Akut brug for hjælp?

Velkommen til Faaborg Dyrehospital – din lokale dyrlæge i Faaborg 

Hos Faaborg Dyrehospital står vi altid klar til at tage varmt imod dig og dit familiedyr i trygge og rolige omgivelser. Hos os er dit dyrs sundhed altid i centrum. 

Vi er specialiseret i smådyr og tilbyder undersøgelse, behandling og operation af hunde, katte og gnavere. 

Vi råder over moderne og veludstyrede operationsstuer, eget laboratorie med helt nye blodprøvemaskiner, digitalt røntgen, separate indlæggelsesfaciliteter for hunde og katte samt tandafdeling. 

Omtanke for dig og dit familiedyr

Vi ved, at din hund, kat, kanin eller marsvin er en del af din familie. Derfor skal det være en god og tryg oplevelse at besøge Faaborg Dyrehospital – for både dig og din firbenede ven.

Vi tager os god tid til at hilse på og har aldrig for travlt til en uformel leg, hvis det er dét, der skal til for at gøre dit dyr tryg ved besøget. Ingen bekymring er for lille eller for stor. 

Faaborg Dyrehospital er garant for professionel pleje og kompetent behandling. I samarbejde med dig finder vi altid den bedste behandling for netop dit familiedyr. 

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

 

Butikkens åbningstid

Mandag og onsdag: 8:00 – 17:00. Tirsdag, torsdag og fredag: 8:00 – 16:00

Anmeldelser10/10 ⭐

Ester Frederiksen
Professionel og tryg håndtering af et imødekommende personale, der udstråler glæden ved at kunne gøre det bedste for dys som ejer.

10/10 ⭐

Birgitte Risom
Blev modtaget meget omsorgsfuldt og professionelt, min hund blev undersøgt MEGET grundigt og jeg oplevede at dyrlægen søgte oplysning om ting hun var mindre sikker på, og at min hund blev indkaldt til kontrol. Mine bedste anbefalinger.

10/10 ⭐

Mia Nielsen
Det var så rart at man fik forklaret tingene stille og roligt. Der blev ringet til mig, mens min hund var under behandling, så der ikke blev gjort noget uden min accept. 

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 62 61 81 82 eller send en mail på kontakt.faaborg@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Faaborg dyrehospital
Energivej 1
5600 Faaborg

Tlf: 62 61 81 82
kontakt.faaborg@vetgruppen.dk


Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 16.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 16.00
Fredag   08.00 – 16.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online