Skip to main content
+45 59 56 57 57

Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik

Her er dit dyr i trygge hænder
 


Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik er din lokale dyrlæge i Kalundborg

Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik er en moderne, specialiseret smådyrsklinik, beliggende på Sct. Jørgensbjerg 27 i Kalundborg. Vi er en fællesejet dyreklinik, som indgår i et lokalt vagtsamarbejde, hvilket betyder at du altid er sikret hjælp til dit kæledyr, også udenfor klinikkens åbningstid, hvis uheldet skulle være ude. 

Vi glæder os til at tage imod jer. 

Klinikken har eksisteret siden januar 1993

Vi er til dagligt to dyrlæger og to veterinærsygeplejerskeelever i klinikken. Vi behandler hunde, katte, kaniner, marsvin, fugle samt andre mindre kæledyr. Ud over at yde en professionel behandling af alle vores patienter lægger vi vægt på de gode relationer mellem patient, ejer og os. Herved skaber vi trygge rammer for den bedste behandling af dit kæledyr hvor respekt og omsorg er nøgleordene. Vi deltager løbende i videre-uddannelse indenfor vores kompetenceområder, som stort set dækker hele spektret indenfor medicinsk og kirurgisk behandling af kæledyr.

Hos Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik er vi er med i dyrlægevagtordning, hvor man altid kan komme til at tale med en dyrlæge. Det er altid muligt at få akut hjælp på alle tider af døgnet.

Hvis det er uden for klinikkens egen vagt, henvises der til anden dyrlæge med døgnvagt, så du og dit kæledyr kan få den hjælp I behøver.

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat

Vi passer på dit kæledyr

Anne Torkelund
Dyrlæge og klinikleder

Maja Hess Jensen
Dyrlæge

Kirsten Volmer Larsen
Dyrlæge

Janni
Veterinærsygeplejerske-elev

En sundhedspakke som giver dig vished for, at vi sammen gør det bedste for dit kæledyr.

Facebook anmeldelser

4,7 ud af 5

5,0 stjerner

Niels-Henning Hansen
Altid super omsorg og hurtig hjælp ved behov. Her sidste gang med Danno’s halten og det pludselig meget akutte behov for hjælp til Boa.

 

5,0 stjerner

Philip Scott
Anne is a really knowledgeable, gentle and caring veterinarian. Highly recommended!

 

5,0 stjerner

Sue Jensen
Super effektiv behandling af Krølle fra Maja og Camilla. De fik ham akut med venstre ledbånd revet over og knæskal ude af led. Krølle vil gerne sige tak for god behandling. Han har lovet at holde stille nogle dage og hygge op til pejsen. Han har det meget bedre idag som i kan se. Hilsen Sue, Arno og Krølle.

 

×
Menu
Ring op
Skriv
Book online