Skip to main content
+45 73 70 67 08

Terapilaser-behandlinger

Vi tilbyder terapilaserbehandlinger til smådyr på Aabenraa Dyrehospital.

Laserterapi hos smådyr

Laserterapi er med til at fremme heling og mindske smerter hos dit kæledyr. Laserbehandling kan benyttes ved både akutte og kroniske smerter, efter kirurgi eller som en del af behandling i et sygdomsforløb.

Laserbehandling af smerter hos hunde og katte

Laserterapi er en medicinfri, smertefri og kortvarig behandlingsform, som de fleste patienter hurtig vænner sig til. Behandlingen vil typisk vare i 1-10 minutter, alt afhængigt af område, størrelse på dyret og tilstand. Akutte tilstande behandles typisk dagligt, hvis patienten er ledsaget af smerte, her vil patienten typisk skulle have 1-2 behandlinger. Ved de kroniske tilstande behandles patienten 2-3 gange om ugen, aftagende til en gang om ugen. Herefter laserbehandles der efter den enkelte patients behov. Kroniske problemer kræver oftest 5-10 behandlinger.

Laserterapi tilfører celler energi og fremme heling

Ved laserterapi bestråles det syge eller beskadigede område. Laserstrålerne tilfører ny energi til cellerne i området, hvilket øger blodgennemstrømningen og forsyner det syge væv med nye næringsstoffer. Laserlyset trænger dybt ind i vævet, helt ind i den enkelte celle. Cellen udnytter energien fra laserlyset og sætter gang i alle kroppens naturlige reparationsmekanismer. Helingprocessen forstærkes og immunforsvaret styrkes. Laserterapi understøtter kroppens egne funktioner og hjælper dem til at ske langt hurtigere. Laserstrålerne reducerer både inflammatoriske tilstande og lindrer smerter.

Hvornår bruges laserterapi?

Laserbehandling kan benyttes som et supplement eller som den primære behandling af en lang række sygdomme og skader. Flere skader behandles med særdeles god effekt fx. forstrækninger og forstuvninger. Kroniske gener såsom gigt, ryg-, ledproblemer og muskelspændinger har stor gavn af laserterapi. Desuden ses der ofte at flere patienter kan trappes ned i medicin eller helt stoppe den medicinske behandling efter laserbehandling.

Laserbehandling udføres af én af vores dyrlæger eller veterinærsygeplejersker.

Er du interesseret i at høre mere så kontakt Aabenraa Dyrehospital på tf. 73706708

Priser 

Alle priser er inkl. moms

Opstart af laserterapi – 429 kr.

Laserterapi genbehandling – 368 kr.

Laserterapi i forbindelse med kons./operation – 160,50 kr.

Laserterapi 5-turskort – 1285 kr.

Laserterapi 10-turskort – 2140 kr.

Der tages forbehold for prisændringer samt trykfejl

Kontakt os på

eller skriv til os på

kontakt.aabenraa
@vetgruppen.dk

×
Menu
Ring op