GERIATRISK PROFIL

Senior-profil

(geriatrisk blod profil)

Få checket dit ”ældre” kæledyrs helbredstilstand ved hjælp af en blodprøve.

I forbindelse med at vores kæledyr bliver ældre øges risikoen for flere forskellige sygdomme. Nogle af disse sygdomme kan, hvis de opdages i tide behandles effektivt således at dyret kan leve et normalt liv. Det er specielt disse sygdomme vi har fokus på når vi foretager undersøgelsen af blodprøven.

​Hvad undersøger vi:

Fordelingen og af røde og hvide blodlegemer. Dette kan blandt andet fortælle os om der er tegn på blodmangel eller tegn på infektioner. Vi måler også på indholdsstoffer som bestemmer blodets evne til at koagulere (størkne i forbindelse med sår).

Herudover foretages en række målinger af blodets kemiske sammensætning som for eksempel, blodsukker der kan fortælle os om dyret er i fare for sukkersyge, urea og creatinin som fortæller os om nyrernes funktion samt cholesterol og mange andre parametre.

Alle disse oplysninger samles i hunden/kattens journal således at vi fremadrettet kan bruge dem i vores bestræbelser på at sikre jeres kæledyr den bedste sundhed.

​En senior blodprofil er primært rettet mod hunde og katte over 7 år. I øjeblikket har vi et godt tilbud på en "seniorpakke", som du kan læse mere om underpunktet "Tilbud".

​På gensyn i klinikken.​​

SCT. JØRGENSBJERG DYREKLINIK
Sct. Jørgensbjerg 27
4400 Kalundborg

Tlf: 59 56 57 57
Email: kontakt@sj-dyreklinik.dk

Åbningstider
Mandag-torsdag kl. 08.00-17.00
Fredage kl. 08:00-16:00
Følg os

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv