Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
81 81 77 81

På Valby Dyrehospital anbefaler vi en sundhedsplan til dit kæledyr

Et langt og sundt liv for din og familiens hund og kat kræver tryghed, omsorg og nærhed. Det får I hos VetGruppen og vores landsdækkende netværk af dyreklinikker og -hospitaler til kun 129,- om måneden.
Dit VetCare sundhedsabonnement kan bruges på Valby Dyrehospital fra mandag til torsdag 08.00-18.00 og fredag 08.00-16.00.


til hund 129 kr/mdr.

 
1 årligt sundhedstjek, hvor vi undersøger hunden fra snude til hale – inkl. vaccination med kernevaccine *
Fri receptudlevering uden gebyr på eksempelvis loppemidler, ormekur og behandling mod flåter eller andet receptpligtigt medicin *

 

 
Fri kloklip uden bedøvelse hos en veterinærsygeplejerske *

 

 


til kat 129 kr/mdr.

1 årligt sundhedstjek, hvor vi undersøger katten fra snude til hale – inkl. vaccination med kernevaccine *
Fri receptudlevering uden gebyr på eksempelvis loppemidler, ormekur og behandling mod flåter eller andet receptpligtigt medicin *

 

 

* Gælder indenfor klinikkens normale åbningstid. Ved vagtbesøg aftener og nætter på hverdage, samt hele døgnet lørdage, søndage og helligdage, opkræves normalt vagthonorar og vagtgebyr samt på recepter, udlevering af medicin m.v. Vi anbefaler altid, at dit dyr har en sygeforsikring, som kan hjælpe med dækningen af udgifterne i forbindelse med vagtbesøg udenfor normal åbningstid.

Tryghed

Vi har udviklet en sundhedsordning, der sikrer dig tryghed i hverdagen.

Vi tror på, at sundheden bedst sikres gennem forebyggelse og rådgivning. Og skulle uheldet være ude, kan du hurtigt få hjælp af en dyrlæge ved at give os et kald på tlf: 81 81 77 81– uanset, hvor du og din hund eller kat opholder sig.

Omsorg

Selv om hunden eller katten umiddelbart virker sund og rask og ser ud til at trives i hverdagen, er det en god idé med et årligt sundhedstjek hos dyrlægen.

Som ejer kan det være svært at se de første symptomer på en forværring af helbredet og begyndende sygdom, der hurtigt kan udvikle sig smertefuldt og alvorligt. Når vi opdager en forandring i tide, er der langt større sandsynlighed for at forebygge, behandle og sikre hunden et fortsat sundt liv.

Nærhed

Sundhedsordningen sikrer dig hjælp med det samme – uanset, hvor hunden eller katten og du befinder dig. Med en fri videokonsultation fra din mobiltelefon kan du hurtigt og nemt komme i kontakt med en dyrlæge.

Desuden kan du frit bruge sundhedsordningen hos din faste dyrlæge eller på besøge en af VetGruppens øvrige klinikker eller hospitaler, hvis du eksempelvis er på ferie eller af andre årsager opholder dig langt fra hjemmet.

Med VetCare får din hund og kat den rigtige omsorg og de bedst mulige betingelser for et godt og langt liv – hele livet.

Ring til os

Du kan bestille tid hos din dyrlæge i Valby ved at ringe til mandag-torsdag mellem 8.00 – 17.00 og fredag mellem 8.00 – 16.00 på telefon 81 81 77 81.

Ved akut sygdom kan du døgnet rundt ligeledes benytte telefonnummer 81 81 77 81. Vær dog opmærksom på vagttillæg uden for normal åbningstid.

Vi er her for at hjælpe!

Kontakt os

×
Menu
Skriv
Ring op