Akut brug for hjælp?

Velkommen til Faaborg Dyrehospital – din lokale dyrlæge i Faaborg 

Hos Faaborg Dyrehospital står vi altid klar til at tage varmt imod dig og dit familiedyr i trygge og rolige omgivelser. Hos os er dit dyrs sundhed altid i centrum. 

Vi er specialiseret i smådyr og tilbyder undersøgelse, behandling og operation af hunde, katte og gnavere. 

Vi råder over moderne og veludstyrede operationsstuer, eget laboratorie med helt nye blodprøvemaskiner, digitalt røntgen, separate indlæggelsesfaciliteter for hunde og katte samt tandafdeling. 

Omtanke for dig og dit familiedyr

Vi ved, at din hund, kat, kanin eller marsvin er en del af din familie. Derfor skal det være en god og tryg oplevelse at besøge Faaborg Dyrehospital – for både dig og din firbenede ven.

Vi tager os god tid til at hilse på og har aldrig for travlt til en uformel leg, hvis det er dét, der skal til for at gøre dit dyr tryg ved besøget. Ingen bekymring er for lille eller for stor. 

Faaborg Dyrehospital er garant for professionel pleje og kompetent behandling. I samarbejde med dig finder vi altid den bedste behandling for netop dit familiedyr. 

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

 

Butikkens åbningstid

Mandag – torsdag: 8:00 – 17:00 og fredag 8:00 – 16:00

Facebook anmeldelser

4,6 ud af 5

Baseret på +30 personers meninger


5,0 stjerner

Tine Vestergaard Hansen
Fantastisk, venligt og kompetent personale, som har patienten (dyret 😊) og dets pårørende i fokus. Har haft fornøjelsen af 2 x Emilie indenfor en måned (1 stk aflivning og 1 vacc+tandrensning på hund), og kan kun anbefale dyrehospitalet til dine kæledyr 😊☀️

5,0 stjerner

Jesper Reffstrup Jørgensen
Vi er rigtig glade og tilfredse med at komme på Faaborg Dyrehospital, hvor både vores dyr og os får en aldeles fremragende behandling. Kan kun give mine bedste anbefalinger til andre, der påtænker at prøve Faaborg Dyrehospital!

5,0 stjerner

Chenet Hanfgarn Traulsen
Det var den bedste service man kunne ønske sig. Der blev udvist forståelse og sympati. Kan varmt anbefale stedet.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 62 61 81 82 eller send en mail på kontakt.faaborg@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Faaborg dyrehospital
Energivej 1
5600 Faaborg

Tlf: 62 61 81 82
kontakt.faaborg@vetgruppen.dk


Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online