Skip to main content

Amicis Dyreklinik – om os

Hos Amicis Dyreklinik anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse

Tryghed, Omsorg, Nærhed

Amicis Dyreklinik er en specialiseret kæledyrsklinik, der behandler både hunde, katte, kaniner og gnavere samt andre smådyr.

Amicis Dyreklinik er en specialiseret kæledyrsklinik, der behandler både hunde, katte, kaniner og gnavere samt andre smådyr.

​Ved fortløbende kurser i både ind- og udland holder vi os løbende informeret om den mest professionelle måde at behandle vores kæledyrs sygdomme på.

​Samtidig sætter vi på Amicis Dyreklinik omsorgen for vores kæledyr meget højt både under sygdomsbehandlingen men også i det forebyggende arbejde ved seriøs vejledning i pasning og fodring af det enkelte kæledyr.

Vi lægger stor vægt på omsorg for kæledyret og vores dyreklinik vejleder gerne dig som kæledyrsejer i den bedst mulige pleje og pasning. Når et kæledyr bliver bragt til os, er det ofte fordi, det har behov for undersøgelse eller behandling.

​Som din dyreklinik sørger vi for, at du får en grundig indsigt i dit dyrs helbredstilstand, vi fortæller dig om mulige behandlinger, og vi hjælper dig med en plan for fremtidigt forebyggende indsats. 

Vi tilbyder dig hjælp til dit kæledyr på mange forskellige områder. Vi tager os af kirurgisk og medicinsk behandling.

​I forbindelse med dit besøg hos vores dyreklinik, rådgiver vi gerne om dit kæledyrs kost. Vi forhandler foder af høj kvalitet til alle behov.

​Kontakt os på telefon 33 31 32 13 for at bestille en tid til undersøgelse af dit kæledyr på vores dyreklinik på Frederiksberg

Kontakt os på

eller skriv til os på
kontakt.amicis
@vetgruppen.dk

×
Menu
Ring op