+45 59 56 57 57

Konsultation hos dyrlægen
 

Vi anbefaler at lægge en sundhedsplan for dit familiedyr

Konsultation af dit kæledyr

En konsultation af dit kæledyr er vigtigt for at holde din kære ven sund og rask. 

En konsultation hos Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik omfatter en fuld sundhedsundersøgelse af dit kæledyr. Det kan være du derhjemme har oplevet et problem hos din hund, kat eller kanin som du gerne vil have undersøgt.

Dyrlægen vil udføre et sundhedstjek, som svarer det til årlige sundhedstjek i forbindelse med vaccination, men vil også koncentrere sig specielt om det organsystem som dit kæledyr udviser symptomer fra og problemer med.

Under undersøgelsen vil dyrlægen bl.a. undersøge hud og pels, lymfeknuder, lytte på hjerte og lunger, undersøge poter og klør, øjne og ører, gennemføle bughulen, vurdere bevægelse og holdning, samt kigge i mundhulen for at vurdere tænder, tandkød og svælg, samt tage temperaturen.

Du vil blive stillet spørgsmål om dit kæledyrs appetit, drikkelyst, afføring og urin samt om der er observeret hoste eller opkast.

For at komme årsagen til symptomerne nærmere og nå til en diagnose kræver det nogle gange nærmere undersøgelse og prøver. Det kan f.eks. være:

  • Blodprøve
  • Undersøgelse af urinprøve
  • Undersøgelse af afføringsprøve
  • Røntgen undersøgelse for påvisning af forandringer i led og knogler eller forandringer i de indre organer.

Når diagnosen er stillet, vil dyrlægen komme med forslag på løsningen af problemet samt behandling.

Facebook anmeldelser

4,7 ud af 5

5,0 stjerner

Niels-Henning Hansen
Altid super omsorg og hurtig hjælp ved behov. Her sidste gang med Danno’s halten og det pludselig meget akutte behov for hjælp til Boa.

 

5,0 stjerner

Philip Scott
Anne is a really knowledgeable, gentle and caring veterinarian. Highly recommended!

 

5,0 stjerner

Sue Jensen
Super effektiv behandling af Krølle fra Maja og Camilla. De fik ham akut med venstre ledbånd revet over og knæskal ude af led. Krølle vil gerne sige tak for god behandling. Han har lovet at holde stille nogle dage og hygge op til pejsen. Han har det meget bedre idag som i kan se. Hilsen Sue, Arno og Krølle.

 

SCT. JØRGENSBJERG DYREKLINIK
Sct. Jørgensbjerg 27
4400 Kalundborg

Tlf: 59 56 57 57
Email: kontakt@sj-dyreklinik.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08:00 – 17:00
Tirsdag  08:00 – 17:00
Onsdag  08:00 – 17:00
Torsdag 08:00 – 17:00
Fredag   08:00 – 16:00

FIND OS

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv
Book online