Om Valby dyreklinik

Trygge rammer hos Valby Dyreklinik

Som dyrlæger i København har vi specialiseret os i kæledyr.

Vi udfører alle almindelige behandlinger af katte, hunde, gnavere mv. fra sundhedstjek og vaccination til alm. medicinsk udredning og behandling – samt tandpleje og kirurgi.

Alle vores behandlinger foregår i rolige og trygge omgivelser.

Vi gør vores bedste for, at dit kæledyr føler sig godt tilpas på klinikken i København. Dette gælder selvfølgelig også for dig som kæledyrets ejer.

Vi ved, hvad dit kæledyr betyder for dig og vi ved, at du bekymrer dig for ham eller hende. Derfor bruger vi gerne tid på at sætte dig ind i den behandling, der skal til for at hjælpe dit dyr og besvare eventuelle spørgsmål vedrørende dets pleje.

Trygge rammer for dit kæledyr

Når folk har deres kæledyr til behandling hos os én af vores dyrlæger i København, hører vi dem ofte sige:

-I kan godt lide dyr. Sådan virker det!

…Og det har de ret i.

I Valby Dyreklinik elsker vi dyr. Det gør vores kollegaer givetvis også – men som dyrlæger i København viser vi det, når vi behandler dyret. Det vil både du og dit kæledyr kunne mærke.

Få hjemmebesøg af Valby Dyreklinik

Valby Dyreklinik tilbyder hjemmekonsultation af flere grunde.

Til tider vil transport af det sygdomsramte dyr være for stor en belastning for dyret. Det kan også være, at du har vanskeligt ved at komme til klinikken. Eller når tiden er inde til at sige farvel, kan det være at foretrække, at dette sker i hjemmet i rolige og vante omgivelser.

Derfor tilbyder vi hjemmekonsultation til borgere i København og omegn.

Dyrlæge med døgnvagt

Der er altid en dyrlæge på vagt fra Valby Dyreklinik. I akutte situationer kan du ringe til os – og vi vil være der for både dit kæledyr og dig.

Dyrlæge i København

I Valby Dyreklinik elsker vi dyr. Det vil både du og dit kæledyr fornemme, når I kommer i vores dyrlæge-klinik i København.

Dyrlæge med eget laboratorium

Vi har vores eget laboratorium tilknyttet vores klinik i Valby. Det giver os mulighed for at undersøge blod, urin og afføring fra dit dyr med det samme, så vi hurtigt kan stille en diagnose og gå i gang med behandlingen.

Et godt match mellem pris og kvalitet

Selvom vi tager os tid til at yde tryghed for både dit kæledyr og dig, er vores priser rimelige. Vi har ingen skrubler ved at kalde vores service et godt match mellem pris og kvalitet.

Ring til os

Du kan bestille tid hos din dyrlæge i København ved at ringe til os alle hverdage mellem 8.30 – 18.00 på telefon 81 81 77 81.

Ved akut sygdom kan du døgnet rundt ligeledes benytte telefonnummer 81 81 77 81. Vær dog opmærksom på vagttillæg uden for normal åbningstid.

Vi er her for at hjælpe!

Kontakt os

VALBY DYREKLINIK
Vigerslevvej 132
2500 Valby

Tlf: 81 81 77 81
Email: kontakt.valby@vetgruppen.dk

logo
Åbningstider
Mandag 08.30 – 18.00
Tirsdag 08.30 – 18.00
Onsdag 08.30 – 18.00
Torsdag 08.30 – 18.00
Fredag 08.30 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 16.00 (butik)
Søndag: 10.00 – 16.00 (butik)
Følg os

Find vej

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Valby Dyreklinik hedder nu Valby Dyrehospital

Valby Dyreklinik er gennem årene vokset i størrelse og kompetencer. Det dyreglade personale hjælper både raske og hospitalskrævende dyr døgnet rundt, året rundt. Fra glade killinger og hvalpe til alvorligt syge dyr.  Med fast døgnbemanding og mulighed for næsten alt inden for diagnostik og behandling, er det naturligt at Valby Dyreklinik nu ændrer navn til Valby Dyrehospital. Vi håber vores firbenede gæster og deres ejere vil tage godt imod det nye navn.

×
Menu
Book tid
Ring op
Cookie- og privatlivspolitik