Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
32 55 38 47

Sterilisation af hund og kat

Sterilisation kan i mange tilfælde være den rette løsning for katte- og hundeejere. Det kommer dog an på det enkelte kæledyr og dennes situation.

Sterilisation af hund og kat på Amager

Med en sterilisation af hund eller en sterilisation af kat foretaget hos Dyreklinik Amagerbrogade, beliggende på Amager, er du garanteret en sikker, hurtig og smertefri proces foretaget af veluddannede og omsorgsfulde dyrlæger, som prioriterer dit kæledyrs ve og vel højt.

Fordele ved sterilisation af kat

Vi anbefaler sterilisation af katte allerede ved 6 måneders alderen, så de ikke når at komme i løbetid og derfor i risikogruppen for at blive utilsigtet drægtige. Det er desuden særligt anbefalelsesværdigt at få indekatte steriliseret, da de typisk vil komme i løbetid ca. hver 2. uge, hvilket kan være meget stressende for hunkatten og medføre aggressivitet og urenlighed, som kan resultere i andre sygdomme.

Sterilisation af hund

Skal vi udføre en sterilisation af hund, anbefaler vi, at sterilisationen finder sted mellem 1. og 2. løbetid. Det er dog vigtigt at have gjort sig nogle grundige overvejelser, om sterilisation er den rigtige løsning for dig og din hund. Der er nemlig både fordele og ulemper ved dette.

Ønsker du yderligere informationer vedrørende sterilisation af hunde eller sterilisation ad katte, er du meget velkommen til telefonisk at kontakte vores klinik på Amager, København, på 32 55 38 47.

Kontakt os på

32 55 38 47
×
Menu
Ring op