Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
32 57 79 16

DYRLÆGEHUSET AMAGERBRO

Din lokale dyrlæge på Amager, Christianshavn og Islands Brygge

Akut brug for hjælp?

Nyheder

På Dyrlægehuset Amagerbro vil vi gerne støtte op om det gode katteliv og derfor tilbyder vi 50% på neutralisering i denne uge. 

Ring 32 57 79 16 for at bestille tid eller kig ind på vores facebook side for mere information

Dyrlægehuset Amagerbro Ved Sønderport 14

Vi glæder os til at slå dørene op for den nye dyreklinik på Amager, som faktisk er to kendte klinikker på Amagerbro som har slået sig sammen, nemlig Dyrlægehuset Amager og Dyreklinikken ved Sønderport 14. 

Dyrlægerne Line og Signe som I kender fortsætter i klinikken og Mette Secher-Jensen vender også tilbage efter endt knæoperation. Læs mere under “om os”.

Læs mere

Dyrlægehuset hvor dit dyr er i højsæde

Vores mission er, at I og jeres kæledyr skal mødes af en varm og nærværende atmosfære, hvor interessen for dyret er i højsædet, hvor I bliver hørt og forstået. Som en selvfølge får i en faglig baseret og ligefrem rådgivning og vejledning med hjem.

Dyrlægevagten på Amager og København

Hvis du har brug for dyrelægehjælp uden for vores åbningstider kan du kontakte dyrelægevagten på Valby Dyrehospital på tlf. 81 81 77 81

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om sundhedseftersyn af hund, tandtjek af kat eller handelsundersøgelse af hest. 

Bestil tid:

Mandag – fredag: 8:00 – 17.00

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 32 57 79 16 eller send en mail på kontakt.amagerbro@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Menu
Ring op
Mail