Tilbage til vetgruppen.dk
81 81 77 81

Aflivning af katte

Selvom katte kan opnå en høj alder lever de ulykkeligvis ikke helt så længe som vi mennesker.

Derfor kommer der også altid et tidspunkt i en katteejers liv, hvor der skal siges farvel til den firbenede ven. Hos VETGRUPPEN har vi fuld forståelse for, hvor svært aflivning af katten kan være for ejeren. Derfor gør vi også alt for at give dit kæledyr en værdig og anstændig afslutning på livet under afslappede forhold, så det sidste farvel ikke bliver mere fortvivlende, end det er i forvejen. Alle ansatte på vores to klinikker i Birkerød og Valby har stor kærlighed til dyr. Derfor elsker vi også at arbejde med dem. Aflivning af katte er desværre en mindre behagelig del af jobbet. Dog er aflivning i nogle tilfælde det bedste for dyret, og så er det mindste, vi kan gøre, at give din kat en skånsom og smertefri død.

Aflivning af katten i hjemmet

Katte er territoriale dyr, som ofte befinder sig bedst i vante rammer. Derfor bryder mange katte sig heller ikke om at tage til dyrlægen, hvor omgivelserne, lydene og lugtene er fremmede. Hos VET Gruppen synes vi ikke, at din kats sidste dag skal være fyldt med stress og ubehag. Derfor tilbyder vi at udføre aflivningen af katten i hjemmet. Aflivning i hjemmet kan tilbydes efter nærmere aftale.

Om VETGRUPPEN

Når du besøger en af VETGRUPPENs klinikker i Storkøbenhavn og Nordsjælland møder du et kompetent og involveret personale, som har dit kæledyrs ve og vel i fokus. Det er vores arbejde og fornemmeste opgave at varetage dit kæledyrs helbred, og derfor er alle dyrlæger og veterinærsygeplejersker forpligtede til videreuddannelse. Vi ønsker at have et personale, der besidder en høj faglighed, som lever op til moderne standarder.

Kontakt til VETGRUPPENs klinikker

Hos VETGRUPPEN tilbyder vi en bred vifte af ydelser – lige fra almindelige konsultationer over vaccination til aflivning af katte og hunde. Ved henvendelse vil du blive henvist til din foretrukne afdeling.

En sundhedspakke som giver dig vished for, at vi sammen gør det bedste for dit kæledyr.

Læs mere


Har du husket at forsikre dit kæledyr?

Vær forberedt på uforudsete regninger

Få mere at vide

Kontakt os i dag

VALBY DYREHOSPITAL
Vigerslevvej 132
2500 Valby

Tlf: 81817781
Email: kontakt.valby@vetgruppen.dk
ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 18.00
Tirsdag  08.00 – 18.00
Onsdag  08.00 – 18.00
Torsdag 08.00 – 18.00
Fredag   08.30 – 16.00
Lørdag   10.00 – 16.00 (butik)
Søndag  10.00 – 16.00 (butik)

FIND VEJ

© 2022 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

×
Menu
Skriv
Ring op