Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
+45 48 25 51 04

VetCare
 

Hos Trollesminde Dyreklinik anbefaler vi en sundhedsplan til dine kæledyr

VetCare
 

Et langt og sundt liv for din og familiens hund og kat kræver tryghed, omsorg og nærhed. Det får I hos VetGruppen og vores landsdækkende netværk af dyreklinikker og -hospitaler for kun 129 kroner pr. måned. 

VetCare hund 129 kr/mdr.
 

1 årligt sundhedstjek, hvor vi undersøger hunden fra snude til hale – inkl. vaccination med kernevaccine *
Fri videokonsultation med en dyrlæge. De booker tid direkte her på sitet.
 
Fri receptudlevering uden gebyr på eksempelvis loppemidler, ormekur og behandling mod flåter eller andet receptpligtigt medicin.

 

 
Fri kloklip uden bedøvelse

 

 

VetCare kat 129 kr/mdr.
 

1 årligt sundhedstjek, hvor vi undersøger katten fra snude til hale – inkl. vaccination med kernevaccine *
Fri videokonsultation med en dyrlæge. De booker tid direkte her på sitet.
 
Fri receptudlevering uden gebyr på eksempelvis loppemidler, ormekur og behandling mod flåter eller andet receptpligtigt medicin.

 

 

Tryghed

Vi har udviklet en sundhedsordning, der sikrer dig tryghed i hverdagen.

Vi tror på, at sundheden bedst sikres gennem forebyggelse og rådgivning. Og skulle uheldet være ude, kan du hurtigt få hjælp af en dyrlæge med en videokonsultation direkte på mobiltelefonen – uanset, hvor du og din hund eller kat opholder sig.

Omsorg

Selv om hunden eller katten umiddelbart virker sund og rask og ser ud til at trives i hverdagen, er det en god idé med et årligt sundhedstjek hos dyrlægen.

Som ejer kan det være svært at se de første symptomer på en forværring af helbredet og begyndende sygdom, der hurtigt kan udvikle sig smertefuldt og alvorligt. Når vi opdager en forandring i tide, er der langt større sandsynlighed for at forebygge, behandle og sikre hunden et fortsat sundt liv.

Nærhed

Sundhedsordningen sikrer dig hjælp med det samme – uanset, hvor hunden eller katten og du befinder dig. Med en fri videokonsultation fra din mobiltelefon kan du hurtigt og nemt komme i kontakt med en dyrlæge.

Desuden kan du frit bruge sundhedsordningen hos din faste dyrlæge eller på besøge en af VetGruppens øvrige klinikker eller hospitaler, hvis du eksempelvis er på ferie eller af andre årsager opholder dig langt fra hjemmet.

Med VetCare får din hund og kat den rigtige omsorg og de bedst mulige betingelser for et godt og langt liv – hele livet.

Videokonsultation

Som VetCare medlem har du mulighed for gratis videokonsultation ved en dyrlæge. Det betyder at du kan få familiens hund eller kat tilset af en dyrlæge uden at skulle forlade hjemmet. Benyt nedenstående link til at booke tid til videokonsultation. 

×
Menu
Ring op