Tilbage til vetgruppen.dk – Akut brug for hjælp? Ring 66 12 12 77

Dyrlæger - Skibhus Dyreklinik

Vi passer på dit kæledyr

Dyrlæge Henning Ingeman

Efter studentereksamen fra Rønne Statsskole i 1971, blev jeg optaget på Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, og blev uddannet som cand.med.vet. (dyrlæge) i 1978.

Samme år blev jeg ansat på Næstved Egnens Dyrehospital, hvor jeg arbejdede med kæledyr og hvor min interesse for den side af dyrlægeverdenen skærpedes. Derefter arbejdede jeg i landpraksis i St. Merløse i ca. et år.


Jeg søgte tilbage til kæledyrsarbejdet og blev i 1980 ansat på Greve Dyrehospital, som udelukkende er et smådyrshospital.
Efter 4 år der, flyttede jeg til Grindsted i Jylland, for at oprette en smådyrsklinik i en etableret landpraksis.

I 1987 startede jeg sammen med Jesper Lemche Skibhus Dyreklinik i Odense.

Medlemskaber:

  • D.D.D. Den Danske Dyrlægeforening.
  • S.D.F. Smådyrs Praktiserende Forening.
  • D.S.V.D. Dansk Selskab for Veterinær Dermatologi. (hudsygdomme)
  • D.S.K.V.E. Dansk Selskab for Klinisk Veterinær Etologi. (adfærdsforskning)
  • D.S.V.G. Dansk Selskab for Veterinær Gastroenterologi. (mave/tarmsygdomme).

Dyrlæge Hanne Knude Palshof

Jeg blev dyrlæge i 1993.

I de første år arbejdede jeg indenfor blandet praksis, dvs. med både hunde, katte, heste, køer, får og grise.

Siden 2000 har jeg kun arbejdet indenfor smådyrspraksis; med et kort afbræk som underviser på veterinærsygeplejerske-uddannelsen i Kolding. Jeg har en bred efteruddannelse på smådyrsområdet; men har mest beskæftiget mig med nedenstående emner:

Tand- og mundhuleproblemer:

Har gennemgået ESAVS (European Scholl of Advanced Veterinary Medicine) efteruddannelsesprogram indenfor tænder. Uddannelsen er 4-årig med 4 gange 1 uges praktik og teoretiske øvelser mellem praktikopholdene, hver del afsluttes med prøve.

Røntgen:

Certifikat til ryg screening af gravhunde, certifikat til PennHip optagelser.

Hudsygdomme:

Har deltaget i mange hudkongresser og -kurser.

Almen anæstesi + kirurgi:

Har undervist dyrlæger samt veterinærsygeplejersker i anæstesi og overvågning, og deltaget i flere efteruddannelseskurser i kirurgi.

I Den Danske Dyrlægeforening har jeg været aktivt medlem i flere år og fra 2005 - 2011 sad jeg i bestyrelsen for Smådyrssektionen under Dyrlægeforeningen. Fra år 2012 blev jeg udpeget som sagkyndig i Ankenævn for Dyrlæger. Ankenævnet er et nævn under Forbrugerklagenævnet som uvildigt behandler klager over smådyrsdyrlæger.

Jeg er gift og har to voksne børn.
Min fritid går med at løbe med vores sorte labrador hanhund (Cosby) født 2009 samt at ride på vores DV vallak (Komet) født 1996.

​Dyrlæge Diana R. Frederiksen

Jeg blev dyrlæge i 2018.

I det første år arbejdede jeg på Svendborg- og Faaborg Dyrehospital, hvor jeg primært arbejdede med hunde og katte, men havde også enkelte heste patienter især i vagterne. 

Min interesse ligger dog indenfor smådyrsområdet.

Jeg er bosat her i Odense med min kæreste Niels Peter, en Mittelspitz hund ved navn Henry og en Ragdoll kat ved navn Bellamy.

I min fritid spiller jeg fodbold og jeg elsker at være ude i naturen. Når Henry bliver gammel nok til det, er det planen at vi skal gå til agility.

Dyrlæge Anna Johansson Stender

Jeg blev dyrlæge i år 2018 og har efterfølgende arbejdet udelukkende med smådyr hos Universitetshospitalet for Familiedyr i København.

Det første år var jeg ansat i anæstesiafdelingen, hvor jeg tilegnede mig særlige kompetencer indenfor både anæstesi og smertebehandling. Efterfølgende var jeg ansat i neurologisk afdeling, hvor jeg udelukkende arbejdede med patienter med neurologiske sygdomme.

Jeg har deltaget i kurser og foredrag indenfor begge fagområder, bl.a. European Society of Veterinary Neurology Symposium i Polen i 2019. 

I min fritid nyder jeg naturen eller besøger familien. Jeg har planer om at genoptage ridning, da jeg også har stor kærlighed til heste.

Skibhus Dyreklinik
​Skibhusvej 186
5000 Odense C

Tlf: 66 12 12 77
Email: skibhus@vetnet.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag  08.00 - 17.00
Onsdag  08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag   08.00 - 17.00

Følg os
FIND VEJ

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv