Akut brug for hjælp?

Dit kæledyr i centrum

Tryg og smertefri behandling


Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik
 - Din dyrlæge i Kalundborg

Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik er en moderne, specialiseret smådyrsklinik, beliggende på Sct. Jørgensbjerg 27 i Kalundborg. Vi er en fællesejet dyreklinik, som indgår i et lokalt vagtsamarbejde, hvilket betyder at du altid er sikret hjælp til dit kæledyr, også udenfor klinikkens åbningstid, hvis uheldet skulle være ude.

Kort om VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Vi passer på dit kæledyr

Mød personalet

Anne Torkelund
Dyrlæge og klinikleder

Maja Hess Jensen
Dyrlæge

Camilla Olsen
Veterinærsygeplejerskeelev

Kristina Höyer Madsbøll
Dyrlægestuderende

Dyrlæge i Kalundborg med vagtordning

Hos Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik er vi er med i dyrlægevagtordning, hvor man altid kan komme til at tale med en dyrlæge. Det er altid muligt at få akut hjælp på alle tider af døgnet.

Hvis det er uden for klinikkens egen vagt, henvises der til anden dyrlæge med døgnvagt, så du og dit kæledyr kan få den hjælp I behøver.

Klinikken har eksisteret siden januar 1993.

Vi er til dagligt to dyrlæger og to veterinærsygeplejerskeelever i klinikken. Vi behandler hunde, katte, kaniner, marsvin, fugle samt andre mindre kæledyr. Ud over at yde en professionel behandling af alle vores patienter lægger vi vægt på de gode relationer mellem patient, ejer og os. Herved skaber vi trygge rammer for den bedste behandling af dit kæledyr hvor respekt og omsorg er nøgleordene. Vi deltager løbende i videre-uddannelse indenfor vores kompetence områder, som stort set dækker hele spektret indenfor medicinsk og kirurgisk behandling af kæledyr.

En sundhedspakke som giver dig vished for, at vi sammen gør det bedste for dit kæledyr.

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe og høre nærmere. Vi sidder klar ved telefonen hver dag mellem 8-9 og herefter vil vores sygeplejersker altid kunne supplere med råd og vejledning i hele klinikkens åbningstid som er:

Mandag-torsdag kl. 08.00-17.00
Fredage kl. 08:00-16:00

Sct. Jørgensbjerg 27
4400 Kalundborg

T: 59 56 57 57
E: kontakt.sj@vetgruppen.dk

Skriv til os

SCT. JØRGENSBJERG DYREKLINIK
Sct. Jørgensbjerg 27
4400 Kalundborg

Tlf: 59 56 57 57
Email: kontakt@sj-dyreklinik.dk

Åbningstider
Mandag-torsdag kl. 08.00-17.00
Fredage kl. 08:00-16:00
Følg os

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv