Tilbage til vetgruppen.dk
32 57 79 16

NARKOSE

Dyrlæger for familiens kæledyr på Amager og Sundby

NARKOSE

Det er vigtigt for os at I føler jer trygge ved at jeres dyr skal bedøves.

Vi laver altid en forundersøgelse af dyret inden narkose og tjekker at kredsløb og lungefunktionen er ok. Vi tilbyder en blodprøve for at tjekke om lever og nyrer fungerer optimalt. Det er især vigtigt for de ældre dyr. Der er desværre altid en lille risiko forbundet med at lægge dyr i narkose. Hos os minimerer vi den risiko ved at bedøve dem på den mest skånsomme metode tilpasset det enkelte dyr. Hos de fladsnudede dyr som fx. mops og fransk bulldog er der en øget risiko forbundet med narkose. Disse typer patienter kræver derfor ekstra overvågning og vi har stor erfaring med netop denne patientgruppe.

I afleverer dyret om morgenen, hvor vi sammen gennemgår, hvad der skal ske. Det er vigtigt at dyret har fastet mindst i 6 timer inden operationen. Adgang til vand er ok.

Vi sender dyret hjem i trygge rammer, så snart det er sikkert.

I skal forvente at dyret kan være træt samme dag og have nedsat appetit. Lad ikke dyret være alene hjemme samme dag som operationen er foretaget.

Dyrlægehuset Amagerbro
Ved Sønderport 14
2300 Kbh S 

Tlf: 32 57 79 16
kontakt.amagerbro@vetgruppen.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 - 16.00
Tirsdag  08.00 - 16.00
Onsdag  08.00 - 16.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag   08.00 - 16.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2020 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Mail