Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
81 81 77 81

Det sidste farvel

Hunden er menneskets bedste ven. Men desværre bliver de bare ikke lige så gamle som os. Derfor må man som hundeejer på et tidspunkt erkende, at tiden er inde til at sige farvel.

Det er altid svært at tage afsked med sit kæledyr. Derfor bestræber vi os på at skabe en venlig og imødekommende atmosfære i konsultationen. På Valby Dyrehospital vil vi gerne være med til at give din kat en værdig afslutning på livet og sørger derfor altid for en smertefri og nænsom aflivning.

Hvordan foregår det?

En aflivning kan foregå på flere måder, afhængig af hvad I og dyrlæge vurdere som den bedste løsning for jer. Der kan dog være situationer, hvor en evt. sygdom gør at mulighederne indskrænkes. Fælles for aflivninger er at de foretages på hundens og jeres præmisser. Dvs. når I er klar til den sidste behandling, gives medicin der får jeres hund til at sove. Når hunden er helt i narkose, og dermed hverken kan høre, se eller mærke hvad der sker, gives den sidste medicin. Nogle ønsker at være der til det sidste, mens andre helst er fri. Det er helt op til jer, hvad som i føler er bedst for jer.

Hvad skal der ske efterfølgende?

Når der er sagt farvel har man flere muligheder. Dette aftales typisk inden selve aflivningen, så man ikke behøver at tage stilling til dette efterfølgende. Hunde og katte bliver kremeret på samme vis som os mennesker. Ønsker man at have den særskilte aske med hjem er dette muligt. Vores samarbejdspartner, der står for denne del, tilbyder også at asken anvendes i et smukt askesmykke, komme tilbage i en flot urne i keramik eller filt. De er meget søde til at forevige jeres minder på netop den måde, som I ønsker det.

Ring til os

Du kan bestille tid hos din dyrlæge i Valby ved at ringe til mandag-torsdag mellem 8.00 – 17.00 og fredag mellem 8.00 – 16.00 på telefon 81 81 77 81.

Ved akut sygdom kan du døgnet rundt ligeledes benytte telefonnummer 81 81 77 81. Vær dog opmærksom på vagttillæg uden for normal åbningstid.

Vi er her for at hjælpe!

Kontakt os

×
Menu
Skriv
Ring op