+45 59 56 57 57

Før operation

Vi anbefaler en årlig sundhedsundersøgelse af kæledyr

BEDØVELSE OG PRÆ-OPERATIV BLODPROFIL

Når dit kæledyr har fået en tid til en behandling, som kræver fuld narkose, er det vigtigt at dit dyr er fastet inden det bedøves. Det betyder at al mad fjernes inden midnat aftenen før. Vand må dit dyr have adgang til indtil 2 timer før mødetid til den planlagte behandling.

En narkose vil uundgåeligt give en påvirkning af kroppens normale fysiologiske funktioner herunder kredsløbet. Derfor vil dyrlægen før bedøvelsen udføre en klinisk undersøgelse af dit kæledyr, med specielt fokus på hjerte og kredsløb.

​For at få supplerende information om dyrets sundhedstilstand anbefaler vi oftest, at der desuden udtages en blodprøve. Blodprøven fortæller om dyrets nyrer, lever, blodsukker og galdegange fungerer optimalt, eller om der skal tages forholdsregler for at mindske risikoen for komplikationer ved narkosen og behandlingen. Nogle gange kan en blodprøve vise tegn på sygdom, som endnu ikke er kommet til udtryk fysisk hos dyret—altså et tilsyneladende rask dyr.

Facebook anmeldelser

4,7 ud af 5

5,0 stjerner

Niels-Henning Hansen
Altid super omsorg og hurtig hjælp ved behov. Her sidste gang med Danno’s halten og det pludselig meget akutte behov for hjælp til Boa.

 

5,0 stjerner

Philip Scott
Anne is a really knowledgeable, gentle and caring veterinarian. Highly recommended!

 

5,0 stjerner

Sue Jensen
Super effektiv behandling af Krølle fra Maja og Camilla. De fik ham akut med venstre ledbånd revet over og knæskal ude af led. Krølle vil gerne sige tak for god behandling. Han har lovet at holde stille nogle dage og hygge op til pejsen. Han har det meget bedre idag som i kan se. Hilsen Sue, Arno og Krølle.

 

SCT. JØRGENSBJERG DYREKLINIK
Sct. Jørgensbjerg 27
4400 Kalundborg

Tlf: 59 56 57 57
Email: kontakt.sj@vetgruppen.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08:00 – 17:00
Tirsdag  08:00 – 17:00
Onsdag  08:00 – 17:00
Torsdag 08:00 – 17:00
Fredag   08:00 – 16:00

FIND OS

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Følg os

×
Menu
Ring op
Skriv
Book online