Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
81 81 77 81
  • TANDBEHANDLING

    HOS HUND OG KAT

Tandbehandling hos hund og kat

Det er ikke kun mennesker, der har brug for at gå til tandlæge. Din hund eller kat har sommetider også brug for at få tjekket tænderne. For mange kæledyr kan tandsygdomme nemlig være et problem – eller blive et problem på længere sigt. Derfor er det vigtigt, at du husker at være opmærksom på din hunds mundhygiejne.

Rigtig mange hunde og katte lider af tandproblemer, men det kan være utrolig svært at vurdere. Faktisk har op mod 80% af alle hunde og katte, der er over 3 år, lidelser relateret til tandkød eller tænderne. Tandbørstning og regelmæssige tandtjek er derfor alfa og omega for opretholdelse af en sund mundhule. 

Derfor tilbyder vi på Valby Dyrehospital altid GRATIS tandtjek og vurdere ALTID tandstatus ved samtlige sundhedstjek. 
For at kunne hjælpe hunde bedst muligt er vores TANDPAKKE sammensat af en lang række undersøgelser, der foretages hver gang.

Er det tid til tandrens? 

Ved du allerede nu, at det er tid til en tandrens til din hund eller kat? Eller er du i tvivl om, hvorvidt dens symptomer er et udtryk for en tandsygdom, og har du brug for vores faglige vurdering? Så kontakt os og tag en snak med vores fagpersonale.

Hvordan ved jeg, om min hund eller kat har brug for et tandtjek?

De fleste hunde og katte oplever tandsygdomme i løbet af deres levetid. Den mest almindelige sygdom er tandsten, der kendes ved dårlig ånde og brunlige belægninger på tænderne. Behandles dyret ikke for tandsten kan den få tandkødsbetændelse og andre tandlidelser.
Symptomer du skal holde øje med:
  • Dårlig ånde (forårsaget af betændelse).
  • Gul/brun belægning på tænderne (tandsten).
  • Manglende lyst til at tygge pinde, legetøj og tørkost (nogle vælger at sluge maden).
  • Generelle humørændringer i hjemmet.
  • Manglende lyst til at få åbnet munden.
  • Nedstemthed og inappentens.
  • Aggression overfor andre hunde og katte.

Mød tand personalet

Mie
Dyrlæge

Sesilje
Dyrlæge

Ida Vannby

Pernille
Dyrlæge

Sandra
Aut. veterinærsygeplejerske

Ring til os

Du kan bestille tid hos din dyrlæge i Valby ved at ringe til mandag-torsdag mellem 8.00 – 17.00 og fredag mellem 8.00 – 16.00 på telefon 81 81 77 81.

Ved akut sygdom kan du døgnet rundt ligeledes benytte telefonnummer 81 81 77 81. Vær dog opmærksom på vagttillæg uden for normal åbningstid.

Vi er her for at hjælpe!

Kontakt os

×
Menu
Skriv
Ring op