Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
98 42 55 60

LED & KNOGLER

Dyrlæger for familiens kæledyr i Frederikhavn, Vendsyssel og Nordjylland

MIN HUND HALTER

Er din hund pludseligt blevet halt eller har den fået svært ved at rejse sig og bevæge sig?. Så er det udtryk for smerter og behov for nærmere undersøgelse af årsager og behandlingsmuligheder.

Gider din hund ikke gå, stå og rejse sig? Svaret er næppe, at den er doven.
Langt snarere, at den prøver at fortælle dig, at der er noget galt.  Præcis hvad, kræver mere end en konstatering af, at den halter, har svært ved at rejse sig, står usikkert på benene eller har unormal benstilling.

Undersøgelse
På Frederikshavn Dyrehospital bygger vi vort undersøgelsesforløb på mange års erfaring i at finde årsagerne til led -, knogle- og muskelproblemer. Dyrlægen indleder med en grundig undersøgelse af hunden, for at finde ud af hvor smerten er lokaliseret. I den videre undersøgelse bruges ofte røntgen, ultralydsscanning og i nogle tilfælde suppleret med CT scanning.

Slidgigt
Hunde kan som mennesker være plaget af gigt/slidgigt, der giver smerter og hæmmer bevægelsesfriheden. Mulighederne for at smertelindre er gode.
På Frederikshavn dyrehospital benytter vi i dag en bred vifte af tilbud, for at give hunde med gigt et godt liv. Særligt foder, fodertilskud, smertestillende medicin, akupunktur, massage og laserbehandling er bare nogle af de mange tilbud, der er hvis din hund skal have et godt liv med gigt.

Brud og ledskader
Knoglebrud, et sprunget korsbånd og løse knæskaller, kræver operation. Vores knoglekirurg har stor erfaring og gode resultater med operation af de fleste typer af knogle og ledskader. Vi søger altid den mest optimale løsning for din hund og dig. Derfor kan operationsmetoderne varierer fra hund til hund, så vi sammen med dig får valgt netop den rigtige behandling til DIT dyr. I nogle tilfælde vælger vi, at henvise til operation hos kollegaer, der er specialister i særlige typer af operationer.

×
Menu
Ring op
Mail