PRÆ-OPERATIV BLODPROFIL

BEDØVELSE OG PRÆ-OPERATIV BLODPROFIL

Når dit kæledyr har fået en tid til en behandling, som kræver fuld narkose, er det vigtigt at dit dyr er fastet inden det bedøves. Det betyder at al mad fjernes inden midnat aftenen før. Vand må dit dyr have adgang til indtil 2 timer før mødetid til den planlagte behandling.

En narkose vil uundgåeligt give en påvirkning af kroppens normale fysiologiske funktioner herunder kredsløbet. Derfor vil dyrlægen før bedøvelsen udføre en klinisk undersøgelse af dit kæledyr, med specielt fokus på hjerte og kredsløb.

​For at få supplerende information om dyrets sundhedstilstand anbefaler vi oftest, at der desuden udtages en blodprøve. Blodprøven fortæller om dyrets nyrer, lever, blodsukker og galdegange fungerer optimalt, eller om der skal tages forholdsregler for at mindske risikoen for komplikationer ved narkosen og behandlingen. Nogle gange kan en blodprøve vise tegn på sygdom, som endnu ikke er kommet til udtryk fysisk hos dyret—altså et tilsyneladende rask dyr.

SCT. JØRGENSBJERG DYREKLINIK
Sct. Jørgensbjerg 27
4400 Kalundborg

Tlf: 59 56 57 57
Email: kontakt@sj-dyreklinik.dk

Åbningstider
Mandag-torsdag kl. 08.00-17.00
Fredage kl. 08:00-16:00
Følg os

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv