Skip to main content

Nyheder

Vi opdaterer løbende større ændringer på klinikken i vores “nyhedssektion”.

Nyheder – Skibhus Dyreklinik

Læs mere her.

Vi er per 1/6/2019 blevet opkøbt af VET-Gruppen

Dyrlæger går sammen med investorer om udvikling af lokale dyrlægeklinikker.​Høj faglighed, samarbejde og styrkelse af lokale dyrlæger er nøgleordene i en nyetableret, landsdækkende kæde af dyrlæger, VET-Gruppen.​Bedre behandling af kæledyr lokalt, teknologisk og fagligt løft samt optimal anvendelse af de enkelte dyrlægers spidskompetencer. Det er hovedårsagerne til, at en gruppe lokale dyrlæger i København, Nord- og Vestsjælland samt på Fyn og Jylland har tilsluttet sig VET-Gruppen, en kæde af lokale dyreklinikker, med fonden Industri Udvikling som største minoritetsaktionær.

Forretningsmodellen indebærer overtagelse af selvstændige klinikdyrlæger, som ønsker at give deres kunder en bredere palette af tilbud lokalt. ”Gennem samarbejdet i VET-Gruppen om blandt andet uddannelse, indkøb og specialisering kan den lokale dyreklinik i langt højere grad imødekomme behovet for diagnosticering og behandling i rammer, som kunder og dyr kender og føler sig trygge i,” siger Claus Kongsted, der er direktør i VET-Gruppen.​

VET-Gruppen tilbyder dyrlægerne et fællesskab, hvor den enkelte dyrlæges faglige og forretnings-mæssige ambitioner sætter rammerne for klinikkens udvikling. Dermed adskiller VET-Gruppen sig afgørende fra de traditionelle kapitalkæder, hvor stram fokus på vækst og bundlinje er styrende, forklarer Rasmus Lennart Hansen, selv praktiserende dyrlæge og stifter og medejer af VET-Gruppen.​

”Vi ved, at kunderne helst vil have deres kæledyr behandlet i lokalområdet. På de lokale klinikker oplever kunderne en personlig relation, som større henvisningsenheder sjældent evner at etablere – og hvor det samtidig kan være svært for den enkelte klinikejer at udvide kompetencer og faglighed alene. VET-Gruppen gør det muligt at investere i mere af den teknologi, som tidligere var forbeholdt hospitalerne. Det gælder både på diagnoseområdet med hjælpemidler som CT-scanner, ultralyd- og blodanalyseapparatur, såvel som på behandlingsområdet,” siger Rasmus Lennart Hansen.​”Vi har gode erfaringer med forretningsmodeller, hvor den udøvende part – i dette tilfælde dyrlægerne – styrer den faglige retning og bredde. Vi tror på, at fagligheden i det lange løb skaber de mest tilfredse kunder og den største arbejdsglæde blandt dyrlæger, og dermed også det bedste afkast,” siger Ronnie Møller Thorsøe, Partner, Industri Udvikling.

​Læs mere på www.vetgruppen.dk.​

Yderlige kommentarer (VET-Gruppen):​

Claus Kongsted,adm. direktør Mobil: 21 44 55 73

Rasmus Lennart Hansen, stifter og dyrlæge Mobil: 81 77 30 30

Claus Juel-Jensen, bestyrelsesformand Mobil: 61 62 18 18​​

Om VET-Gruppen:

VET-Gruppen er et fagligt og forretningsmæssigt kædesamarbejde af lokale dyrlæge-klinikker. VET-Gruppen er ejet af lokale dyrlæger og en mindre gruppe private investorer/initiativtagere, samt Industri Udvikling, som er minoritetsaktionær. VET-Gruppens mission er at sikre højt behandlings-niveau af kæledyr på lokale klinikker præget af høj faglighed.

Læs mere på: www.vetgruppen.dk


Skibhus Dyreklinik er kommet på Facebook​

Læs mere her.

Link: https://www.facebook.com/skibhusdyreklinik

Vi vil løbende opslå ting som nyheder, tilbud, gode råd samt små historier fra hverdagen på Skibhus Dyreklinik.I er meget velkommen til at følge os.


Kontakt os på

eller skriv til os på
kontakt.skibhus@vetgruppen.dk

×
Menu
Ring op