Skip to main content
+45 73 70 67 08

Akut dyrlæge hos Aabenraa Dyrehospital

Kom i kontakt med en akut dyrlæge

Ring 70 87 59 23

VetGruppen tilbyder døgnåben dyrlægevagt, så dit kæledyr kan få hjælp ved akut sygdom. 

Har dit kæledyr brug for hjælp?

Leder du efter et passioneret og dygtigt dyrlægeteam i Aabenraa, som ovenikøbet har døgnåbent? VetGruppen er en døgnbemandet dyrlæge, der også tilbyder hjælp og behandling uden for normale åbningstider. Vi har døgnåbent alle ugens dage, fordi vi ønsker at hjælpe alle vores patienter – også selvom det er på en lørdag aften. 

Man kan ikke styre, hvornår ens kæledyr bliver ramt af sygdom eller kommer galt afsted. Sygdom og ulykker kan indtræffe på alle timer i døgnet, og når uheldet er ude, så tilbyder vi akut dyrlægehjælp. Vores team består af kompetente, passionerede og dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker. Skulle du have brug for akut dyrlægehjælp, kan du roligt ringe til os. Hos os er dit kæledyr i trygge hænder.

Hvad skal du gøre, hvis du har brug for akut dyrlæge i weekenden?

VetGruppens klinikker der har dyrlægevagt, tilbyder behandling i weekenden, men kun efter telefonisk aftale. Dette betyder, at hvis dit kæledyr bliver ramt af akut sygdom i weekenden, skal du kontakte os på vores døgnbemandede vagttelefon og aftale en tid. 

Akut dyrlæge – Hvornår?

Nogle gange kan det kan være svært at vurdere, hvornår en skade eller sygdom er akut. Derfor er du altid velkommen til at ringe og få hjælp fra vores team. Der er ikke to  sygdomsforløb der er ens, og vi er klar over at alle kæledyr er forskellige. Derfor finder vi sammen frem til, om der er brug for akut dyrlægehjælp, eller om I kan afvente og booke en tid til normal åbningstid.

Akut dyrlæge – behandlinger og ydelser  

Er du i tvivl om dit kæledyr har brug for at blive tilset af en akut dyrlæge, så kan det være en god idé at ringe til os, så vi sammen kan tale om, hvilke symptomer dit kæledyr har. Hvis dit kæledyr har slået sig og halter eller har åbne sår, vil vi vejlede og hjælpe dig til, om der er akut brug for behandling, hvis det eksempelvis er dybe sår, der kræver syning. Er det symptomer som feber, opkast, utilpashed eller manglende appetit kan det være svært at vurdere, hvor alvorligt det er. Derfor vil vores råd altid være, at kontakte en dyrlæge, så vi sammen kan få overblik over de symptomer, dit kæledyr udviser. 

Akut dyrlæge – tæt samarbejde over hele Danmark!

Dyrlægefaget er i konstant udvikling, og vores mål er, at vores faglige kompetencer konstant er opdateret, derfor er alle vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker forpligtede til løbende efteruddannelse. VetGruppens klinikker er fordelt over hele Danmark, og alle vores klinikker har et tæt samarbejde. Vores dyrlæger har forskellig baggrund og forskellige specialer, og det betyder, at dit kæledyr får den rette diagnose og er sikret den rette behandling.

Akut dyrlæge – Ring til os i dag

Mange ejere er af den opfattelse at det hurtigt kan blive dyrt at få sit kæledyr tilset af en vagthavende dyrlæge. Derfor ser vi desværre ofte, at mange venter med at ringe, grundet den “potentielt” store regning, men bare ét ekstra døgn kan gøre meget skade, og vores anbefaling vil altid være, at du kontakter os, hvis dit kæledyr bliver akut syg eller kommer til skade. På den måde er du sikret at få svar på de spørgsmål, du måtte have og sikret at dit kæledyr bliver akut tilset, hvis der skulle være behov for det.

×
Menu
Ring op