Skip to main content
+45 59 56 57 57

Senior blodprofil

Vi anbefaler en årlig sundhedsundersøgelse

GERIATRISK PROFIL UNDERSØGELSE 

Geriatrisk blodprofil af ældre kæledyr kan være med til at afsløre sygdomme og lidelser hos senior-dyr

Få checket dit ”ældre” kæledyrs helbredstilstand ved hjælp af en blodprøve.

I forbindelse med at vores kæledyr bliver ældre øges risikoen for flere forskellige sygdomme. Nogle af disse sygdomme kan, hvis de opdages i tide behandles effektivt således at dyret kan leve et normalt liv. Det er specielt disse sygdomme vi har fokus på når vi foretager undersøgelsen af blodprøven.

​Hvad undersøger vi:

Fordelingen og af røde og hvide blodlegemer. Dette kan blandt andet fortælle os om der er tegn på blodmangel eller tegn på infektioner. Vi måler også på indholdsstoffer som bestemmer blodets evne til at koagulere (størkne i forbindelse med sår).

Herudover foretages en række målinger af blodets kemiske sammensætning som for eksempel, blodsukker der kan fortælle os om dyret er i fare for sukkersyge, urea og creatinin som fortæller os om nyrernes funktion samt cholesterol og mange andre parametre.

Alle disse oplysninger samles i hunden/kattens journal således at vi fremadrettet kan bruge dem i vores bestræbelser på at sikre jeres kæledyr den bedste sundhed.

​En senior blodprofil er primært rettet mod hunde og katte over 7 år. 

​På gensyn i klinikken.​​

Facebook anmeldelser

4,7 ud af 5

5,0 stjerner

Niels-Henning Hansen
Altid super omsorg og hurtig hjælp ved behov. Her sidste gang med Danno’s halten og det pludselig meget akutte behov for hjælp til Boa.

 

5,0 stjerner

Philip Scott
Anne is a really knowledgeable, gentle and caring veterinarian. Highly recommended!

 

5,0 stjerner

Sue Jensen
Super effektiv behandling af Krølle fra Maja og Camilla. De fik ham akut med venstre ledbånd revet over og knæskal ude af led. Krølle vil gerne sige tak for god behandling. Han har lovet at holde stille nogle dage og hygge op til pejsen. Han har det meget bedre idag som i kan se. Hilsen Sue, Arno og Krølle.

 

×
Menu
Ring op
Skriv
Book online