Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
81 81 77 81


Valby Dyrehospital
– Din dyrlæge i Valby og København

På Valby Dyrehospital udfører vi både specialiserede og almindelige behandlinger af katte, hunde, gnavere og andre kæledyr. Som din dyrlæge i København foretager vi ultralydsscanninger, knoglekirurgi, laserkirurgiske indgreb på kortsnudede hunde, røntgen, tandbehandlinger såvel som vaccinationer og sundhedseftersyn. Vi har rolige og trygge rammer og vi gør altid vores bedste for at gøre både dit kæledyr og dig rolig og veltilpas under besøget på dyrehospitalet i Valby.

Kort om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Dyrlæge i Valby med døgnvagt

Hos Valby Dyrehospital tilbyder vi hjælp fra en dyrlæge døgnet rundt. Vi har døgnvagt, som sikrer dig mulighed for hjælp i akutte situationer på alle tider af døgnet. Der er altid en dyrlæge i København på vagt fra Valby Dyrehospital, så vi hurtigt kan behandle dit kæledyr, hvis der opstår akutte problemer.

Høj faglighed og en behagelig service hos Valby Dyrehospital

Vores fokusområde er vores faglige kompetencer, og dem sørger vi konstant for at udvikle og dygtiggøre os på. Vores mål er at gøre dit og dit kæledyrs besøg hos os til en god oplevelse, så I har lyst til at komme igen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Vores moderne klinik har en behagelig og venlig atmosfære, og vi arbejder alle ud fra nøgleordene personlig kundepleje og god tid. Det mener vi, er nogle vigtige faktorer for en god oplevelse.
Vi er alle passionerede dyreelskere, og vi elsker vores arbejde. Det kan mærkes i vores måde at behandle dyr på. Du kan derfor føle dig tryg og rolig ved at skulle tage dit kæledyr med til dyrlæge hos os. Vi ved, hvor vigtigt dit kæledyr er for dig, og vi tager os god tid til at fortælle dig om behandlingen og besvare spørgsmål, så både du og dit kæledyr kan føle jer trygge.

Det siger vores kunder om os

Vi passer på dit kæledyr

Mød personalet

Line
Dyrlæge og sous-chef

Cecilie
Dyrlæge

Ida

Ida
Ledende veterinærsygeplejerske

Sandra
Aut. veterinærsygeplejerske

Få hjælp til din betaling

Få finansieret dit dyrlægebesøg nemt og hurtigt i dag

Hos vores dyrlæge i Valby tager vores service og behandling udgangspunkt i faglig dygtighed og omsorg. Står du f.eks. i en situation, hvor det er nødvendigt, at vi røntgenfotograferer dit kæledyr, sørger vi for at give dyret et beroligende middel ved behov, så det ikke bliver en ubehagelig oplevelse. Dette er blot et af eksemplerne på, den omsorgsfulde fremgangsmåde vores dyrehospital i Valby gør brug af. Vores dyrlæger sørger for at finde frem til, hvad dit kæledyr fejler på den mest skånsomme og rolige manér.

Vores dyrlæger arbejder desuden kontinuerligt på at dygtiggøre sig yderligere i faget og udvikler derfor hele tiden deres kompetencer indenfor behandling af kæledyr. Dette er med til at sikre, at du og dit kæledyr får den bedst mulige behandling fra professionelle med styr på deres kram. Vi behandler kæledyr på tværs af hele Københavns området og på tværs af forskellige typer af kæledyr. Vi er specialister i behandling af katte, hunde og smådyr, men imødekommer behandling af næsten alle slags kæledyr.

På vores dyrehospital i Valby er det vigtigste for os, at I føler jer trygge og tilpas i omgivelserne. Vi forstår, at en tur til dyrlægen kan være anledning til anspændthed og nervøsitet for ejer såvel som for kæledyr. Derfor står vores kompetente team af dyrlæger klar til at tage dig igennem hele proceduren samt en eventuel behandling. Vi gør en dyd ud af at få dig og dit kæledyr til at føle jer så hjemme som muligt. Uanset om der er tale om et ganske simpelt rutinetjek, eller en større operation vil I opleve, at vores smertefri behandling er gennemgående.

Det mener vi nemlig, bidrager til et trygt og komfortabelt miljø for både ejer og kæledyr. Derfor er den tætte dialog med dig, om dit kæledyrs helbred og eventuelle tidligere sygdomsforløb, en af vores største prioriteter. Gennem den tætte dialog sikrer vi også et mere forebyggende resultat, så dit kæledyrs helbred altid vil være i top.

×
Menu
Skriv
Ring op