Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
32 55 38 47

Mød dine dyrlæger og personale på klinikken

Her kan du møde vores engagerede team i Dyreklinikken Amagerbrogade

Hvem er vi

Maria

Daglig leder/Veterinærsygeplejerske

Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske, og samtidig daglig leder af klinikken på Amagerbrogade. Som veterinærsygeplejerske finder du mig oftest sammen med klinikkens indlagte patienter. Jeg har ansvaret for at dyrene bliver lagt i en sikker narkose i forbindelse med operation eller tandbehandlinger.

Derudover er jeg efteruddannet indenfor katte- og hunde tænder, og jeg har derfor en naturlig interesse særligt for patienter med tandsygdomme.

Hjemme har jeg en 3 årig goldendoodle, Bobby. Bobby lister sig ofte med på job som klinikhund. Både han og jeg er meget glade for vores hverdag på klinikken, og glade for at få lov til at hilse på jer og jeres dyr.

Anni Lollike

Dyrlæge

Jeg blev uddannet dyrlæge i 1981 på KVL.​

​Efter nogle år med vikariater startede jeg Dyreklinikken Amagerbrogade i 1984 og har praktiseret her lige siden.

​I 1999 blev jeg godkendt som fagdyrlæge i Sygdomme hos hunde og katte, og jeg tager gerne på dyrlægekongresser i udlandet for at opdatere min viden.

​Jeg interesserer mig mest for medicinske sygdomme og specielt dermatologi, urinvejssygdomme og kattesygdomme generelt har min interesse.

​​Hjemme har jeg brune ​labradorer Bertha og Cleo som også passer sit arbejde som klinikhunde.

Birgitte Larsen​

Dyrlæge

Jeg har været uddannet Dyrlæge siden 2004.

Jeg har arbejdet en årrække som Distriksvetrenær i Karlskrona, Sverige. Mit primære virke var kirurgi i smådyrsklinikken, men på vagten har jeg også haft med køer, får og heste at gøre.

I 2008 blev jeg mor til en dreng fra Etiopien og valgte at drage hjem til min føde ø Amager.

Jeg har været ansat her på klinikken, siden juni 2010.

I klinikken ses jeg oftest i konsultationerne, hvor jeg trives i det nære samspil mellem dyr og ejer. Især de gamle dyr og der nogle gange langtids medicinske sygdomme har min kærlighed og faglige interesse. Selvom det også altid er skønt at møde en ny killing eller hvalp og følge dem igennem alle årene.

Privat bor jeg sammen med min søn og to ældre misser.

Hanne Rauff Dahl

Dyrlæge

Tekst på vej

Juliane Lund Pihl

Dyrlæge

Jeg har været uddannet dyrlæge siden januar 2023.

Inden jeg blev fastansat på Dyreklinikken Amagerbrogade i september 2023, har jeg været tilknyttet en smådyrsklinik i København, hvor jeg fungerede både som smådyrsdyrlæge og hestedyrlæge.

På klinikken vil I møde mig ved konsultationerne. Min primære arbejdsopgave består af at lave medicinske udredninger, og derudover varetager jeg også forskellige kirurgiske procedure.

Fagligt har jeg en stor interessere for især nyrelidelser, stofskiftelidelser, hjertelidelser, samt bevægeapparatet. Jeg finder især arbejdet med den ældre patient særligt interessant.

Privat bor jeg i København på Amager med min mand og vores to børn. Derudover består familien af 3 kaniner, en kat og en hest.

Juliane Mølgaard Bæk

Dyrlæge

Jeg har været uddannet dyrlæge siden januar 2023.

I vil mest møde mig i forbindelse med operationer og tandbehandlinger, men jeg vil også kunne træffes i konsultationerne ind i mellem.

Mit hjerte brænder for alt hvad der har med kirurgi at gøre, og jeg har samlet erfaring inden for dette flet fra kurser i udlandet og fra tidligere erhverv.

Jeg glæder mig til at møde jer og jeres dejlige pelstotter.

Anna

Veterinærsygeplejerske i klinikrelateret familiedyrsadfærd

Jeg har været ansat på Dyreklinikken Amagerbrogade siden december 2017.

Inden min ansættelse på klinikken havde jeg en baggrund som dyrepasser.

Dagligdagen som veterinærsygeplejerske byder på mange spændende opgaver, men især anæstesi og adfærd ligger mit hjerte nært. Derfor er jeg oftest at finde i operationsstuen, hvor jeg assisterer dyrlægen med store som små indgreb, samt tandbehandlinger. Derudover vil I ofte møde mig i konsultationen som dyrelægens højre hånd.

Jeg er vokset op med dyr og har altid interesseret mig meget for deres ve og vel. Derfor har jeg taget en efteruddannelse i adfærd, som hjælper mig med at gives jeres dyr, så god en oplevelse på klinikken som overhovedet muligt, samt certificeret mig som Fear Free Proferssional, en international certificering for bl. a. stressfri håndtering på klinikken.

Privat bor jeg på Amager med min lille familie.

Christel

Veterinærsygeplejerskeelev

Jeg har været ansat som klinikassistent her på klinikken siden februar 2022, og startede op som veterinærsygeplejerskeelev i august 2022.

På klinikken vil i primært møde mig i receptionen hvor jeg tager godt i mod dig og dit dyr, samt ved de almindelige konsultationer, hvor jeg vil fungere som en hjælpende hånd.

Inden jeg blev fastansat som veterinærsygeplejerskeelev læste jeg til folkeskolelære, men jeg måtte sande, at mit hjerte ligger hos dyr, og derfor er jeg også meget glad for at jeg har fået muligheden for at læse til veterinærsygeplejerske. Jeg holder meget af alle slags dyr, men må nok også erkende, at min forkærlighed særligt ligger hos hunde -og gerne de større af slagsen.

Privat bor jeg i Vanløse sammen med min kæreste Nicklas og sammen har vi vores hund Balder, som er en græsk gadehund. 

Anna F.

Veterinærsygeplejerskeelev

Jeg startede som veterinærsygeplerjseelev på klinkken i August 2023.

På klinkken kan i møde mig i receptionen eller som en hjælpende hånd i konsultationerne.
Jeg har særligt en stor interesse for vores indlagte patienter og vores operationer og jeg glædes ved at tilære mig ny viden hver eneste dag på arbejde.

Jeg er hestepige fra barns ben og har altid brugt megen af min tid i en stald omringet af dyr. Det er er nok også grunden til at jeg har så stor kærlighed for dyr og deres velvære.

Privat bor jeg i min lejlighed på Nørrebro.

Nichole

Receptionist

Jeg har været ansat på klinikken siden 1. april 2022.

Jeg er uddannet kontorassistent med speciale i administration.

Du vil møde mig i receptionen, hvor jeg byder jer velkommen, tager telefoner, sælger og vejleder i foder. Jeg er også klinikkens administrative blæksprutte, men giver også gerne en hånd med, hvis der skal holdes en hund eller kat til blodprøve og negleklip.

Jeg har altid haft en stor interesse i dyr og er derfor rigtig glad for at kunne kombinere mit arbejde med min store interesse. jeg har selv redet i mange år og hjemme har jeg haft både, kanin, marsvin, hamster, mus, ørkenrotter, undulater og 3 hunde.

Privat bor jeg på mine fødeø Amager, nær klinikken, det gør jeg sammen med min mand Alan og vores to døtre Melina og Alba. Sammen har vi vores højt elskede hund Batman, som er en blanding af Jack Russel, Cocker Spaniel og Dansk/Svensk gårdhund.

I min fritid holder jeg af at være ude, bruge tid i min have, høre lydbog, gå og løbe ture og være sammen med dem jeg holder af.

