Skip to main content

Foder til kæledyr

Hos Amicis Dyreklinik anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse

KOSTTILSKUD OG DIÆTFODER TIL KÆLEDYR

Kosttilskud til blandt andet hunde og katte .

Det er af største betydning for dit kæledyrs velfærd, at det får en kost, som er sammensat ud fra dets individuelle behov. For at finde den rette sammensætning er det vigtigt bl.a. at kende dyrets aktivitetsniveau og hverdag.

​Som udgangspunkt skal dyret fodres efter dets alder, og der vil være tilbud om foder til nyfødte, unge, voksne og seniorer til forskellige dyrearter.

​Når du har fundet frem til den basale kost er næste skridt at overveje evt. kosttilskud. Her er det vigtigt, at du drøfter med os på Amicis Dyreklinik, hvad dit kæledyr kan have behov for,

​Der findes både kosttilskud til generel optimering af dyrets tilstand og velbefindende samt kosttilskud og diætfoder, som målrettet afhjælper mangler, eller understøtter en behandling, som er i gang.

Mest almindelige kosttilskud til dyr

De mest almindelige tilskud til basisfoder består af vitaminer, mineraler og forskellige slags olier. Der er tale om et kosttilskud til dyr som supplement til en ellers sund og indholdsrig kost, og tilskuddet er målrettet et ekstra behov, som f.eks. en forbedring af pelskvalitet eller afhjælpning af ledproblemer.

​Det kan være meget vanskeligt for kæledyrsejere at orientere sig i mængden af tilbud om foder og kosttilskud til netop dit kæledyr.

​Derfor tilbyder vi vejledning i den optimale kost, som kan sikre, at kæledyret får den bedste forudsætning for sundhed og livsglæde. Vil du høre mere om kosttilskud til dyr så kontakt os på telefon 33 31 32 13.

Kontakt os på

eller skriv til os på
kontakt.amicis
@vetgruppen.dk

×
Menu
Ring op