Skip to main content
+45 73 70 67 08

Personale – Aabenraa Dyrehospital

Vi passer på dit kæledyr

Torsten Hansen
Seniordyrlæge og klinikleder

Jeg blev uddannet dyrlæge i februar 1986, hvor jeg startede i Tønder dyrlægepraksis.

Arbejdet bestod hovedsageligt af kvæg og smådyr, men heste og svin var også en del af dagligdagen.

Siden 2008 er det alt overvejende smådyr jeg beskæftiger mig med, og her ligger min hovedinteresse inden for behandling af frakturer, samt operationer af led og bløddele. En afvekslende hverdage, hvor øvrige sygdoms udredninger og behandlinger indgår, er dog samtidig med til at gøre jobbet udfordrende og interessant.

Privat bor jeg sammen med min kone Birthe, og nyder at foretage gå- løbe og cykelture, ligesom børn og børnebørn også er med til at forskønne tilværelsen.

Marc Christensen
Dyrlæge

Marc blev uddannet dyrlæge i 2016 og har været ansat på Aabenraa Dyrehospital lige siden.

Han arbejder primært med tandbehandlinger og almen kirurgi. Desuden er interessen også stor for akutarbejde og de eksotiske dyr.

Privat bor han sammen med sin kæreste Louise og deres to piger Victoria og Isabella.

De har to kaniner, Kasper og Ulrik, samt en hellig birma kat, Karen Marie. Derudover bor hans kongepython Monty på klinikken, og man kan møde ham i venteværelset.

Lotte Lomholt
Dyrlæge

Lotte har været dyrlæge siden 1997, og har tidligere arbejdet med både køer, heste og får. Hun har dog inden for de sidste 10 år koncentreret sig om familiedyrene.

Privat bor hun sammen med sine børn og de tre katte Harry, Weasley og Severus Snape, og ja, familien kan godt lide Harry Potter!

Lotte laver mindre bløddelskirurgi som bl.a. neutralisationer, sårrevidering og fjernelse af hudtumorer, men beskæftiger sig mest med intern medicin, og er stolt af sin betegnelse som klinikkens katte dame. Hun tager sig selvfølgelig også at hunde, kaniner og marsvin.

Diana Bundgaard
Dyrlæge

Privat bor Diana sammen med hendes mand Tommy og deres to børn Mia (bonus-datter) samt Victoria. De har derhjemme deres to kaniner Daisy og Diego, som er til stor glæde for alle. De holder desuden guldfisk og karper i havedam.

Diana tager sig af alle former for patienter, primært hunde og katte, men hun ser også på kaniner og marsvin til tider. Hendes store interesseområde er intern medicin – som er behandling af medicinske patienter, samt tandpatienter hvor hun udfører tandbehandling samt tandoperationer. Derudover arbejder hun med allergi/hudpatienter og bløddelskirurgi.

Nicole Dupont Meisner Holdt
Fag-Veterinærsygeplejerske i tandbehandling og eksam. hundemassør

Nicoles interesseområder er tandbehandlinger. Især den daglige pleje og omsorg for de indlagte patienter, er et område Nicole lægger meget vægt på. Desuden står hun for alt rehabilitering der foregår på dyrehospitalet.

Nicole har som kæledyr to heste og en schæferhund, som hun træner IGP brugs-konkurrencer med.

Jane Muusmann Egtved
Aut. veterinærsygeplejerske

Jane har været uddannet veterinærsygeplejerske siden 2014. Hendes interesseområder er operationer og laboratoriearbejde. Jane har en kat der hedder Mufasa. Udover Mufasa bor Jane også sammen med sin mand og deres to børn.

Tanja Hekman
Klinikassistent

Tanja er oprindelig uddannet human sygeplejerske og hendes store passion var, at arbejde på skadestuen i Odense. Nu arbejder hun her på hospitalet, som klinikassistent i fleks job. Derfor vil I primært møde hende om formiddagen, nogle gange om ugen. Tanja elsker dyr og har haft alt fra Chinchilla, hund, kat og hest ( og mange flere) i hendes barndom. Nu har hun sin søde gamle tæve Blackie, som er en labrador. Tanja bor sammen med sin mand og deres 2 store drenge.

 

Caroline Okholm
Veterinærsygeplejerske-elev

Caroline er vores “ældste” veterinærsygeplejerske elev, og bliver færdiguddannet i efteråret 2023. Hun er født og opvokset i Storkøbenhavn, men har nu bosat sig i Aabenraa. Hendes interesseområde er pleje og behandling af vores indlagte patienter, og laboratoriearbejde. I sin fritid bruger Caroline meget tid på at være fysisk aktiv, og hygger sig ind imellem også med kreative projekter.

Marlene Klawitter
Veterinærsygeplejerske-elev

Marlene er startet som elev i 21 og er skiftevis på skolen og vores dyrehospital.

Hun elsker “at holde i pote” og hendes største interesser er pasning og pleje af indlagte, samt at være til stede i butikken og både modtage og hjemsende patienter.

Marlene bor sammen med sin mand og deres to piger, samt labradoren Buster og katten Susan. 

Pernille Fugleberg Schøler
Veterinærsygeplejerske-elev

Pernille bliver færdiguddannet som veterinærsygeplejerske i foråret 2025.

Hendes interesseområder er pleje og omsorg af de indlagte patienter, samt laboratoriearbejde. 

Pernille bor på vestkysten med sin kæreste Casper og deres franske bulldog Buggi.

Kristina Kristensen

Aut. Veterinærsygeplejerske og support

Kristina har sin cocker spaniel Cato, og yorkshireterrieren Pjevs, som hun har adopteret for nogle år tilbage. Hendes interesseområder er primært adfærd hos hunde, samt tandbehandling. Kristina arbejder primært på kontoret, og står for dyrehospitalets hundetræning.

Aabenraa Dyrehospital
Vestvejen 170-172
6200 Aabenraa

Tlf: 73 70 67 08  
Email: kontakt.aabenraa@vetgruppen.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 – 16.30
Tirsdag  08.00 – 16.30
Onsdag  08.00 – 16.30
Torsdag 08.00 – 17.30
Fredag   08.00 – 16.30

Følg os
FIND VEJ
×
Menu
Ring op