Tilbage til vetgruppen.dk
70 87 96 10

Akut brug for hjælp?

Dit kæledyr i centrum

Tryg og smertefri behandling


Valby Dyrehospital
– Din dyrlæge i Valby og København

Hos Valby Dyrehospital udfører vi alle almindelige behandlinger af katte, hunde, gnavere og andre kæledyr. Vi foretager sundhedstjek, vaccinationer, medicinske udredninger og behandling samt tandpleje og kirurgi på dit kæledyr. Vi har nogle rolige og trygge rammer for vores behandlinger, og vi gør altid vores bedste for at gøre både dit kæledyr og dig rolig og veltilpas under besøget på dyrehospitalet.

Kort om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.
Vi passer på dit kæledyr

Mød personalet

Rolf Bjerre Thorsen
Dyrlæge

Cecilie Poulsen
Dyrlæge

Jette Framvig
Veterinærsygeplejerske

Sandra Koers
Veterinærsygeplejerskeelev

Dyrlæge i Valby med døgnvagt

Hos Valby Dyrehospital tilbyder vi hjælp fra en dyrlæge døgnet rundt. Vi har døgnvagt, som sikrer dig mulighed for hjælp i akutte situationer på alle tider af døgnet. Der er altid en dyrlæge på vagt fra Valby Dyrehospital, så vi hurtigt kan behandle dit kæledyr, hvis der opstår akutte problemer.

Du kan kontakte vores døgnvagt på telefon ved akut sygdom. Så hjælper vi dig og dit kæledyr, og giver dig den bedste service.

Høj faglighed og en behagelig service

Vores fokusområde er vores faglige kompetencer, og dem sørger vi konstant for at udvikle og dygtiggøre os på. Vores mål er at gøre din og dit kæledyrs besøg hos os til en god oplevelse, så I har lyst til at komme igen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Vores moderne klinik har en behagelig og venlig atmosfære, og vi arbejder alle ud fra nøgleordene personlig kundepleje og god tid. Det mener vi, er nogle vigtige faktorer for en god oplevelse.
Vi er alle passionerede dyreelskere, og vi elsker vores arbejde. Det kan mærkes i vores måde at behandle dyr på. Du kan derfor føle dig tryg og rolig ved at skulle tage dit kæledyr med til dyrlæge hos os. Vi ved, hvor vigtigt dit kæledyr er for dig, og vi tager os god tid til at fortælle dig om behandlingen og besvare spørgsmål, så både du og dit kæledyre kan føle jer trygge.

Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Vi kommer hjem til dit kæledyr

Hvis du har brug for det, tilbyder vi hos Valby Dyreklinik, at vores dyrlæge kommer på hjemmebesøg hos jer.

Vi tilbyder hjemmekonsultationer, fordi det i nogle tilfælde vil gøre en stor forskel, at dyrlægen kommer til jer. Hvis dit kæledyr er dårligt og medtaget, vil transporten ud til os være en belastning, som dyret ikke skal udsættes for. Derfor tilbyder vi, at en af vores kompetente dyrlæger tager hjem til jer på hjemmebesøg, så dit kæledyr kan modtage behandlingen i rolige, hjemmelige omgivelser. Vi tilbyder hjemmekonsultation i hele Københavnsområdet og omegn.

Vi specialisere os i

Hunde

Katte

Smådyr

Åbningstider

Vi har døgnvagt alle ugens syv dage!

Mandag – Fredag: 8.30 – 18.00 | Lørdag og Søndag: 10.00 – 16.00 (kun butikken)

Kom i kontakt med os

Hvis du har et kæledyr, som har brug for et besøg hos dyrlægen, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi tager os god tid til at besvare dine spørgsmål eller give dig en uddybende viden.

Skriv til os

VALBY DYREKLINIK
Vigerslevvej 132
2500 Valby

Tlf: 81 81 77 81
Email: kontakt.valby@vetgruppen.dk

logo
Åbningstider
Mandag 08.30 – 18.00
Tirsdag 08.30 – 18.00
Onsdag 08.30 – 18.00
Torsdag 08.30 – 18.00
Fredag 08.30 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 16.00 (butik)
Søndag: 10.00 – 16.00 (butik)
Følg os

Find vej

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Skriv
Ring op