Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
32 55 38 47

En dyreklinik med kompetent personale

Dyreklinikken Amagerbrogade er din lokale dyreklinik på Amager, som byder på fire dyrlæger, tre veterinærsygeplejersker, en studentermedhjælper, en receptionist og ikke mindst klinikhundene Bertha og Cleo. Vores klinikhunde kommer gerne ned og “assisterer” ved nervøse hunde, der har brug for en hundeven.

I vores dyreklinik vil der være minimum to dyrlæger om formiddagen, således at vi både har almindelige konsultation og operationer samtidigt. Om eftermiddagen vil der oftest også være 2 dyrlæger, der holder konsultationer.

Vores veterinærsygeplejersker har mange talenter, og de hjælper til ved konsultationer, operationer samt i laboratoriet. Mellem kl. 13 og 14 kan de bookes til negleklip, vejning mm. Derudover vejleder og sælger de i receptionen, hvorfor de oftest er det første smilende ansigt, du vil møde på vores dyreklinik.

Hvad vi kan tilbyde på vores dyreklinik

Hos Dyreklinikken Amagerbrogade byder vi på mange stærke kompetencer, hvorfor vi kan hjælpe alt fra hunde og katte til de søde små gnavere med flere former for behandling. Vi har vores eget laboratorium, hvilket gør os i stand til at foretage flere undersøgelser på vores dyreklinik. Det gør det i højere grad lettere for vores kunder og deres kæledyr. Derudover har vi også salg af foder og plejeartikler til dit kæledyr. Vi står klar nede i klinikken til at hjælpe dig, og vi vejleder dig gerne, så du får det helt rette foder til dit kæledyrs behov.

Du kan også besøge vores webshop, hvis du vil bestille nyt foder eller andet hjemmefra.

På vores dyreklinik, kan vi bl.a. hjælpe med:

Kontakt din lokale dyreklinik på Amager

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig på vores dyreklinik? Så er du mere end velkommen til at tage fat i os. Du kan bestille en tid på vores dyreklinik ved at ringe på telefon 32 55 38 47.

Klinikhundene Cleo og Bertha

Klinikhundene Cleo og Bertha

​Her kan du klikke videre og læse om de ting vi bl.a. tilbyder:

​På Dyreklinikken sælger vi også foder, plejeartikler til kæledyr og meget mere. Læs mere her:​

×
Menu
Ring op
Mail