Skip to main content
+45 73 70 67 08

Massage til hunde

Priser

Alle priser er inkl. moms

Opstart af massage                          572,50 kr.

Opfølgning massage                         401,50 kr.

Massage 3-turskort                       1.083,50 kr.

Massage 5-turskort                       1.705,50 kr.

Massage 10-turskort                     3.009,50 kr. 

Der tages forbehold for prisændringer samt trykfejl

Massage til hunde dyrlæge
Hos Aabenraa Dyrehospital tilbyder vi at du kan få din hund masseret af Dyrlægeeksamineret Hundemassør Nicole Dupont Meisner Holdt.
 
Uddannelsen er taget hos Dyrlæge Bente Iversen fra Værløse. Et års intensiv undervisning i bl.a. anatomi & fysiologi, meridianlære, hundepsykologi og massage, afsluttes med en eksamen med fremmed censor.
 
Behandlingerne udføres på Aabenraa Dyrehospital.
 
Har du interesse i at høre mere, så kontakt Aabenraa Dyrehospital og spørg efter Veterinærsygeplejerske Nicole D. M. Holdt.

Hvorfor massage?

Hundemassage påvirker ikke kun hundens fysiske velbefindende, men i allerhøjste grad også det psykiske. Hundens krop er som mennesket, opbygget af knogler, muskler, sener, ledbånd mm. Din hund kan også være småskadet, overbelastet, stresset, spændt i musklerne eller tynget af alderdom.

Massage og berøring øger blodgennemstrømningen i vævet, og fjerner ophobede affaldsstoffer fra muskelvævet. Dermed forbedres bevægeligheden i muskler og led og hundens muskelmasse opbygges. Massage kan bruges til at løsne op for muskelspændinger samt opstramme slappe muskler. Massage bevirker, at der er mindre risiko for muskel-, led- og sene-problemer og ældre hunde vil kunne bevæge sig bedre. Desuden kan massagen virke afstressende. Massage kan bruges som welness-massage, der øger hundens velvære, klargøring til sportsbegivenheder som agility, løb, konkurrence eller leg. Samtidig bruges det i forbindelse med genoptræning efter skader.

Massage styrker immunsystemet og virker smertelindrende, da kroppen udskiller endorfiner, som er kroppens naturlige morfinstof.

Hvordan ved man hvornår hunden trænger til massage?​

Fysiske tegn på muskelspændinger kan være, at hunden halter, er lidt stiv i benene efter at have ligget, ikke vil berøres, ikke vil hoppe op, gå på trapper eller arbejde som den plejer.

Spændinger medfører ofte smerter, hvilket også kan vise sig som aggressivitet, depression, nervøsitet eller mindre appetit.

Hvilke hunde kan have gavn af massage?​

Massage er til ALLE hunde, uanset race, størrelse, alder og anvendelse.

Hunde med gigt, fx albue-, hofteledsdysplasi, slidgigt, diskusprolaps osv. – vil altid have god gavn af massage, men generelt giver massage en gladere hund med øget velvære og ro i sindet.

Arbejdeshunde såsom jagt, trænings eller brugshunde har ofte meget spændte bagben og skuldre. Derved begynder de også at spænde i ryggen og andre steder. Disse hunde vil også have stor gavn af behandling, og gerne regelmæssigt for at holde spændinger nede.

Ved arbejdshunde anbefales der også opvarmningsmassage og evt. udstrækning efter endt arbejde. 

Når skaden er sket

Vi tilbyder massage af hunde, både raske og hunde med specielle problemer eller skader.
 
Alle hunde med fysiske problemer skal være tilset af en dyrlæge før evt. massage må påbegyndes, og der laves en individuel behandlingsplan for hver enkelt hund.
 
Varigheden af en massagekonsultation er afhængig af hunderace og årssag. Det er som udgangspunkt en fuld kropsmassage af hunden.
Hos de fleste hunde, der har specifikke problemer, kan massagen målrettes den enkelte hunds problemer og behov.
De fleste hunde finder sig fint i at blive masseret, mens andre skal vænnes til det over flere gange.

Praktiske oplysninger

  • Husk at hunden SKAL være luftet inden massagen
  • Hunden skal være velsoigneret

Kontakt os på

eller skriv til os på

kontakt.aabenraa
@vetgruppen.dk

×
Menu
Ring op