Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
98 42 55 60

HJERTE & LUNGER

Dyrlæger for familiens kæledyr i Frederikhavn, Vendsyssel og Nordjylland

MIN HUND HAR HOSTET LÆNGE

Hjerte- og lungesygdomme er alvorlige – diagnose i professionelt og trygt hospitalsmiljø med det bedste udstyr og højt kvalificeret personale.

Tør hoste, mærkelig hoste, lyder som en sæl, hoster og harker, hoster om natten. Vi hører mange beskrivelser fra bekymrede hundeejere, når deres hund har hostet i længere tid. Årsagerne kan være mange, men netop når hosten ikke holder op og måske følges af nedsat lyst til gåture, bør det undersøges nærmere, for hoste kan være tegn på alvorlige hjerte- og lungesygdomme.

Undersøgelse
På hospitalet har vi ud over vor egen ekspertise og erfaring også en række hjælpemidler til at stille den rigtige diagnose på din hund. Vi begynder, hvor hunden er mest tryg i sin ejers og vore hænder, med at lytte efter mislyde på lunger og hjerte med stetoskopet. Derefter kan det alt afhængig af hjerte- og lungelyde blive aktuelt med røntgen, scanning, elektrocardiogram (EKG), der måler hjerterytmen, og blodprøver. Ved mere sjældne hjerte og lungelidelser henviser vi til hjertespecialister, så din hund kan få en optimal behandling.

Diagnose og behandling
Selv alvorlige sygdomme kan i dag behandles, så din hund kan få et godt liv, måske kortere end den almindelige levealder, men med livskvaliteten i behold for både hund og ejer. Der er mange behandlingstilbud, hvor vi lægger vægt på at opnå det optimale samspil mellem kost, pleje og medicin.

×
Menu
Ring op
Mail