Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
+45 48 25 51 04
Akut brug for hjælp?

Dyreklinik i Nordsjælland

Trollesminde Dyreklinik er beliggende i Hillerød, lige i hjertet af Nordsjælland. 

Det er klinikkens klare mål at servicere kæledyr og deres ejere på en værdig behagelig måde med absolut faglighed i højsæde. 

Læs mere

Kattevenlig dyreklinik

I rigtig mange familier er såvel huskatten som de mange forskellige racekatte nu om stunder blevet en naturlig del af kæledyrsholdet. Vi er langt ud over det punkt, hvor katten blot holdes som rotte- og mussefanger. Katten er i dag et virkelig populært kæledyr. I takt med denne udvikling er der kommet øget fokus på kattens sundhed og trivsel.

På Trollesminde Dyreklinik er vi i en proces med at blive Certificeret Katteklinik – Cat Friendly Clinic. Et koncept der tilgodeser kattens specielle behov for rolig og stressfri håndtering ved besøg på klinikken.

Læs mere om Katteklinikken

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om sundhedseftersyn af hund, tandtjek af kat eller vaccination af marsvin.

Telefontid:

Mandag – torsdag: 8:00 – 17:00

Fredag:                      8:00 – 16:00

Klient anmeldelser

5,0 stjerner

Mette Boegel
Altid venlig og kompentent behandling – min hund synes, det “er en fest” at komme til dyrlæge👌

5,0 stjerner

Cathrine Dalhoff Moll
Meget behagelig betjening og god tid til at forklare mht min avlshun som lige havde født og der var spørgsmål om livmor . Tak for det

5,0 stjerner

Marlene Diderichsen
Dejlig service fra alle på klinikken.og meget tålmodighed når kreditkortet driller 😂

×
Menu
Ring op