Skip to main content
Velkommen til

Skibhus Dyreklinik

Din dyrlæge i Odense

Velkommen til Skibhus Dyreklinik i Odense! Vores dygtige og passionerede dyrlæger og veterinærsygeplejersker står klar til at hjælpe dig, hvis din hund skal have sit årlige sundhedstjek, hvis din kat er drægtig, eller hvis din kanin udviser tegn på sygdom. Hos Skibhus Dyreklinik er dit kæledyr i trygge hænder og vil, via vores netværk af eksperter og specialiserede dyrlæger fra hele landet, altid have adgang til den fornødne hjælp og behandling.

Åbningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00

Priser

Skibhus Dyreklinik tilbyder en række behandlinger, hvor priserne er faste – som eksempelvis vaccination, tandrens og lign. Andre sygdoms- eller behandlingsforløb kan være uforudsigelige og derfor svære at prissætte. Ring til klinikken for at høre vores priser og kontakt os også, hvis du har spørgsmål til en behandling eller til dit kæledyrs sygdom.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, hvis du oplever en ændring i dit kæledyrs adfærd, eller hvis det udviser symptomer på sygdom eller skader.

Lokal dyrlæge i Odense

Skibhus Dyreklinik har til formål at hjælpe dig og dit kæledyr.

Et dyrlægebesøg kan skyldes flere ting. Det kan være rutineundersøgelser eller akutte sygdomstilfælde, hvor hurtig behandling er påkrævet. Uanset hvilken grund der er tale om, står Skibhus Dyreklinik klar med professionel og personlig behandling af dit kæledyr.

Vi ved, at dit kæledyr har stor betydning for dig – det er jo et af dine familiemedlemmer. Vi lægger vægt på  tryghed, omsorg og nærhed, for at give dit familiedyr den rigtigste behandling. Dit kæledyr vil altid være i trygge og kompetente hænder hos os.

Tryghed

Du vil altid blive budt velkommen hos Skibhus Dyreklinik i hyggelige, varme og indbydende lokaler, og vores dygtige personale står altid klar til at sikre, at du føler dig budt godt velkommen, tryg og godt tilpas lige fra det øjeblik, du træder ind på klinikken. 

For os er det vigtigste at passe godt på dit kæledyr, og derfor er vi også et team af fagligt specialiserede dyrlæger og veterinærsygeplejersker, som kan behandle og diagnosticere dit kæledyr stort set lige meget hvad, han eller hun måtte fejle eller kæmpe med. Hos Skibhus Dyreklinik gør vi i det daglige alt, hvad vi kan for at give dyrene den bedste og mest kvalificerede behandling. Men, vi ved også, at et dyrlægebesøg ikke blot er vigtigt for dyrene, det er også meget vigtigt for deres ejere.

Omsorg

Vores klinik er placeret på Skibhusvej og har, med adressen Skibhusvej 186, både Fredens Kirke og skibhuskvarteret som nabo. Men denne centrale placering i Odense, er det nemt og hurtigt at komme til vores klinik, selv hvis du står midt i Odense centrum.

Når du kommer til vores klinik, er det vigtigste for os, at du og dit kæledyr føler sig budt godt velkommen. Et lægebesøg kan være en nervepirrende oplevelse for os alle sammen – mennesker som dyr.

Når vi skal på besøg hos lægen, sidder nerverne ofte en smule længere udenpå tøjet, også selvom der blot er tale om et rutinetjek. Alt dette oplever og mærker dit kæledyr også til et et lægebesøg. Derfor lægger vi meget stor vægt på at skabe trygge, beroligende og behagelige rammer i vores klinik, så dit kæledyr får en så behagelig behandlingsoplevelse som overhovedet muligt, når han eller hun kommer hos.

Nærhed

Men, vi ved også, at et dyrlægebesøg ikke blot er vigtigt for dyrene, det er også meget vigtigt for deres ejere. Derfor er rar atmosfærer og en personlig kundekontakt central for os. Når du kommer til Skibhus Dyreklinik, vil der være god tid til den enkelte konsultation, og vi gør alt, hvad vi kan for at sætte dig godt ind i den konkrete behandlingsplan for lige netop dit kæledyr, så du er tryg og rolig, når du afleverer dit kæledyr i vores varetægt. 

Hos Skibhus Dyreklinik elsker vi alle dyr, og vi glæder os til at give dit vigtigste familiemedlem den allerbedste behandling. 

×
Menu
Ring op