Skip to main content

Dyreklinik – for hunde og katte

Hos Amicis Dyreklinik anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse

Dyreklinik for hunde og katte

Hos Amicis Dyreklinik arbejder vi hver dag for at højne livskvaliteten hos smådyr.

Vi tager os af alle slags kæledyr på Amicis Klinik. En stor del af vores arbejde går med undersøgelser og behandling af hunde og katte.

​Vi vil meget gerne hjælpe hunde- og katteejere med at skabe et godt liv for deres kæledyr, som ofte spiller en meget stor rolle i familien. Derfor lægger vi stor vægt på forebyggende arbejde og rådgivning om dyrenes behov. Vi vil naturligvis gerne behandle dit hund eller kat, hvis der opstår sygdom, eller dyret har været ude for et uheld; men det bedste er at undgå disse situationer.

Regelmæssig undersøgelse af hunde og katte

Vi anbefaler regelmæssige undersøgelser af hunde og katte, fordi vi ofte kan se en evt. sygdom eller svaghed på et meget tidligt tidspunkt og derfor starte en behandling, som forhindrer en forværring af situationen.

​Som dyreklinik udfører vi samtidig alle former for medicinsk behandling af hunde og katte, og vi foretager operationer inklusiv sterilisation. Vi

sørger også for vaccinationer og øremærkning.

​Din hund og kats tænder skal være sunde og hele, for at dyret kan tygge maden og omsætte kosten optimalt. Vi hjælper gerne med at vedligeholde tandsættet med jævnlig tandrensning. Vi foretager altid tandbehandlinger med ultralydsrenser under fuld narkose og i rolige omgivelser. Vi tilbyder også tandudtrækning, rodbehandling, plombering og andre operationer i munden.

​Rådgivning om den rette kost

På trods af en god kost vil der af og til opstå behov for særlige tilskud til din hund eller kats foder. Det kan være i forbindelse med særlige hændelser eller sygdom, eller det kan være aldersbetinget.

​Uanset om der er behov for lidt ekstra pelspleje eller lindring af stive led, har vi ekspertisen til at hjælpe dig med at finde det rigtige tilskud. Kontakt os allerede i dag for vejledning eller bestil tid til undersøgelse af dit kæledyr på telefon 70 88 42 30.

Kontakt os på

eller skriv til os på
kontakt.amicis
@vetgruppen.dk

×
Menu
Ring op