Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
81 81 77 81
  • OM KLINIKKEN

Trygge rammer hos Valby Dyrehospital

Som dyrlæger i Københavns området har vi specialiseret os i kæledyr

Vi udfører alle almindelige behandlinger af katte og hunde. Det er alt fra sundhedstjek og vaccination til alm. medicinsk udredning og behandling – samt tandpleje og kirurgi.
Der er altid en dyrlæge på vagt i vores skadestue. Vi står derfor også klar hvis uheldet er ude efter lukketid.
Alle vores behandlinger foregår i rolige og trygge omgivelser. Vi gør vores bedste for, at dit kæledyr føler sig godt tilpas her på klinikken. Dette gælder selvfølgelig også for dig som kæledyrets ejer.

Dyrlæge med døgnvagt

Der er altid en dyrlæge på vagt fra Valby Dyrehospital. I akutte situationer kan du ringe til os – og vi vil være der for både dit kæledyr og dig.

Dyrlæge med eget laboratorium

Vi har vores eget laboratorium tilknyttet vores klinik i Valby. Det giver os mulighed for at undersøge blod, urin og afføring fra dit dyr med det samme, så vi hurtigt kan stille en diagnose og gå i gang med behandlingen.

Et godt match mellem pris og kvalitet

Selvom vi tager os tid til at yde tryghed for både dit kæledyr og dig, er vores priser rimelige. Vi har ingen skrubler ved at kalde vores service et godt match mellem pris og kvalitet.

Vores lokaler

Når du træder ind af døren på Vigerslevvej 132 så vil I møde vores reception og venteværelese, hvor vores søde og hjælpsomme værter vil tage godt i mod jer.
Her vil I bla. finde dyreartikler samt foderprodukter til både raske og syge dyr.

Valby Dyrehospital er en stor klinik med flere konsultationslokaler og operationsstuer. På klinikken kan vi blandt andet foretage avanceret ultralyd og røntgen, kikkertundersøgelser mv. Vi råder desuden over eget laboratorium, hvor vi kan foretage undersøgelser og analyser af blandt andet blod og urin.

Hvem er VetGruppen?

VetGruppen er en landsdækkende gruppe af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere, der holder til i København, Nordsjælland, Sjælland, Fyn og Jylland. Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe og behandle dyr, og VetGruppen er således et godt og sikkert sted at henvende sig, hvis dit kæledyr har behov for at blive tilset af en professionel.

VetGruppen er et fælles navn for vores fællesejede dyreklinikker i København, Nordsjælland, Sjælland, Fyn og Jylland. Klinikkerne har moderne indretning og alt det nødvendige udstyr, det kræver at kunne tilbyde en lang række behandlinger af høj kvalitet.

Vi passer på dit kæledyr

Mød personalet

Peter
Dyrlæge, ortopædkirug

Sesilje
Dyrlæge

Ida Vannby

Ida
Ledende veterinærsygeplejerske

Madicken
Aut. veterinærsygeplejerske

Ring til os

Du kan bestille tid hos din dyrlæge i Valby ved at ringe til mandag-torsdag mellem 8.00 – 17.00 og fredag mellem 8.00 – 16.00 på telefon 81 81 77 81.

Ved akut sygdom kan du døgnet rundt ligeledes benytte telefonnummer 81 81 77 81. Vær dog opmærksom på vagttillæg uden for normal åbningstid.

Vi er her for at hjælpe!

Kontakt os

×
Menu
Skriv
Ring op