+45 73 70 67 08

Terapilaser-behandlinger

Vi kan som noget helt nyt nu tilbyde terapilaserbehandlinger til smådyr på Aabenraa Dyrehospital.

Laserterapi hos smådyr

Laserterapi er med til at fremme heling og mindske smerter hos dit kæledyr. Laserbehandling kan benyttes ved både akutte og kroniske smerter, efter kirurgi eller som en del af behandling i et sygdomsforløb.

Laserbehandling af smerter hos hunde og katte

Laserterapi er en medicinfri, smertefri og kortvarig behandlingsform, som de fleste patienter hurtig vænner sig til. Behandlingen vil typisk vare i 1-10 minutter, alt afhængigt af område, størrelse på dyret og tilstand. Akutte tilstande behandles typisk dagligt, hvis patienten er ledsaget af smerte, her vil patienten typisk skulle have 1-2 behandlinger. Ved de kroniske tilstande behandles patienten 2-3 gange om ugen, aftagende til en gang om ugen. Herefter laserbehandles der efter den enkelte patients behov. Kroniske problemer kræver oftest 5-10 behandlinger.

Laserterapi tilfører celler energi og fremme heling

Ved laserterapi bestråles det syge eller beskadigede område. Laserstrålerne tilfører ny energi til cellerne i området, hvilket øger blodgennemstrømningen og forsyner det syge væv med nye næringsstoffer. Laserlyset trænger dybt ind i vævet, helt ind i den enkelte celle. Cellen udnytter energien fra laserlyset og sætter gang i alle kroppens naturlige reparationsmekanismer. Helingprocessen forstærkes og immunforsvaret styrkes. Laserterapi understøtter kroppens egne funktioner og hjælper dem til at ske langt hurtigere. Laserstrålerne reducerer både inflammatoriske tilstande og lindrer smerter.

Hvornår bruges laserterapi?

Laserbehandling kan benyttes som et supplement eller som den primære behandling af en lang række sygdomme og skader. Flere skader behandles med særdeles god effekt fx. forstrækninger og forstuvninger. Kroniske gener såsom gigt, ryg-, ledproblemer og muskelspændinger har stor gavn af laserterapi. Desuden ses der ofte at flere patienter kan trappes ned i medicin eller helt stoppe den medicinske behandling efter laserbehandling.

Laserbehandling udføres af én af vores dyrlæger eller veterinærsygeplejersker.

Er du interesseret i at høre mere så kontakt Aabenraa Dyrehospital på tf. 7474 5400

Priser 

Alle priser er inkl. moms

Opstart af laserterapi – 400 kr.

Laserterapi genbehandling – 195 kr.

Laserterapi i forbindelse med kons./operation – 100 kr.

Laserterapi 3-turskort – 700 kr.

Laserterapi 5-turskort – 910 kr.

Laserterapi 10-turskort – 1.515 kr.

 

Der tages forbehold for prisændringer samt trykfejl

Aabenraa Dyrehospital
Vestvejen 170-172
6200 Aabenraa

Tlf: 73 70 67 08  
Email: kontakt.aabenraa@vetgruppen.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 – 16.30
Tirsdag  08.00 – 16.30
Onsdag  08.00 – 16.30
Torsdag 08.00 – 17.30
Fredag   08.00 – 16.30

Følg os
FIND VEJ

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv