Tilbage til vetgruppen.dk – Akut brug for hjælp? Ring 66 12 12 77

Den sidste rejse

​Den svære beslutning for dyreejeren tages i samråd med dyrlægen.

Fra første vaccination til afskedens time

Ofte følger vi patienten gennem hele livet – fra den første vaccination som hvalp eller killing til den sørgelige afskedstime – forhåbentlig mange år senere. Vi ved, at det er et af de sværeste tidspunkter for en dyreejer. Sorgen kan vi ikke tage fra mennesket, men vi kan sørge for at patienten sover ind uden nogen form for ubehag. ​

Kremering eller begravelse hjemme i haven

Om man ønsker kremering eller hjemmebegravelse, er en meget personlig sag. Til hjemmebegravelser kan vi tilbyde en kiste, som er biologisk nedbrydelig, og som derfor uden problemer kan graves ned. Hvis man ikke ønsker dette, kan vi tilbyde kremering, som foregår på samme måde som for os mennesker.

​​Kæledyrskrematorium klarer opgaven

Vi har valgt Ada´s Kæledyrs Krematorium til at løse den opgave for os, fordi det er et ægte kæledyrskrematorium. Her kan man vælge at få asken tilbage i en urne, eller at lade den indgå i naturens kredsløb sammen med asken fra andre kremerede kæledyr. De praktiske omstændigheder sørger vi for. Hvert enkelt kæledyr får sin egen ligpose, en specialfremstillet kraftig plastikpose, der bliver forseglet af os. Denne forsegling bliver ikke på noget tidspunkt brudt. ​

Respektfuld håndtering af dit kæledyr

Transporten til krematoriet forgår i en lukket kassevogn, og håndteringen er respektfuld. Hvis man ønsker det, kan man også selv aflevere dyret på krematoriet. Omkostningerne forbundet med kremeringen aftales med Skibhus Dyreklinik og vil afhænge af dyrets størrelse, og om man ønsker urne- eller fælleskremering.
   

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv