Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
81 81 77 81

Akut brug for hjælp

Er dit kæledyr blevet akut syg? Vi tilbyder døgnvagt ved akut opstået sygdom.

Ring 81 81 77 81

Vi sidder klar til at hjælpe dig og dit kæledyr i trygge omgivelser.

Dyrlægevagten holder til på Valby Dyrehospital på adressen Vigerslevvej 132, 2500 Valby.
Klinikken er nem at komme til i bil, med bus og S-tog (Danshøj eller Hvidovre station).

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig og dit kæledyr!

Døgnvagt hos Valby Dyrehospital

Som kæledyrsejer ved man aldrig, hvornår ens kæledyr bliver ramt af sygdom eller kommer til skade. På Valby Dyrehospital har vi døgnvagt. Du kan derfor trygt ringe til os på alle tider af døgnet. Her kan du, ved akut sygdom, få dit kæledyr behandlet på alle døgnets tidspunkter året rundt. Eller få gode råd og vejledning fra vores kompetente team.
Om det er din kat, hund eller kanin, der har brug for hjælp, så står vi klar til at tage imod jer på dyrehospitalet i Valby. 

Valby Dyrehospital tilbyder konsultation og behandling i weekenden

Kæledyr kan også blive ramt af sygdom en lørdag aften, hvor almindelige dyrlæger er gået på weekend. Bliver dit kæledyr ramt af sygdom i weekenden, som kræver akut dyrlæge, skal du blot ringe til vores døgnbemandede vagttelefon og aftale en tid. Det er vigtigt, at du ringer inden I ankommer til vores adresse. Dette skal sikre, at vores team er klar til at modtage jer, når I ankommer, samt sikre, at de er sat grundigt ind i dit kæledyrs sygdomsforløb, så I får den optimale udredning og behandling. 

Akut dyrlæge – Hvornår?

Det er ikke altid let at vurdere, hvornår ens kæledyr er akut syg og har brug for akut behandling. Hvis du er i tvivl, om dit kæledyr har brug for at blive tilset af en akut dyrlæge, så er det en god idé at ringe til os. Ud fra de symptomer du oplyser, kan vi sammen finde frem til, om I skal have en tid hos den vagthavende dyrlæge, eller om I kan vente og blive tilset i normal åbningstid. Symptomer som manglende appetit, opkast, diarré eller feber kan have mange forskellige årsager, og udredningen vil ofte kræve en dyrlæges råd og kompetencer. Skader som brud og dybe sår kan kræve akut behandling. Så hvis dit kæledyr har været ude for en ulykke og halter eller har åbne sår, er vores anbefaling at du kontakter os med det samme. 

Vagt tillæg

Ved en  akutkonsultation er der et vagt tillæg på 1400,- samt tillæg på andre ydelser.
I weekender og om natten er der vagt tillæg på 2400,- samt tillæg på andre ydelser.

Ring til os

Du kan bestille tid hos din dyrlæge i Valby ved at ringe til mandag-torsdag mellem 8.00 – 17.00 og fredag mellem 8.00 – 16.00 på telefon 81 81 77 81.

Ved akut sygdom kan du døgnet rundt ligeledes benytte telefonnummer 81 81 77 81. Vær dog opmærksom på vagttillæg uden for normal åbningstid.

Vi er her for at hjælpe!

Kontakt os

×
Menu
Skriv
Ring op