SYGEFORSIKRING

Du kan vælge at sygeforsikre din hund og/eller kat. I modsætning til den lovpligtige ansvarsforsikring for hunde, er dette helt frivilligt.

​Der findes flere forskellige selskaber, det tilbyder sygeforsikring. For hundes vedkommende gælder det som regel, at man skal tegne sin hundeansvarsforsikring og sin hundesygeforsikring i samme selskab.Generelt kan man sige, at man skal melde dyret ind mens det er ungt, sundt og raskt.

​En sygeforsikring kan hjælpe dig med at betale dyrlægeregningen, hvis din kat eller hund er kommet til skade, eller er blevet syg.

​De forskellige selskabers forsikringer varierer lidt med hensyn til selvrisiko, præmie, og dækning.

Undersøg​  markedet, og find den forsikring, der passer bedst til dig.

​Skulle du være så uheldig, at dit kæledyr bliver sygt eller kommer til skade, kan det være en meget stor hjælp at dyret er forsikret. Det kan betyde, at du kan koncentrere dig om at få den bedste behandling til dyret, således at det forhåbentlig igen kan få det godt. Med en sygeforsikring behøver du måske ikke at bekymre dig lige så meget om den økonomiske side af problemet. I den yderste konsekvens kan en sygeforsikring betyde forskellen mellem liv og død for dit kæledyr. Vi anbefaler derfor, at du sygeforsikrer dit dyr.

​Foruden ansvars- og sygeforsikring findes der bl.a. udvidet ansvarsforsikring og livsforsikring. En udvidet ansvarsforsikring kræves som regel hvis man går til træning med sin hund.

SCT. JØRGENSBJERG DYREKLINIK
Sct. Jørgensbjerg 27
4400 Kalundborg

Tlf: 59 56 57 57
Email: kontakt@sj-dyreklinik.dk

Åbningstider
Mandag-torsdag kl. 08.00-17.00
Fredage kl. 08:00-16:00
Følg os

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv