Tilbage til vetgruppen.dk
+45 48 25 51 04

I butikken på Trollesminde Dyreklinik kan du købe foder og plejemidler til dine kæledyr.

I vores petshop kan du købe plejemidler, liner, seler, transportkaser og mange andre produkter. Produkter vi ikke umiddelbart lagerfører kan hjemtages på bestilling.

Vi forhandler en lang række kvalitetsfoder til hund, kat, kanin og marsvin.

Butikken har åbent i klikkens åbningstid samt lørdag fra 9-12

Vitakraft

Kanin- og marsvinefoder. Bedste kvalitet.

Virbac

Hunde- og kattefoder af bedste kvalitet. En ny spiller i det danske fodermarked, der både tilbyder standardfoder og sygdomsdiæter til hund og kat. pd_logo.jpg Hill’s Prescription Diet. Hunde- og kattefoder i verdensklasse.

SPECIFIC™

SPECIFIC™ tilbyder en komplet serie af kvalitetsdiæter til de forskellige livsstadier hos raske kæledyr og terapeutiske diæter til diætetiske behandling af kliniske sygdomme. Hermed sikres dit kæledyr den bedste ernæring gennem hele livet. SPECIFIC™ udvikles og produceres i Skandinavien af Dechra Veterinary Products.

Royal Canin

Hunde- og kattefoder. Kvalitetsfoder til fornuftige priser. Royal Canin er Europas førende producent af tørfoder til hunde og katte og bruger mange af deres ressourcer på at udvikle og test nye produkter til hunde og katte.

Hill’s Prescribtion Diet

Hunde- og kattefoder i verdensklasse. Klinisk dokumenterede terapeutiske diæter, der medvirker til at løse de vigtigste sundhedsproblemer for din hund eller kat.

Hill’s Science Plan

Hunde- og kattefoder. Nøje afbalanceret foder for optimalt helbred og velbefindende gennem alle stadier i din hunds eller kats liv.

Klient anmeldelser5,0 stjerner

Mette Boegel
Altid venlig og kompentent behandling – min hund synes, det “er en fest” at komme til dyrlæge👌

5,0 stjerner

Cathrine Dalhoff Moll
Meget behagelig betjening og god tid til at forklare mht min avlshun som lige havde født og der var spørgsmål om livmor . Tak for det

5,0 stjerner

Marlene Diderichsen
Dejlig service fra alle på klinikken.og meget tålmodighed når kreditkortet driller 😂

TROLLESMINDE DYREKLINIK
ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 18.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

BUTIK

Lørdag   09.00 – 12.00

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv
Online Booking