Skip to main content

Velkommen til
Amicis Dyreklinik

Din lokale Dyrlæge på Frederiksberg anbefaler en årlig sundhedsundersøgelse

Akut brug for hjælp?

Dit kæledyr i centrum

Tryg og smertefri behandling

Dyrlæge på Frederiksberg

Omsorg for dit familiedyr og kæledyr

Når du kommer til os med dit kæledyr eller familiedyr, vil vores erfarne dyrlæger altid undersøge dyret og skabe sig et overblik over dets almene tilstand. På baggrund af en dialog mellem dig og vores dyrlæger er der mulighed for at lave yderligere undersøgelser for at stille den rette diagnose af årsagen til de problemer eller den sygdom, dyret kommer med.

​Der kan blive tale om en medicinsk behandling af dit familiedyr, og vores dyrlæger kan almindeligvis udlevere den nødvendige medicin, så du straks kan begynde på behandlingen.

​Nogle gange er det nødvendigt med flere undersøgelser i form af laboratorieprøver af blod, urin, afføring eller vævsprøver. Nogle prøver undersøger vi som dyrlæge selv. Andre prøver sendes til eksterne veterinære laboratorier.

​I nogle tilfælde er der brug for røntgenfotografering som et middel til at stille en diagnose. Måske giver vores dyrlæge, dyret et beroligende middel, så røntgenundersøgelsen ikke bliver en ubehagelig oplevelse. I løbet af ganske få minutter har vi billeder klar, så vi har sikkerhed for dyrets tilstand.

Vi er en del af VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Kirurgisk behandling foretages af vores dyrlæge

Hvis der er behov for kirurgisk behandling, foretager vores dyrlæge operationen på vores moderne operationsstue, som er udstyret med både narkose- og overvågningsudstyr. Vi har fokus på kvalitet og høj sikkerhed i vores arbejde, og al behandling er individuelt tilrettelagt til netop dit kæledyr.

​Vi følger patienten opmærksomt under opvågning efter narkosen, og vores dyrlæge sørger for omsorg og pleje under hele opholdet hos os på Amicis Dyreklinik. Vi holder dig løbende orienteret i processen, og vi instruerer dig grundigt i pasning af kæledyret efter operationen.

Amicis Dyreklinik ligger på Frederiksberg, og vi servicerer især kunder og klienter her, på Vesterbro og i København.

Vores dyreklinik har specialiseret sig i behandling af kæledyr som hunde, katte, kaniner, marsvin og andre smådyr.

​Vi lægger stor vægt på omsorg for kæledyret og vores dyreklinik vejleder gerne dig som kæledyrsejer i den bedst mulige pleje og pasning. Når et kæledyr bliver bragt til os, er det ofte fordi, det har behov for undersøgelse eller behandling.

​Som din dyreklinik sørger vi for, at du får en grundig indsigt i dit dyrs helbredstilstand, vi fortæller dig om mulige behandlinger, og vi hjælper dig med en plan for fremtidigt forebyggende indsats. 

Vi passer på dit kæledyr

Daniel Futtrup
Dyrlæge

Mads Grøn
Dyrlæge

Elisabeth
Dyrlæge

Anne-Mette 
Veterinærsygeplejerske

Vi specialiserer os i

Hunde

Katte
Smådyr

Telefontid:

Mandag – fredag: 8:00 – 17:00

Kom i kontakt med os

Hvis du har et kæledyr, som har brug for et besøg hos dyrlægen, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi tager os god tid til at besvare dine spørgsmål eller give dig en uddybende viden.

Hostrups Have 31
1954 Frederiksberg

T: 33 31 32 13
E: kontakt.amicis@vetgruppen.dk

Klinik:

Mandag: 8.00 – 17.00
Tirsdag: 8.00 – 17.00
Onsdag: 8.00 – 17.00
Torsdag: 8.00 – 17.00  
Fredag: 8.00 – 17.00

 

Skriv til os

Amicis Dyreklinik
Hostrups Have 31, st.tv
1954 Frederiksberg

Tlf: 33 31 32 13 
kontakt.amicis@vetgruppen.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

Følg os
FIND VEJ

Vores dyrlæge på Frederiksberg er lokaliseret et stenkast fra Frederiksberg Centret og Aksel Møllers Have.

Den centrale placering gør, at du som kunde nemt kan nå os fra alle Københavns hjørner. Vores kundeportefølje begrænser sig nemlig ikke kun til Frederiksberg-borgere, og vi hjælper hellere end gerne dig og dit kæledyr uanset hvor i landet, I måtte komme fra.

Hos Amicis dyreklinik forstår vi hvor uvant en situation, dét at tage til dyrlægen kan være for dit kæledyr. Derfor gør vi en dyd ud af at få dig og dit kæledyr til at føle jer så hjemme som muligt. En tur til dyrlægen kan være angstprovokerende og ubehagelig, men hos vores dyrlæge på Frederiksberg er komfort og tryghed i højsædet. Dette gælder både, når det kommer til kæledyr såvel som ejer.

Vi lægger stor vægt på at skabe et trygt og behageligt miljø i vores dyreklinik på Frederiksberg, og byder jer derfor varmt velkommen ved ankomst. Uanset om der er tale om et ganske simpelt rutinetjek eller en større operation, sørger vi for at tage godt hånd om dit kæledyr og imødekomme de behov, I nu måtte have. Vores kompetente hold af dyrlæger og veterinærsygeplejersker elsker alle dyr, hvilket skinner igennem i vores service. 

Vi er kvalificerede og fagligt dygtige dyrlæger, som vil gøre vores ypperste for, at dit kæledyr modtager den rette behandling, samt føler sig tilpas i vores klinik. Hos vores dyrlæge på Frederiksberg sørger vi konstant for at dygtiggøre os yderligere på vores område og udvikle vores kompetencer indenfor behandling af kæledyr.

Alle typer af kæledyr er velkomne på vores klinik og vi er specialiserede i at behandle hunde, katte og smådyr. Uanset hvilken slags behandling du kommer ind for, vil dit kæledyr altid være i centrum. Alle vores behandlere har bred erfaring indenfor faget og dit kæledyr er derfor altid garanteret en smertefri behandling. Hos Amicis dyreklinik sætter vi os nøje ind i dit kæledyrs sygdomshistorie, og er grundige i vores diagnosestilning for dit kæledyrs helbreds skyld.

Vi tilbyder desuden også generel vejledning angående spørgsmål eller problemer, som ikke nødvendigvis kræver direkte behandling fra vores side såsom slankekure, loppekure og renlighed hos dit kæledyr. Vores dyreklinik på Frederiksberg ønsker at være i tæt dialog med dig om dit kæledyrs helbred, uanset hvilken tilstand det måtte dreje sig om.

×
Menu
Ring op
Book online