Skip to main content
+45 59 56 57 57

Kastration og sterilisation
 

Vi anbefaler en årlig sundhedsundersøgelse

NEUTRALISERING AF HUNDE OG KATTE

 

Hvad betyder at det at kastrere og sterilisere hunde og katte?

Hvis du har besluttet dig for, at din hund eller kat ikke skal bruges til avl, kan det være en god ide at få dyret neutraliseret. Udover at forhindre uønskede hvalpe og killinger kan en neutralisering være med til at forebygge udvikling af sygdomme i kønsorganerne, ligesom visse adfærdsproblemer kan afhjælpes.

​Kastration

Handyret neutraliseres ved en kastration, hvor begge testikler fjernes således, at befrugtning ikke længere kan finde sted. Yderligere kan en kastration ofte være med til at afhjælpe uønsket adfærd såsom dominans, strejfen, urinmarkering mv. Desuden nedsættes risikoen for udvikling af sygdomme i kønsorganerne (f.eks. forstørret prostata), når dyret er kastreret

​Sterilisation

Hunkatten og tæven neutraliseres ved en sterilisation, hvor æggestokkene fjernes, således, at dyret ikke længere kommer i løbetid, kan parres og og blive drægtigt. Desuden fjerner man risikoen for udvikling af livmoderbetændelse, ligesom risikoen for udvikling af knuder i mælkekirtlerne nedsættes markant hvis operationen foretages tidligt i dyrets liv.

​Bedøvelse

Før dyret bedøves gennemgår det en klinisk undersøgelse, hvor det vurderes om det er i stand til at klare bedøvelsen. Samtidig foretages der en altid en individuel vurdering af, hvilken type bedøvelse, der vil være bedst egnet til lige netop dit dyr! På den måde sikres det bedst mulige forløb under operation og opvågning.

Smertestillende

I forbindelse med alle operationer bliver dit dyr behandlet med smertestillende medicin. På den måde sikres det, at dyret er smertefri under hele forløbet og efterfølgende hurtigst muligt er frisk og smertefri igen.​

Kastration af hankat inkl. bedøvelse, smertebehandling,
øretatovering og registrering:
Hankattepakke indeholdende overstående:

1.295 kr.

Samt vaccination:

1.595,00 kr.

Kastration af hanhund inkl. bedøvelse og smertebehandling:
op til 20 kg

2.885,00 kr.

20-40 kg

2.965,00 kr.

over 40 kg

3.095,00 kr.

Sterilisation af hunkat inkl. bedøvelse, smertebehandling,
øretatovering og registrering:
Hunkattepakke indeholdende ovenstående:

1.995 kr.

Samt vaccination:

2.295,00 kr.

Sterilisation af hunhund inkl. bedøvelse og smertebehandling.
op til 20 kg

5.040,00 kr.

20-40 kg

5.350,00 kr.

over 40 kg

5.650,00 kr.

Facebook anmeldelser

4,7 ud af 5

5,0 stjerner

Niels-Henning Hansen
Altid super omsorg og hurtig hjælp ved behov. Her sidste gang med Danno’s halten og det pludselig meget akutte behov for hjælp til Boa.

 

5,0 stjerner

Philip Scott
Anne is a really knowledgeable, gentle and caring veterinarian. Highly recommended!

 

5,0 stjerner

Sue Jensen
Super effektiv behandling af Krølle fra Maja og Camilla. De fik ham akut med venstre ledbånd revet over og knæskal ude af led. Krølle vil gerne sige tak for god behandling. Han har lovet at holde stille nogle dage og hygge op til pejsen. Han har det meget bedre idag som i kan se. Hilsen Sue, Arno og Krølle.

 

×
Menu
Ring op
Skriv
Book online