Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
32 57 79 16

Vaccination og sundhedsundersøgelse

Vi anbefaler at alle kæledyr bliver sundhedstjekket mindst én gang årligt. For ældre eller kronisk syge dyr bør det være hyppigere.

Vaccination og sundhedsundersøgelse

Det er ofte at vi ved sundhedstjekket finder sygdomme, som opdages på et tidligt stadie og vi derfor kan undgå forværring: Det kan fx være at tænderne der skal renses for at forebygge paradentose og tandpine, tumores i mælkelisterne som bør fjernes hurtigst muligt for at undgå cancer der spreder sig, eller gigt der kunne have medført kroniske smerter, som er svært at behandle på.

Vi anbefaler at hundene bliver vaccineret ved 8 uger, 12 ugers alderen og igen efter 1 år.

De fleste hunde bør vaccineres en gang årligt. Voksne hunde vaccinerer vi hvert 3. år mod hundesyge, parvovirus og leverbetændelse (DAP/DHP).

Hvis hunden færdes i et miljø hvor den kan risikere at komme i kontakt med rotteurin anbefaler vi årlig vaccination mod leptospirose (L4).

Hunden skal have en gyldig rabiesvaccine for at komme med på rejs. For yderligere info se ”Rejse med kæledyr”.

Ses din hund med mange andre hunde, eller skal den på pension kan det være en god ide at få den vaccineret mod kennelhoste (BbPi). Kennelhoste er generelt ikke en farlig, men meget sygdom. Hunden hoster som oftest meget den første uge. Hvis man holder hunden i total ro går det oftest i sig selv. Kennelhoste smitter længe efter symptomophør og vi anbefaler derfor at man holder sin hund væk fra andre hunde en måned.

Kontakt os på

eller skriv til os på
kontakt.amagerbro
@vetgruppen.dk

×
Menu
Ring op