Nyheder
 

Hos Skibhus Dyreklinik anbefaler vi et årligt sundhedstjek

NYHEDER

Vi opdaterer løbende større ændringer på klinikken i vores “nyhedssektion”.

Nyheder – Skibhus Dyreklinik

Læs mere her.

Vi er per 1/6/2019 blevet opkøbt af VET-Gruppen

Dyrlæger går sammen med investorer om udvikling af lokale dyrlægeklinikker.​Høj faglighed, samarbejde og styrkelse af lokale dyrlæger er nøgleordene i en nyetableret, landsdækkende kæde af dyrlæger, VET-Gruppen.​Bedre behandling af kæledyr lokalt, teknologisk og fagligt løft samt optimal anvendelse af de enkelte dyrlægers spidskompetencer. Det er hovedårsagerne til, at en gruppe lokale dyrlæger i København, Nord- og Vestsjælland samt på Fyn og Jylland har tilsluttet sig VET-Gruppen, en kæde af lokale dyreklinikker, med fonden Industri Udvikling som største minoritetsaktionær.

Forretningsmodellen indebærer overtagelse af selvstændige klinikdyrlæger, som ønsker at give deres kunder en bredere palette af tilbud lokalt. ”Gennem samarbejdet i VET-Gruppen om blandt andet uddannelse, indkøb og specialisering kan den lokale dyreklinik i langt højere grad imødekomme behovet for diagnosticering og behandling i rammer, som kunder og dyr kender og føler sig trygge i,” siger Claus Kongsted, der er direktør i VET-Gruppen.​

VET-Gruppen tilbyder dyrlægerne et fællesskab, hvor den enkelte dyrlæges faglige og forretnings-mæssige ambitioner sætter rammerne for klinikkens udvikling. Dermed adskiller VET-Gruppen sig afgørende fra de traditionelle kapitalkæder, hvor stram fokus på vækst og bundlinje er styrende, forklarer Rasmus Lennart Hansen, selv praktiserende dyrlæge og stifter og medejer af VET-Gruppen.​

”Vi ved, at kunderne helst vil have deres kæledyr behandlet i lokalområdet. På de lokale klinikker oplever kunderne en personlig relation, som større henvisningsenheder sjældent evner at etablere – og hvor det samtidig kan være svært for den enkelte klinikejer at udvide kompetencer og faglighed alene. VET-Gruppen gør det muligt at investere i mere af den teknologi, som tidligere var forbeholdt hospitalerne. Det gælder både på diagnoseområdet med hjælpemidler som CT-scanner, ultralyd- og blodanalyseapparatur, såvel som på behandlingsområdet,” siger Rasmus Lennart Hansen.​”Vi har gode erfaringer med forretningsmodeller, hvor den udøvende part – i dette tilfælde dyrlægerne – styrer den faglige retning og bredde. Vi tror på, at fagligheden i det lange løb skaber de mest tilfredse kunder og den største arbejdsglæde blandt dyrlæger, og dermed også det bedste afkast,” siger Ronnie Møller Thorsøe, Partner, Industri Udvikling.

​Læs mere på www.vetgruppen.dk.​

Yderlige kommentarer (VET-Gruppen):​

Claus Kongsted,adm. direktør Mobil: 21 44 55 73

Rasmus Lennart Hansen, stifter og dyrlæge Mobil: 81 77 30 30

Claus Juel-Jensen, bestyrelsesformand Mobil: 61 62 18 18​​

Om VET-Gruppen:

VET-Gruppen er et fagligt og forretningsmæssigt kædesamarbejde af lokale dyrlæge-klinikker. VET-Gruppen er ejet af lokale dyrlæger og en mindre gruppe private investorer/initiativtagere, samt Industri Udvikling, som er minoritetsaktionær. VET-Gruppens mission er at sikre højt behandlings-niveau af kæledyr på lokale klinikker præget af høj faglighed.

Læs mere på: www.vetgruppen.dk


Skibhus Dyreklinik er kommet på Facebook​

Læs mere her.

Link: https://www.facebook.com/skibhusdyreklinik

Vi vil løbende opslå ting som nyheder, tilbud, gode råd samt små historier fra hverdagen på Skibhus Dyreklinik.I er meget velkommen til at følge os.


Ny dyrlæge på Skibhus Dyreklinik

Læs mere her.

Per 1. juli 2013 begynder Hanne Knude Palshof som dyrlæge på Skibhus Dyreklinik. Hanne kommer fra Faaborg Dyrehospital, og har 20 års erfaring som dyrlæge. Du kan læse mere om Hanne under personale i menuen profil.


Rejseregler

Læs mere her.

Ang. indrejseregler til Sverige og regler for transit til Bornholm.

Kravet om antistof-blodprøve i forbindelse med indrejse til Sverige er bortfalet. Herudover er kravet om ormekur og stempel for dette i pas frafaldet. Følgende krav bibeholdes dog: Hunden skal være mærket. (alle hunde født efter 3. juli 2011, skal være chipmærket) Hunden skal, efter den er fyldt 3 måneder, være rabiesvaccineret. Dette skal indskrives i et kæledyrspas. Den ovennævnte rabiesvaccination skal være mindst 21 dage gammel før indrejse er mulig. (det betyder, at hunden er mindst 4 måneder gammel, inden indrejse til Sverige er mulig).

Reglerne for transist til Bornholm ændres, så de nu følger de almindelige rejseregler for indrejse i Sverige.


Februar 2011

Læs mere her.

OBS! Nye priser fra 01.03.11.

Se dem under overskriften Priser.


Forbudte hunderacer.

Læs mere her.

Folketinget har i juni måned vedtaget forbuddet af 13 hundercer. Loven skal implementeres i Juli 010.

De pågældende racer er følgende:​

 • Amerikansk Bulldog
 • Centralaseatisk Ovcharka
 • ​Kaukasisk Ovcharka​
 • Sydrussisk Ovcharka
 • ​Fila Brasileiro
 • ​Tosa Inu
 • ​Sarplaninac​
 • Amerikansk Staffordshire
 • Terrier
 • ​Pitbull
 • Terrier​
 • Boerboel
 • ​Tornjak
 • ​Kangal

Juni 2010

Læs mere her.

Svenskerne lemper transit regler til Bornholm. Fra den 14. juni 2010 ophæver de Svenske myndigheder kravet om ormekur inden for 10 dage før transitten igennem Sverige til Bornholm. Det er kun kravet om ormekur der fjernes. De øvrige krav for transit, – bl. a. at dyret skal blive i bilen, og transitten skal anmeldes gælder fortsat. Flere oplysninger kan findes på Fødevarestyrelsens Hjemmeside.


September 2009

Læs mere her.

Skibhus Dyreklinik tilbyder nu hundemassage. Vores veterinærsygeplejerske Ann-Britt er nu godt i gang med at uddanne sig til hundemassør. Ann-Britt forventes at afslutte uddannelsen til december 2009. Hundemassage er en fast del af klinikkens behandlingsudbud. Massage giver hunden øget velvære, og kan bruges bl.a. i forbindelse med skader, genoptræning, gigtproblemer og som afstresning.


Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 66 12 12 77eller send en mail på kontakt.skibhus@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

 • Max. file size: 50 MB.
Skibhus Dyreklinik
​Skibhusvej 186
5000 Odense C


Tlf: 66 12 12 77
Email: kontakt.skibhus@vetgruppen.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag  08.00 - 17.00
Onsdag  08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag   08.00 - 17.00

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedseftersyn af kat eller handelsundersøgelse af hest.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv