+45 73 70 67 08

Personale – Aabenraa Dyrehospital

Vi passer på dit kæledyr

Torsten Hansen
Seniordyrlæge og klinikleder

Marc Christensen
Dyrlæge

Lotte Lomholt
Dyrlæge

Nicole Dupont Meisner Holdt
Aut. veterinærsygeplejerske, eksam. hundemassør

Nicoles interessområder er tandbehandlinger. Især den daglige pleje og omsorg for de indlagte patienter, er et område Nicole lægger meget vægt på. Desuden står hun for alt rehabilitering der foregår på dyrehospitalet. Nicole har som kæledyr en frieser hest, og en schæferhund, som hun træner IGP brugs-konkurrencer med

Jane Muusmann Egtved
Aut. veterinærsygeplejerske

Tanja Hekman
Klinikassistent

Tanja er oprindelig uddannet human sygeplejerske og hendes store passion var, at arbejde på skadestuen i Odense. Nu arbejder hun her på hospitalet, som klinikassistent i fleks job. Derfor vil I primært møde hende om formiddagen, nogle gange om ugen. Tanja elsker dyr og har haft alt fra Chinchilla, hund, kat og hest ( og mange flere) i hendes barndom. Nu har hun sin søde gamle tæve Blackie, som er en labrador. Tanja bor sammen med sin mand og deres 2 store drenge.

 

Caroline Okholm
Veterinærsygeplejerske-elev

Caroline er vores “ældste” veterinærsygeplejerske elev, og bliver færdiguddannet i efteråret 2023. Hun er født og opvokset i Storkøbenhavn, men har nu bosat sig i Aabenraa. Hendes interesseområde er pleje og behandling af vores indlagte patienter, og laboratoriearbejde. I sin fritid bruger Caroline meget tid på at være fysisk aktiv, og hygger sig ind imellem også med kreative projekter.

Marlene Kallestrup
Veterinærsygeplejerske-elev

Alice Löfving
Aut. Veterinærsygeplejerske og support

Kristina Kristensen

Aut. Veterinærsygeplejerske og support

Kristina har sin cocker spaniel Cato, og yorkshireterrieren Pjevs, som hun har adopteret for nogle år tilbage. Hendes interesseområder er primært adfærd hos hunde, samt tandbehandling. Kristina arbejder primært på kontoret, og i den forbindelse møder man hende mest i telefonen, eller i forbindelse med VetCare.

Christina Huusmann Mikkelsen
Aut. Veterinærsygeplejerske og support

Christina er autoriseret VSP, og sidder til dagligt primært på kontor. Derfor vil i typisk møde hende i telefonen, og knap så meget på klinikken.

Hun bor på en landejendom uden for Bevtoft med sit meget brogede dyrehold.

Fagligt interesserer hun sig for krybdyr, katte, og gigantracer hos hund. 

Tina Charlotte Hansen
Klinikassistent

Tina bor med sin mand Niels og deres hund Rita, som er en cavalier King Charles spaniel på næsten 10 år på et skønt landsted i Sommersted. Hendes store passion er hundepsykologi, adfærd og hvordan man læser hundens sprog og signaler. Tina har haft cavalier opdræt, og gået på udstilling i både Danmark og Tyskland med flotte resultater.

 

Aabenraa Dyrehospital
Vestvejen 170-172
6200 Aabenraa

Tlf: 73 70 67 08  
Email: kontakt.aabenraa@vetgruppen.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 – 16.30
Tirsdag  08.00 – 16.30
Onsdag  08.00 – 16.30
Torsdag 08.00 – 17.30
Fredag   08.00 – 16.30

Følg os
FIND VEJ

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv