Tilbage til vetgruppen.dk
81 81 77 81

Akut brug for hjælp?

Dit kæledyr i centrum

Tryg og smertefri behandling


Valby Dyrehospital
– Din dyrlæge i Valby og København

På Valby Dyrehospital udfører vi både specialiserede og almindelige behandlinger af katte, hunde, gnavere og andre kæledyr. Som din dyrlæge i København foretager vi ultralydsscanninger, knoglekirurgi, laserkirurgiske indgreb på kortsnudede hunde, røntgen, tandbehandlinger såvel som vaccinationer og sundhedseftersyn. Vi har rolige og trygge rammer og vi gør altid vores bedste for at gøre både dit kæledyr og dig rolig og veltilpas under besøget på dyrehospitalet i Valby.

Kort om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.
Vi passer på dit kæledyr

Mød personalet

Cecilie Poulsen
Dyrlæge og klinikleder

Line Holm Pedersen
Dyrlæge og sous-chef

Ida Vannby

Ida Sara Vannby
Ledende veterinærsygeplejerske

Sandra Koers
Veterinærsygeplejerske

Dyrlæge i Valby med døgnvagt

Hos Valby Dyrehospital tilbyder vi hjælp fra en dyrlæge døgnet rundt. Vi har døgnvagt, som sikrer dig mulighed for hjælp i akutte situationer på alle tider af døgnet. Der er altid en dyrlæge i København på vagt fra Valby Dyrehospital, så vi hurtigt kan behandle dit kæledyr, hvis der opstår akutte problemer.

Du kan kontakte vores døgnvagt på telefon ved akut sygdom. Så hjælper vi dig og dit kæledyr, og giver dig den bedste service.

Høj faglighed og en behagelig service hos din dyrlæge i København

Vores fokusområde er vores faglige kompetencer, og dem sørger vi konstant for at udvikle og dygtiggøre os på. Vores mål er at gøre dit og dit kæledyrs besøg hos os til en god oplevelse, så I har lyst til at komme igen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Vores moderne klinik har en behagelig og venlig atmosfære, og vi arbejder alle ud fra nøgleordene personlig kundepleje og god tid. Det mener vi, er nogle vigtige faktorer for en god oplevelse.
Vi er alle passionerede dyreelskere, og vi elsker vores arbejde. Det kan mærkes i vores måde at behandle dyr på. Du kan derfor føle dig tryg og rolig ved at skulle tage dit kæledyr med til dyrlæge hos os. Vi ved, hvor vigtigt dit kæledyr er for dig, og vi tager os god tid til at fortælle dig om behandlingen og besvare spørgsmål, så både du og dit kæledyr kan føle jer trygge.

Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Ring til os

Du kan bestille tid hos din dyrlæge i København ved at ringe til os alle hverdage mellem 8.30 – 18.00 på telefon 81 81 77 81.

Ved akut sygdom kan du døgnet rundt ligeledes benytte telefonnummer 81 81 77 81. Vær dog opmærksom på vagttillæg uden for normal åbningstid.

Vi er her for at hjælpe!

Kontakt os

VALBY DYREHOSPITAL
Vigerslevvej 132
2500 Valby

Tlf: 81817781
Email: kontakt.valby@vetgruppen.dk
ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 18.00
Tirsdag  08.00 – 18.00
Onsdag  08.00 – 18.00
Torsdag 08.00 – 18.00
Fredag   08.30 – 16.00
Lørdag   10.00 – 16.00 (butik)
Søndag  10.00 – 16.00 (butik)

FIND VEJ

© 2022 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

×
Menu
Skriv
Ring op