Skip to main content
Velkommen til

Aabenraa Dyrehospital

Din dyrlæge i Aabenraa

Velkommen til Aabenraa Dyrehospital! Vores dygtige og passionerede dyrlæger og veterinærsygeplejersker står klar til at hjælpe dig, hvis din hund skal have sit årlige sundhedstjek, hvis din kat er drægtig, eller hvis din kanin udviser tegn på sygdom. Hos Aabenraa Dyrehospital er dit kæledyr i trygge hænder og vil, via vores netværk af eksperter og specialiserede dyrlæger fra hele landet, altid have adgang til den fornødne hjælp og behandling.

Åbningstider

Mandag 08:00 - 16:30
Tirsdag 08:00 - 16:30
Onsdag 08:00 - 16:30
Torsdag 08:00 - 17:30
Fredag 08:00 - 16:30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Priser

Aabenraa Dyrehospital tilbyder en række behandlinger, hvor priserne er faste – som eksempelvis vaccination, tandrens og lign. Andre sygdoms- eller behandlingsforløb kan være uforudsigelige og derfor svære at prissætte. Find vores prisliste her og kontakt vores klinik, hvis du har spørgsmål til en behandling eller til dit kæledyrs sygdom.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, hvis du oplever en ændring i dit kæledyrs adfærd, eller hvis det udviser symptomer på sygdom eller skader.

Om Aabenraa Dyrehospital

Aabenraa Dyrehospital åbnede dørene op i marts 2009. Her står et team af kompetente og professionelle dyrlæger og veterinærsygeplejersker klar til at tage sig godt af både familiedyr og dyrenes ejere. Vi lægger vægt på omsorg og respekt, og har en arbejdsplads, hvor der er plads til begejstring og engagement i vores arbejde med både dyr og mennesker.

Henvisningshospital

På Dyrehospitalet har vi alle moderne faciliteter til rådighed, når det gælder familiedyr. Vi er godkendt af Den Danske Dyrlægeforening, hvilket betyder, at vi lever op til foreningens krav mht. faciliteter, udstyr, arbejdsmetoder og løbende efteruddannelse. Vi tager os både af almindelige undersøgelser, vaccinationer samt større og mindre kirurgiske indgreb. 

Petshop

Aabenraa Dyrehospital har desuden et godt udvalg af Petshop-artikler af god kvalitet. I vores Petshop kan vores kunder således købe alt lige fra hundesnor, tyggeben, godbidder, foder og meget mere.

×
Menu
Ring op