Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Dyrlæge nær Frederiksberg

Hos Valby Dyreklinik får du en kompetent og omsorgsfuld dyrlæge, der tager sig god tid til dig og dit kæledyr. Hvis du bor på Frederiksberg, og du gerne vil finde en god dyrlæge er Valby Dyreklinik hurtig og nem at komme til fra Frederiksberg, og her får du en erfaren og grundig dyrlæge.
Du er altid velkommen til at kontakte os for tidsbestilling, spørgsmål eller uddybende viden om, hvad vi kan gøre for dit kæledyr. Ring til os eller send os en mail. Så gør vi vores bedste for at give dig en god service.

Behandlinger hos hos dyrlæge nær Frederiksberg

Hos Valby Dyreklinik kan vi udføre alle almindelige behandlinger af katte, hunde, gnavere og andre kæledyr.

Vi kan give dyrene sundhedstjek, vaccinationer, medicinske udredninger og diverse behandlinger, og vi kan også tilbyde tandpleje og kirurgiske indgreb. Hos os kan du derfor få alle de almindelige forbyggende og behandlende konsultationer hos en dyrlæge, som har lang erfaring med dyr.

Som noget nyt tilbyder vi nu også laserkirurgi, så dit kæledyr kan blive opereret uden at skulle under kniven. Der er mange fordele forbundet med laserkirurgi frem for almindelig kirurgi.

Hos os bliver dit kæledyr behandlet i nogle rolige og trygge rammer, og vi gør vores bedste for at gøre både dit kæledyr og dig rolig og veltilpas under besøget på vores klinik.

Valby Dyreklinik ligger i kort afstand fra områder som Frederiksberg og Vesterbro i København, så hvis du har brug for at få behandlet dit kæledyr, og du bor i København, er vi et oplagt valg.

Høj faglighed og god service

Hos Valby Dyreklinik ligger vores fokus primært på vores faglige kompetencer og vores service. Vi ønsker at give dit kæledyr en behandling af høj kvalitet, og derfor sørger vi for hele tiden at følge med tiden og udviklingen inden for pleje og behandling af dyr. Vi har også den gode service i fokus og vores mål er at gøre besøget hos os til en god oplevelse. Derfor arbejder vi omsorgsfuldt og grundigt i behandlingen af dit kæledyr, og vi tager os altid god tid til at besvare spørgsmål og informere dig, så både du og dit kæledyr kan føle jer trygge og rolige.
Alle dyrlæger hos os elsker dyr, og vi elsker vores arbejde. Det kan mærkes i vores måde at behandle dyr på, og derfor kan du føle dig helt tryg ved at skulle til dyrlægen hos os med dit kæledyr. Vi ved, hvor vigtigt dit kæledyr er for dig, og vi tager os god tid til at give dit kæledyr en ordentlig behandling.

Moderne og hyggelig klinik

Valby Dyreklinik har en behagelig og venlig atmosfære, og vi arbejder alle ud fra et mantra om at tage os god tid og give en god kundepleje. På klinikken finder du en reception, et venteværelse, to konsultations-rum, et operationsrum og et mindre salgsområde. Her tilbyder vi forskellige udvalgte foderprodukter af høj kvalitet til både hund, kat og gnavere, og vi sælger også en række forskellige plejeartikler til dyr.

Kontakt Valby Dyreklinik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hjemmebesøg

Hos Valby Dyreklinik tilbyder vi hjemmebesøg, så du kan få en dyrlæge hjem til dig, hvis der er behov for det. Vores dyrlæge kommer gerne ind til dit hjem på Frederiksberg eller andre områder af København, så du ikke behøver at transportere dit kæledyr ud til os.

En hjemmekonsultation frem for et besøg på vores klinik, kan i nogle tilfælde gøre en stor forskel. Det kan være, hvis dit kæledyr er dårlig og medtaget, hvor transporten ud til os vil være en belastning for dyret.
Med et hjemmebesøg kan dit kæledyr modtage sin behandling eller forebyggende pleje i rolige, hjemmelige omgivelser.

Vi tilbyder hjemmekonsultationer i hele Københavnsområdet.

Her er en rutevejledning

Åbningstider

Vi har døgnvagt alle ugens syv dage!
Mandag - Fredag: 8.30 - 18.00 | Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun butikken)

Anmeldelser

Vi har rigtig gode anmeldelser på Facebook – Læs dem her

Valby Dyreklinik har et gennemsnit på 4.5 ud af fem. Dette er baseret på 77 anmeldelser på Facebook.
Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Døgnvagt

Hos Valby Dyreklinik har vi døgnvagt, og det betyder, at du hurtigt kan få hjælp på alle tider af døgnet, hvis der er opstået et akut problem med dit kæledyr.

Hvis du har et akut problem med dit kæledyr kan du kontakte vores døgnvagt på telefon 81 81 89 81.

Kontakt os – Dyrlæge nær Hvidovre

Du er altid velkommen til at kontakte os for tidsbestilling eller en uforpligtende snak. Hos os får du en kompetent dyrlæge, som er nem at komme til fra områder som Frederiksberg og andre nærliggende områder i København. Ring til os eller send os en e-mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

VALBY DYREKLINIK
Vigerslevvej 132
2500 Valby

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@valbydyreklinik.dk

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv