Skip to main content
+45 59 56 57 57

Tandbehandling
 

Vi anbefaler et årligt tandeftersyn

TANDBEHANDLING AF HUNDE OG KATTE

 

Ligesom mennesker har hunde katte også brug for at komme til “tandlægen” fra tid til anden.

Tandbehandling og tandrøntgen

Tandbehandlinger er et fokusområde hos os på Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik. De nyeste undersøgelser viser, at cirka 80 % af vores kæledyr har behandlingskrævende mundhulelidelser.

Den almindeligste mundhulelidelse hos både hunde og katte er plaque og tandsten ofte i kombination med tandkødsbetændelse, som ubehandlet kan medføre parodontose og tab af tænder.

Røntgenbilleder af dit kæledyrs tænder, og især af rødderne, kan ofte afsløre sygdomsprocesser i tænder og kæber længe før de kan erkendes ved bare et kig ind i dyrets mundhule.

Vi anbefaler derfor, at der tages røntgenbilleder af dit dyrs tænder ved samtidig tandrensning eller anden tandbehandling. Det er også i mange tilfælde nødvendigt, for at kunne stille en korrekt diagnose og udføre den korrekte behandling.

​I tilfælde af at der opdages behandlingskrævende problemer, kan behandlingen på denne måde som regel foretages under samme bedøvelse. Herved forebygges forværring af problemet, og tandsmerter kan kommes i forkøbet. Desuden skånes dyret for at skulle bedøves igen når problemet giver symptomer, og det vil også på langt sigt være en billigere løsning, hvis man kan tage tingene i opløbet.

Hos os inkluderer en tandrensning altid:

  • Sikker og skånsom bedøvelse på inhalationsanlæg
  • Mundhuleundersøgelse
  • Ultralydsrensning
  • Tandrøntgen
  • Polering
  • Vejledning i hjemmetandpleje (tandbørstning, korrekt fodring og anvendelse af andre plaque-hæmmende produkter)

Hvis der findes behandlingskrævende problemer ved undersøgelsen og tandrensningen (udover evt. aftalte), vil du blive ringet op og orienteret om behandlingsmuligheder og pris.

Find priser på tandrensning her

Facebook anmeldelser

4,7 ud af 5

5,0 stjerner

Niels-Henning Hansen
Altid super omsorg og hurtig hjælp ved behov. Her sidste gang med Danno’s halten og det pludselig meget akutte behov for hjælp til Boa.

 

5,0 stjerner

Philip Scott
Anne is a really knowledgeable, gentle and caring veterinarian. Highly recommended!

 

5,0 stjerner

Sue Jensen
Super effektiv behandling af Krølle fra Maja og Camilla. De fik ham akut med venstre ledbånd revet over og knæskal ude af led. Krølle vil gerne sige tak for god behandling. Han har lovet at holde stille nogle dage og hygge op til pejsen. Han har det meget bedre idag som i kan se. Hilsen Sue, Arno og Krølle.

 

×
Menu
Ring op
Skriv
Book online