Akut brug for hjælp?

Dit kæledyr i centrum

Tryg og smertefri behandling


Amicis Dyreklinik - Din lokale dyrlæge på Frederiksberg

​​Amicis Dyreklinik ligger på Frederiksberg, og vi servicerer især kunder og klienter her, på Vesterbro og i København. Vores dyreklinik har specialiseret sig i behandling af kæledyr som hunde, katte, kaniner, marsvin, hamstere, fritter, skildpadder, fugle og andre mindre kæledyr.

​Vi lægger stor vægt på omsorg for kæledyret og vores dyreklinik vejleder gerne dig som kæledyrsejer i den bedst mulige pleje og pasning. Når et kæledyr bliver bragt til os, er det ofte fordi, det har behov for undersøgelse eller behandling.

​Som din dyreklinik sørger vi for, at du får en grundig indsigt i dit dyrs helbredstilstand, vi fortæller dig om mulige behandlinger, og vi hjælper dig med en plan for fremtidigt forebyggende indsats. 

Kort om VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Vi passer på dit kæledyr

Mød personalet

Daniel Andersen
Dyrlæge

Mads Grøn
Dyrlæge

Tina Seidelin
Dyrlæge

Caroline Pagh-Roelsgaard
Veterinærsygeplejerske

Kirurgisk behandling foretages af vores dyrlæge

Hvis der er behov for kirurgisk behandling, foretager vores dyrlæge operationen på vores moderne operationsstue, som er udstyret med både narkose- og overvågningsudstyr. Vi har fokus på kvalitet og høj sikkerhed i vores arbejde, og al behandling er individuelt tilrettelagt til netop dit kæledyr.

​Vi følger patienten opmærksomt under opvågning efter narkosen, og vores dyrlæge sørger for omsorg og pleje under hele opholdet hos os på Amicis Dyreklinik. Vi holder dig løbende orienteret i processen, og vi instruerer dig grundigt i pasning af kæledyret efter operationen.

Dyrlæge på Frederiksberg med omsorg for dit familiedyr og kæledyr

Når du kommer til os med dit kæledyr eller familiedyr, vil vores erfarne dyrlæger altid undersøge dyret og skabe sig et overblik over dets almene tilstand. På baggrund af en dialog mellem dig og vores dyrlæger er der mulighed for at lave yderligere undersøgelser for at stille den rette diagnose af årsagen til de problemer eller den sygdom, dyret kommer med.

​Der kan blive tale om en medicinsk behandling af dit familiedyr, og vores dyrlæger kan almindeligvis udlevere den nødvendige medicin, så du straks kan begynde på behandlingen.

​Nogle gange er det nødvendigt med flere undersøgelser i form af laboratorieprøver af blod, urin, afføring eller vævsprøver. Nogle prøver undersøger vi som dyrlæge selv. Andre prøver sendes til eksterne veterinære laboratorier.

​I nogle tilfælde er der brug for røntgenfotografering som et middel til at stille en diagnose. Måske giver vores dyrlæge, dyret et beroligende middel, så røntgenundersøgelsen ikke bliver en ubehagelig oplevelse. I løbet af ganske få minutter har vi billeder klar, så vi har sikkerhed for dyrets tilstand.

Vi specialiserer os i

Hunde

Katte
Smådyr

Telefontid:

Mandag - fredag: 8:00 - 17:00

Kom i kontakt med os

Hvis du har et kæledyr, som har brug for et besøg hos dyrlægen, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi tager os god tid til at besvare dine spørgsmål eller give dig en uddybende viden.

Hostrups Have 31
1954 Frederiksberg

T: 33 31 32 13
E: kontakt.amicis@vetgruppen.dk

Klinik:

Mandag: 8.00 - 17.00
Tirsdag: 8.00 - 17.00
Onsdag: 8.00 - 17.00
Torsdag: 8.00 - 17.00  
Fredag: 8.00 - 17.00

 

Skriv til os

Amicis Dyreklinik
Hostrups Have 31, st.tv
1954 Frederiksberg

Tlf: 33 31 32 13 
kontakt.amicis@vetgruppen.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag  08.00 - 17.00
Onsdag  08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag   08.00 - 17.00

Følg os
FIND VEJ

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Generationsskifte og nye dyrlæger

Efter mere end 40 år som dyrlæge på Frederiksberg har Liselotte Aarsø
overdraget Amicis Dyreklinik til VETgruppen, der fra første dag har udvidet
medarbejderstaben med flere dyrlæger og en veterinærsygeplejerske.

Nye daglige ledere bliver dyrlægerne Daniel Futtrup og Mads Grøn-Christensen.

”Vi glæder os til at videreføre Amicis Dyreklinik og udvikle den høje faglighed,
som Liselotte Aarsø har drevet klinikken med. For os er det vigtigt at fastholde
den tryghed, omsorg og nærhed, der er brug for, når et familiedyr bliver ramt af
sygdom eller kommer til skade. Samtidig vil vi styrke og udvikle det faglig miljø
yderligere,” siger Rasmus Lennart Hansen, stifter og medarbejder af VETgruppen,
der er en landsdækkende sammenslutning af dyreklinikker.

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv