Tilbage til vetgruppen.dk
32 55 38 47

​Digital røntgen-undersøgelse er et vigtigt redskab i udredningen af rigtigt mange forskellige lidelser, og vi bruger det derfor ofte til vores patienter.

Alt efter hvad der skal fotograferes, så kan dyret være vågent eller bedøvet.

Mange hunde og katte er ikke rolige nok til at ligge stille når de er vågne, og disse vil ofte få en mild bedøvelse inden billederne bliver taget.

Klinikken tilbyder også røntgenfotografering på sunde hunde, der skal have bedømt hofter og albuer af kennelklubben. Disse patienter skal altid bedøves for at få korrekte billeder.

Som ejer er det vigtigt at rekvirere papirer fra kennelklubben, inden billederne tages.

På klinikken har vi mulighed for at lave kontrast-røntgen. Patienten indtager et stof, der lyser op på billederne. Herved kan eks. unormaliteter i mave-tarmkanal bedre diagnosticeres og fremmedlegemer kan lokaliseres (hvis de er røntgen tætte).

Hvis et røntgenbillede ikke er nok, så tilbyder vi henvisning til klinikker med ultralydsscanning (mobil ultralydsklinik kan også komme til os) eller henvisning til hospitaler med mere avancerede former for scanning såsom CT-scanning.

Vi sender også gerne billeder ud af huset til specialist-bedømmelse/sekundær ap., hvis vi ikke er helt sikre på diagnosen eller gerne vil have kvalificeret råd og vejledning.

Udover almindelige røntgenoptagelser så tilbyder vi også tandrøntgen til patienter med lidelser i mundhulen.

Vi kan lide glade klienter


 • Det er virkelig et dejligt personale. Fremover tager jeg altid mine dyr ned til dem fordi jeg ved at de vil behandle dem ordentligt og med respekt. Ingen sure miner herfra! Hilsen en meget glad kunde og hendes lille chichi

  Sarah Williams
  Anmeldelse fra Facebook

 • For ikke så lang tid siden var vi nede med vores 6 skønne King Charles cavalier hvalpe da de skulle have chip og var imponeret over hvordan de taklet vores hvalpe og deres mor, de var både profesionelle og så kunne man mærke deres kærlighed til dyr som vi sætter stor pris på.

  Tine Kjær
  Anmeldelse fra Facebook

 • Mine to Russian Blue katte og mig er super tilfreds med den gode og profesionelle behandling. Dygtige – Søde og imødekommende personale.

  Janniche Reinsborg
  Anmeldelse fra Facebook

 • Har været der alle årene med min kat Mussi. De er professionelle og har altid taget sig tid til og forklare og hjælpe hvis min kat har været syg. De var der helt til det sidste. Tak

  Jannie Nikolajsen
  Anmeldelse fra Facebook

 • Har været kunde siden klinikken åbnede i 1984. Har altid været fuld tilfreds.

  Lise Larsen
  Anmeldelse fra Facebook

 • Har kun fået rigtig god behandling i de 14 år jeg er kommet hos dyreklinikken, og personalet er altid søde og imødekommende og man kan mærke de brænder for deres job.

  Ann Christiansen
  Anmeldelse fra Facebook

Dyreklinikken Amagerbrogade

Amgerbrogade 174
2300 København S

Tlf.: +45 32 55 38 47

ÅBNINGSTIDER

Mandag 09.00 – 17.00
Tirsdag  09.00 – 17.00
Onsdag  09.00 – 18.00
Torsdag 09.00 – 17.00
Fredag   09.00 – 17.00
Lørdag   Lukket
Søndag  Lukket

Telefontider:
Dyrlæger træffes mellem kl. 08.00 - 09.00 og 13.00 - 14.00
Øvrige personale træffes i hele åbningstiden.

FIND VEJ

© 2022 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Mail