Skip to main content

Dyrlæge i Odense
 

Hos Skibhus Dyreklinik anbefaler vi et årligt sundhedstjek

Akut brug for hjælp?

Hjælp når du har brug for det

Dit kæledyr i centrum

Tryg og smertefri behandling


Lokal dyrlæge i Odense

Skibhus Dyreklinik har til formål at hjælpe dig og dit kæledyr.

Et dyrlægebesøg kan skyldes flere ting. Det kan være rutineundersøgelser eller akutte sygdomstilfælde, hvor hurtig behandling er påkrævet. Uanset hvilken grund der er tale om, står Skibhus Dyreklinik klar med professionel og personlig behandling af dit kæledyr.

Vi ved, at dit kæledyr har stor betydning for dig – det er jo et af dine familiemedlemmer. Vi lægger vægt på  tryghed, omsorg og nærhed, for at give dit familiedyr den rigtigste behandling. Dit kæledyr vil altid være i trygge og kompetente hænder hos os.

Læs mere

Du vil altid blive budt velkommen hos Skibhus Dyreklinik i hyggelige, varme og indbydende lokaler, og vores dygtige personale står altid klar til at sikre, at du føler dig budt godt velkommen, tryg og godt tilpas lige fra det øjeblik, du træder ind på klinikken. 

For os er det vigtigste at passe godt på dit kæledyr, og derfor er vi også et team af fagligt specialiserede dyrlæger og veterinærsygeplejersker, som kan behandle og diagnosticere dit kæledyr stort set lige meget hvad, han eller hun måtte fejle eller kæmpe med. Hos Skibhus Dyreklinik gør vi i det daglige alt, hvad vi kan for at give dyrene den bedste og mest kvalificerede behandling. Men, vi ved også, at et dyrlægebesøg ikke blot er vigtigt for dyrene, det er også meget vigtigt for deres ejere.

Vi passer på dit kæledyr

Mød personalet

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Vi specialiserer os i

Hunde

Katte
Smådyr

Vores klinik er placeret på Skibhusvej og har, med adressen Skibhusvej 186, både Fredens Kirke og skibhuskvarteret som nabo. Men denne centrale placering i Odense, er det nemt og hurtigt at komme til vores klinik, selv hvis du står midt i Odense centrum.

Når du kommer til vores klinik, er det vigtigste for os, at du og dit kæledyr føler sig budt godt velkommen. Et lægebesøg kan være en nervepirrende oplevelse for os alle sammen – mennesker som dyr.

Når vi skal på besøg hos lægen, sidder nerverne ofte en smule længere udenpå tøjet, også selvom der blot er tale om et rutinetjek. Alt dette oplever og mærker dit kæledyr også til et et lægebesøg. Derfor lægger vi meget stor vægt på at skabe trygge, beroligende og behagelige rammer i vores klinik, så dit kæledyr får en så behagelig behandlingsoplevelse som overhovedet muligt, når han eller hun kommer hos.

Men, vi ved også, at et dyrlægebesøg ikke blot er vigtigt for dyrene, det er også meget vigtigt for deres ejere. Derfor er rar atmosfærer og en personlig kundekontakt central for os. Når du kommer til Skibhus Dyreklinik, vil der være god tid til den enkelte konsultation, og vi gør alt, hvad vi kan for at sætte dig godt ind i den konkrete behandlingsplan for lige netop dit kæledyr, så du er tryg og rolig, når du afleverer dit kæledyr i vores varetægt. 

Hos Skibhus Dyreklinik elsker vi alle dyr, og vi glæder os til at give dit vigtigste familiemedlem den allerbedste behandling. 

×
Menu
Ring op
Skriv