små firbenede klienters sundhed og deres tobenede ejeres tryghed vores primære fokus – derfor har vi valgt at tilbyde VetPlan som en del af vores standard ydelse i vores klinik.

En VetPlan er en pakke af forebyggende sundhedstjenester, som medvirker til at holde dit dyr sundt og mindske risikoen for alvorlige sundhedsproblemer. En VetPlan er et sundhedsabonnement, som betales via et fast, månedligt beløb, som betales via automatisk betalingsservice. beløbet varierer alt efter hvilken plan du som ejer vælger til dit dyr.

Hvordan fungerer VetPlan som sundhedsabonnement?

En VetPlan indebærer, at dit dyr får sin egen årlige sundhedsplan. Sundhedsabonnementet, som findes til både hund og kat, indgår de vigtigste undersøgelser, vaccinationer og forebyggende behandlinger som vi sammen finder frem til passer jer og jeres kæledyr bedst. Derudover er der % på vores foder, frit recept- og udleveringsgebyr og tandtjek, samt rabat på forsikring. 

Det betyder du IKKE skal betale når du kommer til de besøg der er inkluderet i planen.

Rabatten opnås KUN ved at være have planen i 12 måneder, da betalingen deles ud over 12 betalinger

Planen kan dog frit opsige efter 6 måneder, men så vil vi gøre kontoen op og du skal betale det beløb du har fået ydelser for.

Kontakt os på

32 55 38 47

Hvorfor skal jeg abonnere på sundhedspleje?

Med VetPlan får du regelmæssige, planlagte sundhedseftersyn, øget viden omkring dit dyr, mere dialog med veterinærfagligt personale og kontrol over omkostningerne. Dyrlægen indkalder til de undersøgelser, som ligger i sundhedsplanen og lærer dit dyr og dit dyrs behov godt at kende.

Har jeg behov for en almindelig sygeforsikring?

VetPlan inkluderer forskellige forebyggende sundhedstjenester. VetPlan er dog ingen forsikring og dækker IKKE sygdom ved ulykkestilfælde. Vi anbefaler altid at tegne en sygeforsikring på dit dyr for at dække uforudsete hændelser – uanset om du vælger VetPlan eller ej.

Ring og hør mere om vore sundheds abonnement

Ønsker du at høre mere om vores sundheds abonnement, kan du med fordel kontakte os for mere info.

×
Menu
Ring op