Skip to main content
+45 59 56 57 57

Sygeforsikring
 

Vi er anbefaler at tegne en sygeforsikring, hvis uheldet er uder

Du kan vælge at sygeforsikre din hund og/eller kat. I modsætning til den lovpligtige ansvarsforsikring for hunde, er dette helt frivilligt.

​Der findes flere forskellige selskaber, det tilbyder sygeforsikring. For hundes vedkommende gælder det som regel, at man skal tegne sin hundeansvarsforsikring og sin hundesygeforsikring i samme selskab.Generelt kan man sige, at man skal melde dyret ind mens det er ungt, sundt og raskt.

​En sygeforsikring kan hjælpe dig med at betale dyrlægeregningen, hvis din kat eller hund er kommet til skade, eller er blevet syg.

​De forskellige selskabers forsikringer varierer lidt med hensyn til selvrisiko, præmie, og dækning.

Undersøg​  markedet, og find den forsikring, der passer bedst til dig.

​Skulle du være så uheldig, at dit kæledyr bliver sygt eller kommer til skade, kan det være en meget stor hjælp at dyret er forsikret. Det kan betyde, at du kan koncentrere dig om at få den bedste behandling til dyret, således at det forhåbentlig igen kan få det godt. Med en sygeforsikring behøver du måske ikke at bekymre dig lige så meget om den økonomiske side af problemet. I den yderste konsekvens kan en sygeforsikring betyde forskellen mellem liv og død for dit kæledyr. Vi anbefaler derfor, at du sygeforsikrer dit dyr.

​Foruden ansvars- og sygeforsikring findes der bl.a. udvidet ansvarsforsikring og livsforsikring. En udvidet ansvarsforsikring kræves som regel hvis man går til træning med sin hund.

Facebook anmeldelser

4,7 ud af 5

5,0 stjerner

Niels-Henning Hansen
Altid super omsorg og hurtig hjælp ved behov. Her sidste gang med Danno’s halten og det pludselig meget akutte behov for hjælp til Boa.

 

5,0 stjerner

Philip Scott
Anne is a really knowledgeable, gentle and caring veterinarian. Highly recommended!

 

5,0 stjerner

Sue Jensen
Super effektiv behandling af Krølle fra Maja og Camilla. De fik ham akut med venstre ledbånd revet over og knæskal ude af led. Krølle vil gerne sige tak for god behandling. Han har lovet at holde stille nogle dage og hygge op til pejsen. Han har det meget bedre idag som i kan se. Hilsen Sue, Arno og Krølle.

 

×
Menu
Ring op
Skriv
Book online