Tilbage til vetgruppen.dk
+45 48 25 51 04
Akut brug for hjælp?

Trollesminde Dyreklinik 

Trollesminde Dyreklinik er beliggende i Hillerød, lige i hjertet af Nordsjælland. 

Trollesminde Dyreklinik drives af dyrlægeægteparret Søren og Lisbeth Nordberg, der besidder henholdsvis 37 og 35 års erfaring inden for smådyrspraksis. 

Det er klinikkens klare mål at servicere kæledyr og deres ejere på en værdig behagelig måde med absolut faglighed i højsæde. 

Læs mere

Hudklinik

Hudsygdomme hos vores hunde og katte er i stærk stigning og langt over halvdelen af de dyr der besøger Trollesminde Dyreklinik har problemer i huden alene eller i kombination med andre sygdomme.

Listen over hudsygdomme er lang – over 200 forskellige sygdomme er beskrevet – domineret af allergi, hudbetændelse, svampeinfektioner og hormonelle lidelser (stofskiftesygdom, Cushings syndrom m.fl.). Gennem de sidste tyve år har den veterinære dermatologi udviklet sig hastigt og det er i dag heldigvis muligt at helbrede eller lindre symptomerne fra langt de fleste hudsygdomme.

Læs mere om Hudklinikken

Fertilitetsklinik

Gennem de sidste femogtyve år har dyrlæge Søren Nordberg udbygget Trollesminde Dyreklinik med fag-specialet reproduktion / fertilitet hos hund.

Vi hjælper hvert år et stort antal hundeejere og professionelle hundeopdrættere med at realisere drømmen om hvalpe på deres hunde.
Den stigende globalisering, Internettet og ikke mindst transportfirmaernes effektivitet har gjort det muligt på nem vis, at bringe nyt avlsmateriale til dansk hunde avl i form af import af kølet sæd og frosset sæd. Også udlandet viser stigende interesse i at hjemtage sæd fra danske hanhunde til brug i deres avlsarbejde. Vi er stolte over at kunne være med i denne udvikling.

Læs mere om Fertilitetsklinikken

Hundeskolen

På Trollesminde Dyreklinik har vi stor succes med Hundeskolen. Efterspørgslen efter kvalificeret lydighedstræning og hjælp til adfærdsproblemer har længe været stor, og det er vores ønske med Hundeskolen at hjælpe vores klienter og andre hundeejer på disse områder.

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om sundhedseftersyn af hund, tandtjek af kat eller vaccination af marsvin.

Telefontid:

Mandag – fredag: 8:00 – 17:00

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 48 25 51 04 eller send en mail på nordberg.trollesminde@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Klient anmeldelser5,0 stjerner

Mette Boegel
Altid venlig og kompentent behandling – min hund synes, det “er en fest” at komme til dyrlæge👌

5,0 stjerner

Cathrine Dalhoff Moll
Meget behagelig betjening og god tid til at forklare mht min avlshun som lige havde født og der var spørgsmål om livmor . Tak for det

5,0 stjerner

Marlene Diderichsen
Dejlig service fra alle på klinikken.og meget tålmodighed når kreditkortet driller 😂

Trollesminde Dyreklinik
Frejasvej 5
3400 Hillerød

Tlf: +45 4825 5104
Email: nordberg.trollesminde@vetgruppen.dk


Konsultation

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 18.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

Butik

Lørdag  09.00 – 12.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv
Online Booking