Tilbage til vetgruppen.dk
81 81 77 81

Akut brug for hjælp

Er dit kæledyr blevet akut syg? Vi tilbyder døgnvagt ved akut opstået sygdom.

Ring 81 81 77 81

Vi sidder klar til at hjælpe dig og dit kæledyr i trygge omgivelser.

Døgnvagt hos Valby Dyrehospital

Som kæledyrsejer ved man aldrig, hvornår ens kæledyr bliver ramt af sygdom eller kommer til skade. På Valby Dyrehospital har vi døgnvagt. Du kan derfor trygt ringe til os på alle tider af døgnet. Her kan du, ved akut sygdom, få dit kæledyr behandlet på alle døgnets tidspunkter året rundt. Eller få gode råd og vejledning fra vores kompetente team.
Om det er din kat, hund eller kanin, der har brug for hjælp, så står vi klar til at tage imod jer på dyrehospitalet i Valby. 

Valby Dyrehospital tilbyder konsultation og behandling i weekenden

Kæledyr kan også blive ramt af sygdom en lørdag aften, hvor almindelige dyrlæger er gået på weekend. Bliver dit kæledyr ramt af sygdom i weekenden, som kræver akut dyrlæge, skal du blot ringe til vores døgnbemandede vagttelefon og aftale en tid. Det er vigtigt, at du ringer inden I ankommer til vores adresse. Dette skal sikre, at vores team er klar til at modtage jer, når I ankommer, samt sikre, at de er sat grundigt ind i dit kæledyrs sygdomsforløb, så I får den optimale udredning og behandling. 

Akut dyrlæge – Hvornår?

Det er ikke altid let at vurdere, hvornår ens kæledyr er akut syg og har brug for akut behandling. Hvis du er i tvivl, om dit kæledyr har brug for at blive tilset af en akut dyrlæge, så er det en god idé at ringe til os. Ud fra de symptomer du oplyser, kan vi sammen finde frem til, om I skal have en tid hos den vagthavende dyrlæge, eller om I kan vente og blive tilset i normal åbningstid. Symptomer som manglende appetit, opkast, diarré eller feber kan have mange forskellige årsager, og udredningen vil ofte kræve en dyrlæges råd og kompetencer. Skader som brud og dybe sår kan kræve akut behandling. Så hvis dit kæledyr har været ude for en ulykke og halter eller har åbne sår, er vores anbefaling at du kontakter os med det samme. 

Hvem er VETgruppen?

VetGruppen er en landsdækkende gruppe af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere, der holder til i København, Nordsjælland, Sjælland, Fyn og Jylland. Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe og behandle dyr, og VetGruppen er således et godt og sikkert sted at henvende sig, hvis dit kæledyr har behov for at blive tilset af en professionel.

VetGruppen er et fælles navn for vores fællesejede dyreklinikker i København, Nordsjælland, Sjælland, Fyn og Jylland. Klinikkerne har moderne indretning og alt det nødvendige udstyr, det kræver at kunne tilbyde en lang række behandlinger af høj kvalitet.

Vagttillæg

Ved akutkonsultation er der et vagttillæg på 1200,- samt tillæg på andre ydelser.
I weekender og om natten er der vagttillæg på 2200,- samt tillæg på andre ydelser.

Dyrlægevagten holder til på Valby Dyrehospital på adressen Vigerslevvej 132, 2500 Valby. Klinikken er nem at komme til i bil, med bus og S-tog (Danshøj eller Hvidovre station).

Har du spørgsmål til, hvordan dyrlægevagten hos VetGruppen fungerer, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores tre klinikker, er du velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig og dit kæledyr!

VALBY DYREHOSPITAL
Vigerslevvej 132
2500 Valby

Tlf: 81817781
Email: kontakt.valby@vetgruppen.dk
ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 18.00
Tirsdag  08.00 – 18.00
Onsdag  08.00 – 18.00
Torsdag 08.00 – 18.00
Fredag   08.30 – 16.00
Lørdag   10.00 – 16.00 (butik)
Søndag  10.00 – 16.00 (butik)

FIND VEJ

© 2022 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

×
Menu
Skriv
Ring op