Tilbage til vetgruppen.dk
+45 48 25 51 04
Akut brug for hjælp?

Dyreklinik i Nordsjælland

Trollesminde Dyreklinik er beliggende i Hillerød, lige i hjertet af Nordsjælland. 

Trollesminde Dyreklinik drives af dyrlægeægteparret Søren og Lisbeth Nordberg, der besidder henholdsvis 37 og 35 års erfaring inden for smådyrspraksis. 

Det er klinikkens klare mål at servicere kæledyr og deres ejere på en værdig behagelig måde med absolut faglighed i højsæde. 

Læs mere

Kattevenlig dyreklinik i Hillerødklinikken

I rigtig mange familier er såvel huskatten som de mange forskellige racekatte nu om stunder blevet en naturlig del af kæledyrsholdet. Vi er langt ud over det punkt, hvor katten blot holdes som rotte- og mussefanger. Katten er i dag et virkelig populært kæledyr. I takt med denne udvikling er der kommet øget fokus på kattens sundhed og trivsel.

På Trollesminde Dyreklinik er vi i en proces med at blive Certificeret Katteklinik – Cat Friendly Clinic. Et koncept der tilgodeser kattens specielle behov for rolig og stressfri håndtering ved besøg på klinikken.
Vi forventer at godkendelsen er på plads i første halvdel af 2023.

Læs mere om Katteklinikken

Fertilitetsklinik

Gennem de sidste femogtyve år har dyrlæge Søren Nordberg udbygget Trollesminde Dyreklinik med fag-specialet reproduktion / fertilitet hos hund.

Vi hjælper hvert år et stort antal hundeejere og professionelle hundeopdrættere med at realisere drømmen om hvalpe på deres hunde.
Den stigende globalisering, Internettet og ikke mindst transportfirmaernes effektivitet har gjort det muligt på nem vis, at bringe nyt avlsmateriale til dansk hunde avl i form af import af kølet sæd og frosset sæd. Også udlandet viser stigende interesse i at hjemtage sæd fra danske hanhunde til brug i deres avlsarbejde. Vi er stolte over at kunne være med i denne udvikling.

Læs mere om Fertilitetsklinikken

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om sundhedseftersyn af hund, tandtjek af kat eller vaccination af marsvin.

Telefontid:

Mandag – fredag: 8:00 – 17:00

Klient anmeldelser

5,0 stjerner

Mette Boegel
Altid venlig og kompentent behandling – min hund synes, det “er en fest” at komme til dyrlæge👌

5,0 stjerner

Cathrine Dalhoff Moll
Meget behagelig betjening og god tid til at forklare mht min avlshun som lige havde født og der var spørgsmål om livmor . Tak for det

5,0 stjerner

Marlene Diderichsen
Dejlig service fra alle på klinikken.og meget tålmodighed når kreditkortet driller 😂

TROLLESMINDE DYREKLINIK
ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 18.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

BUTIK

Lørdag   09.00 – 12.00

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv
Online Booking