Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
32 55 38 47

Kastration af hund og kat

Søger du en dyrlæge på Amager, der sætter kæledyrenes tarv og trivsel i højsædet og udfører nænsomme og effektive kastrationer, er du kommet til det rette sted. Som dyrlæge er vi specialister i hunde og katte, hvorfor du trygt kan overlade dem til os, når du står overfor en kastration af hund eller kat.

Kastration af hunde og katte på Amager

Grunde til kastration af hund?

Når det kommer til kastrationer af hund anbefaler vi det udelukkende, hvis der er en god begrundelse herfor. Der kan nemlig både være fordele og ulemper ved kastrationer af hunde, og det er derfor vigtigt, at det er de rigtige bevæggrunde, som ligger bag en sådan beslutning.

Du er meget velkommen til at kontakte vores klinik på Amager og høre mere om fordelene og ulemperne ved kastrationer af hund.

Kastration af kat – en god løsning

Er din hankat meget urolig, og er du træt af at tørre op efter den i hjemmet? Så er den rette løsning måske en kastration.

Det kan være en god idé at få sin hankat kastreret allerede ved en 5 måneders alder, da hankatte af natur vil begynde at strinte rundt omkring i hjemmet for at afmærke sit territorium.

Få kastrationen foretaget på vores dyreklinik på Amager, København, og vær sikker på at få udført kastrationen under gode og sterile forhold, hvor høj kvalitet og omsorg for din kat er i fokus.

Kontakt os på

32 55 38 47
×
Menu
Ring op