Simone Dalsgaard

Studentermedhjælper

Jeg har været ansat som studentermedhjælper her i klinikken siden maj 2021.

Jeg er dyrlægestuderende på Københavns Universitet og bliver færdiguddannet dyrlæge i 2026.

Jeg bor på Amager med mine to dejlige katte, Carlo og Pinot.

Jeg har altid haft en kæmpe kærlighed til alle slags dyr, men især hunde og katte har jeg en stor interesse for.

I vil møde mig i skranken i forbindelse med salg, rådgivning mm. eller til konsultationer, hvis der er brug for en ekstra hjælpende hånd. 

Anna Møldrup

Studentermedhjælper
Jeg startede på dyrlægestudiet på Københavns Universitet i 2022 og har været ansat her på klinikken siden august 2023. På klinkken kan I møde mig i receptionen, i telefonen eller som en hjælpende hånd under konsultationerne. Jeg har hele mit liv fundet stor glæde i samværet med alle slags dyr og interesserer mig meget for og engagerer mig meget i, at de skal have det godt. Selv har jeg haft min egen kvie Pia, som jeg elskede meget højt, men jeg har også et stort hjerte for hunde og katte. Privat bor jeg på Amager med min søde kæreste. Vi kommer begge fra Sønderjylland og tager ofte hjem og besøger familien og alle deres søde dyr.

Emilie Iversen

Studentermedhjælper

Tekst på vej

Cleo & Bertha

Vært

Cleo
Min funktion på klinikken er at sprede glæde, modtage kys, kram og nus og støvsuge gulvet fra de spiselige efterladenskaber der måtte være.

Min yndlings beskæftigelse er at ligge foran trappen og holde øje med om der mon skulle komme en godbid flyvende.

Når der er pause mellem konsultationerne, er jeg rigtig god til at liste mig op på bordet og vælte godbidkrukken!


Bertha
Min funktion på klinikken er at sprede glæde, og selvfølgelig også at holde øje med min lillesøster Cleo.

Jeg kan også være med til at virke beroligende på nervøse hunde.

Jeg er rigtig glad for at uddele en masse kys, og jeg hjælper med glæde til med at gøre slikkemåtterne med paté rene!

En dyreklinik med kompetent personale

Dyreklinikken Amagerbrogade er din lokale dyreklinik på Amager, som byder på fire dyrlæger, to veterinærsygeplejersker, 2 VSP’elever, 3 studentermedhjælper, en receptionist og ikke mindst klinikhundene Bertha og Cleo. 

Vores veterinærsygeplejersker har mange talenter, og de hjælper til ved konsultationer, operationer samt i laboratoriet. De vejleder i klinik ralateret adfærd, i fodring og vægtstyrring.

Vores receptionist vejleder i, og sælger også foder som vi har i klinikken, samt tjekker dig ind og giver en masse klap og godbider til dyrene. 

Hvad vi kan tilbyde på vores dyreklinik

Hos Dyreklinikken Amagerbrogade byder vi på mange stærke kompetencer, hvorfor vi kan hjælpe alt fra hunde og katte til de søde små gnavere med flere former for behandling. Vi har vores eget laboratorium, hvilket gør os i stand til at foretage flere undersøgelser på vores dyreklinik. Det gør det i højere grad lettere for vores kunder og deres kæledyr. Derudover har vi også salg af foder og plejeartikler til dit kæledyr. Vi står klar nede i klinikken til at hjælpe dig, og vi vejleder dig gerne, så du får det helt rette foder til dit kæledyrs behov.

Du kan også besøge vores webshop, hvis du vil bestille nyt foder eller andet hjemmefra.

På vores dyreklinik, kan vi bl.a. hjælpe med:

Kontakt din lokale dyreklinik på Amager

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig på vores dyreklinik? Så er du mere end velkommen til at tage fat i os. Du kan bestille en tid på vores dyreklinik ved at ringe på telefon 32 55 38 47.

×
Menu
Ring op